chakra healing zelf doen
 
 
17 Kleurenhealing chakra oefening KoendalinieNetwerk.
Activeer je hartchakra door daaruit licht te laten stralen, zodat je in goed contact met je innerlijk zelf je kleurenhealing kunt doen. Visualiseer een eindje boven je hoofd een zon met kleuren erin, alle kleuren van de regenboog van rood tot violet zie figuur 17.2. Figuur 17.2: Kleuren van de regenboog 1. Stel je voor dat er een snoer vanaf je kleurenzon loopt naar de achterkant van je handchakra en plug het snoer daarin. De voorkant van je handchakra zit middenin de palm van je hand. Laat rode energie vanuit je zon naar je rechterhand stromen zodat je in de palm van je hand een rode wolk van energie krijgt. Doe hetzelfde met je linkerhand. Healing eerste chakra met rood.
Nieuwetijdskind Magazine.
Je kunt ook Aartsengel Raphael vragen, hij geeft graag een healing aan je hart chakra. Ik roep hem regelmatig aan om mijn hart chakra te openen en de blokkades weg te halen en ook om alle energetisch vuil te verwijderen uit mijn lichaam en aura. Een healing zal direct plaatsvinden als je er om vraagt aan de Engelen. Het enige wat je hoeft te doen is het heel specifiek te vragen en ook de tijd te nemen om vervolgens een healing te ontvangen. Zelf vraag ik dagelijks om een healing en niet alleen op fysiek niveau, maar ook op emotioneel niveau.
Chakra healing en Chakra's' Waarvoor zijn ze, wat doen ze Spiri-apps.
Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen? Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in? De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk. Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan? Chakra's' wat en waarvoor en waarom chakra healing.
Chakra openen open het eerste chakra voor overvloed in je leven.
Bij iemand die goed gegrond is, is het eerste chakra in balans. Goed gegrond zijn helpt je bij de aanpak van zaken op het stoffelijke, aardse bestaansniveau. Om je te gronden kun je de volgende oefening regelmatig doen.: Ga rechtop zitten met twee voeten op de grond en sluit je ogen.
Chakra healing, op welke manieren kun je dat doen?
Elk chakra heeft zijn eigen thema en door gebruik te maken van 14 voudig systeem kun je alle themas eenvoudig aanpakken. Chakra healing kun je op veel verschillende manieren doen bijvoorbeeld.: door middel van visualisatie waarbij je het zelf doet.
Chakra's' Reinigen doe je zo zelf makkelijk en effectief.
Het enige wat je hoeft te doen is je te visualiseren dat je het chakra waar je mee bezig bent zich opent. Je begint dus bij het stuitchakra en de bijpassende kleur van het stuitchakra is rood, visualiseer je dus een rode roos die zich bevind op de plek waar je stuitchakra zit.
Je chakra's' activeren wikiHow.
Blijf aan het chakra denken, aan de betekenis en welke rol het speelt in je leven. Blijf dit doen totdat je hetzelfde schone gevoel krijgt of totdat dit gevoel sterker wordt. Open het kruin chakra paars. Dit is het zevende en meest spirituele chakra.
15 Zelf-healing aura oefening KoendalinieNetwerk.
4 Zelfhealing vervolg. Ga verder met de healing van je oogchakras, schouderchakras en de andere chakras. Zelfhealing met radarhanden. Stel je radarhanden voor: met de uitstraling ervan kun je zelfs de aura aan de achterkant van je lichaam een healing geven.

Contacteer ons

Op zoek naar chakra healing zelf doen?