chakra healing ervaringen
 
 
Ervaringen met aura-reading KoendalinieNetwerk.
Dat wat aan bog hoort te komen, komt grondig aan bod. Ik kom al vele jaren bij Pierre, en kan hem van harte aanraden voor een reading of healing. Pierre is zeer ervaren, en werkt zuiver, onderscheidend, nauwkeurig en gestructureerd. Hij heeft veel kennis van de aura, chakra, en kundalini systemen, reïncarnatie ervaringen, en dringt altijd tot de kern door.
Ervaringen met Healing Rosability.
Ervaringen met Healing. Vandaag heb ik een beetje kennis mogen maken met wat een healing is. En ik kan zeggen: het was een bijzondere ervaring en tevens ontmoeting. Dank je wel Rosa, voor deze healing, je gastvrijheid, je openheid en je gezelligheid.
Aurahealing Sanistrella.
Dit zijn krachtige vormen van healing die een mooie aanvulling kunnen vormen op AuraTouch. Mijn persoonlijke ervaring met AuraTouch. eigen ervaring met AuraTouch. Vanwege restklachten van mijn burn-out ben ik een paar jaar geleden opzoek gegaan naar een aurahealer die me wellicht verder kon helpen helen. Meteen bij de eerste sessie werd een aangehaakte entiteit bij me weg gehaald; het voelde alsof er iets uit me werd getrokken. Het gaf me een rustiger gevoel. De opeenvolgende sessies gaven me steeds een hele diepe ontspanning, brachten mijn overprikkelde hoofd tot rust en brachten me terug bij mijn stille kern. Ik voelde me geaard en rustig. Ook het terugbrengen van verloren zielendelen was een bijzondere sessie voor me. Ik voelde dat er drie delen werden teruggebracht en voelde intuïtief aan om welke themas het ging. Ik sta nu met meer vertrouwen en minder angst in het leven. Omdat ik zo onder de indruk was van de AuraTouch behandelingen, heb ik besloten zelf de opleiding tot aurahealer te gaan volgen bij het Nederlof Centrum. Lees ook ervaringen van anderen met AuraTouch. FAQ over AuraTouch. Wat zijn chakras? Chakra is Sanskriet voor wiel.
Ervaringen Praktijk Avana.
4 Hands Healing / Aura Chakra Healing. Essential Chakra Healing massage. Dorn en Breuss Methode. Magnetiseren / Metamorfose Massage. 4 Hands Healing / Aura Chakra Healing. Ervaringen met Helga Sturkenboom Met nekklachten heb ik mij bij jou gemeld voor een tijdje terug.
Ervaringen Timothy Louis.
Ik las een jaar geleden jouw advertentie en begon spontaan te huilen. Instinctief heb ik je aanbieding voor een chakra healing gekocht en had geen benul aan welke reis ik begon. Ruim een jaar later ben ik een ander mens!
Healing: Aura, chakra healing Utrecht Annette Schaap gediplomeerd aura reader healer.
gediplomeerd aura reader en healer. Aura en chakra healing. Wegens omstandigheden is de healing-praktijk van Annette gesloten. U wordt geadviseerd contact op te nemen met de praktijken, genoemd bij Links. Tijdens een healing, maak ik contact met je energie en ondersteun je bij het in balans brengen van je energie, precies gericht op wie jij bent en waar je op dit moment mee bezsig bent.
Balans HealingErvaringen van Balans Healing.
Copyright Balans Healing 2015 Website Zeeland Website Zeeland. 0633718959 info@balans-healing.nl Afspraak maken. Zorgplan opstellen voor PGB cliënten. Paardencoaching met Appie en Sjefke. Regenesis bij kinderen. Over Balans Healing. Home Volwassenen Ervaringen. Els, 54 jaar. Sinds enkele jaren ben ik bekend met Barret-syndroom een slokdarm aandoening veroorzaakt door terugstromen van maaginhoud.
Ervaringen in de Chakra Healing Challenge.
Ervaringen in de Chakra Healing Challenge. Van 7 tot en met 25 juni was de Chakra Healing Challenge 2015. Een inspirerende reis langs de themas van je Chakras. Dank voor al jullie reacties! Heel mooi om te lezen hoe het bij eenieder weer een persoonlijke uitwerking had.

Contacteer ons

Meer resultaten voor chakra healing ervaringen