Reiki cursus
 
 
Reiki 2 Cursus volgen bij Nederlof Centrum Amsterdam.
De cursus reiki 2 kun je pas behalen na minimaal 90 dagen na het afronden van de reiki 1 cursus hebt en reiki met regelmaat in ieder geval bij jezelf hebt toegepast. Deze periode van negentig dagen heb je echt nodig.
Reiki Cursus 1.
In deze Reiki 1 cursus worden er vier initiaties door de Reiki Master uitgevoerd waarbij je energie kanalen worden geopend zodat de Reiki optimaal kan stromen. Doelstelling van Reiki 1. Aan het einde van deze cursus.: kun je jezelf een reikibehandeling geven.
Reiki is een directe methode die iedereen aan kan leren.
Introductie en oefenavond. Reiki 1 cursus. Reiki 2 cursus. Wat is Reiki? Reiki is een alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van de levensenergie die we allemaal in ons lichaam hebben. Andere woorden voor deze levensenergie zijn Prana en Chi of Ki.
Aanbevelingen Reiki cursus Atlas Reiki.
Doordat de cursus vier ochtenden duurde en niet een 1 daags cursus was heb je meer tijd om Reiki te oefenen en te ervaren. Wat het me nu al opgeleverd is dat ik nu meer rust voel en ervaar in me.
Reiki 1 cursus als start van zelfontwikkeling en groei.
Overig: de Reiki 1 cursus is de eerste stap op weg naar de Reiki 2 cursus en de Reiki 3 Cursus voor de Master-titel. Deel van de cursus reiki 1 is deelname aan de Reiki Oefeningen introductie. Wat is Reiki?
Vergelijk 10 Reiki opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
In deze reiki cursus leer je werken met Reiki, Universele Levens Energie. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Het is mogelijk dat er extra kosten aan deze cursus verbonden zijn.
De wildgroei in Reiki Reiki centrum Noord-Nederlandine Reiki cursus.
Reiki centrum Noord Nederland is aangesloten bij het NIBG en Jikiden Reiki Nederland Cursisten ervaringen Reiki oefenavond Alles over Reiki Reiki behandeling informatie avond Reiki 1 cursus Reiki 2 cursus Jikiden-Reiki Cursusdata Japanse Reiki technieken. 450964 bezoekers 713950 hits sinds 30-6-2007.
Reiki Cursus 1 de eerste graad Reiki Nederlof Centrum Reiki-Instituut.
Tijdens de Reiki cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is en vooral wat het voor je kan doen. Ook de geschiedenis van reiki wordt behandeld en uiteraard is er tijdens de reiki cursus de gelegenheid te behandelen en krijg je de kans behandeld te worden.

Contacteer ons

Op zoek naar Reiki cursus?