bach bloesem therapeut rotterdam
 
 
Waar te koop Bloesems van Bach.
Waar te koop. FAQ Contact Bijzondere toepassingen Literatuur Bloesem van de maand. Home Producten Bach Bloesems Dr. Bach Consulenten Cursussen Bach Rescue Waar te koop. Waar te koop. Naar een Bach Consulent. multisite Rescue Landingpage. Bach Original Facebook. Bach Original Facebook.
Bach Bloesem remedies Vitaalveldtherapie.
Vitaalveldtherapie Praktijk voor vitaalveldtherapie, global diagnostics, natuurgeneeskunde en second opinion Rotterdam. Bach Bloesem remedies. You are here. Home Behandelmethoden en therapieën. Bach Bloesem remedies. Bach Bloesem remedies. Bach Bloesem remedies. Bach ontdekte deze energetisch werkzame bloesem-essences, die gericht zijn op de psychische verstoringen die de aan de basis liggen van lichamelijke klachten.
Kor Koetje Natuurgeneedkunde Rotterdam.
Hier wil ik informatie geven over mijn behandelwijze en mijn benadering van het menselijk functioneren in gezondheid en ziekte. Je kunt hier kennis maken met mijn werkwijze qua diagnose en therapie in het algemeen, en in het bijzonder met.: Elektro-acupunctuur en bioresonantie. Bach bloesem therapie.
Bachbloesemtherapie Vind-een-Therapeut.nl.
Vind een therapeut. Vind een training. Wat is Bach-bloesemtherapie? Bach-bloesemtherapie is een vorm van ondersteunende therapie, ontwikkelt door dr Edward Bach, waarbij verschillende extracten van bloesems worden ingenomen al naargelang de klachten. Bachbloesems hebben een positieve invloed op emoties waardoor er een gunstig effect ontstaat bij klachten zoals angst, onrust, onzekerheid, moeite met veranderingen, stress, verdriet, slaapproblemen, faalangst, De Bachbloesems zijn veilig in gebruik en kunnen zowel door volwassenen als door kinderen gebruikt worden.
Avalonic BACH BLOESEMREMEDIES.
De 38 Bach Bloesem remedies zijn in de jaren 30 van de vorige eeuw ontwikkeld door Dr. Edward Bach, de tincturen zijn op basis van bloemen en planten. De remedies helpen beter om te gaan met emoties in het dagelijkse leven en het herstellen van het geestelijke evenwicht. In deze cursus maak je kennis met de 38 remedies en hun werking en hoe je ze in het dagelijkse leven kunt toepassen bij jezelf en anderen, en bij kinderen en huisdieren. Tevens leer je in deze cursus het combineren van de remedies in een gebruikersflesje, en ga je ook een gebruikersflesje maken voor jezelf. De cursus wordt gehouden op twee zondagmiddagen van 1300: tot plm. 1630: in Rotterdam-Kralingen. De totale cursusprijs bedraagt 75, dit is inclusief het cursusmateriaal en het maken van een gebruikersflesje voor jezelf. Het gehele bedrag dient op de eerste cursusmiddag te worden voldaan. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. Ik ben geregistreerd Bachbloesem therapeut.
Openingstijden van Praktijk Harmonie Bachbloesem Therapie in Rotterdam.
76 Praktijk Harmonie Bachbloesem Therapie vestigingen gevonden in Rotterdam. U zocht: Praktijk Harmonie Bachbloesem Therapie in Rotterdam. Hulp nodig met het vinden van Praktijk Harmonie Bachbloesem Therapie? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m.
Over Fons Vermaas Fons Vermaas Natuurgeneeskunde.
Toen ik voor het eerst de Bach Bloesem Wild Oat innam, werd mij de richting om met Bach te gaan werken duidelijk. Nadat ik mij hierin verder had verdiept kwam ik terecht bij de Dieter Krämer-therapie. De logica en structuur hiervan spraken mij bijzonder aan. Het is mij als therapeut een genoegen om volgens de uitgebalanceerde en systematische methodiek van Krämer te werken en aantoonbare resultaten te behalen. In 2004 heb ik de opleiding in de Methode Dietmar Krämer afgerond. Ik ben opgeleid door Dietmar Krämer zelf, Hagen Heimann en door Madeleine Meuwessen die de opleiding in Nederland verzorgt. Sinds 2004 ben ik erkend C.I.N.T. Ik heb mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk in Capelle aan den IJssel en Rotterdam en help met plezier en succes mensen die een beter leven willen.
Hanny Gerritsen, Natuurgeneeskundige. Bioresonantie, Bach Bloesem Remedie, Celzouten en Stoelmassage.
In mijn praktijk werk ik met de Bioresonantie, Bachbloesems, Stoelmassage, Celzouten en Voedingsadviezen. In deze behandelingen komen de vijf natuurgerichte principes aan bod.: energie prikkeloverdracht drainage. 2992 VR Barendrecht. T 0180 621527. M 06 17852966. Hanny Gerritsen, natuurgeneeskunde, barendrecht, rotterdam, ridderkerk, rijnmond, bioresonantie, stoelmassage, allergie, bach bloesem therapie, mentale klachten.

Contacteer ons

Resultaten voor bach bloesem therapeut rotterdam