Reiki cursus
 
 
Reiki I cursus Deze Cursus is offline Vind-een-Coach.be.
De Reiki I cursus vindt plaats in een weekend en bestaat uit 4 dagdelen waarin je meer te weten komt over de geschiedenis, achtergrond en principes van Reiki. Daarnaast leer je hoe je jezelf en anderen een volledige Reiki behandeling kunt geven met behulp van de handposities.
2 helende handen voor de Reiki cursus die bij jou past.
Je krijgt ter afsluiting van de Reiki I en Reiki II cursus een cursusmap mee met onder andere informatie over de handposities en een officieel, op jouw naam staand, certificaat. De Reiki II cursus richt zich vooral op het zenden van energie naar waar ook ter wereld.
Menu Reiki cursus Usui systeem.
Reiki I cursus. Reiki II cursus. Reiki III cursus. Blijf op de hoogte van onze reiki cursussen. Historische informatie over Reiki. Wat is Reiki? Er zijn vele oude methodes van genezen door energieoverbrenging via handoplegging; Reiki is daar één van.
Reiki 1 Cursus Groningen Reiki eerste graad Tjaberings Centrum.
Na een periode van een aantal maandentenminste drie waarin je reiki actief gebruikt voor jezelf kun je een Reiki 2 cursus volgen. Na de Reiki tweede graad bestaat er de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Reiki Practitioner of Reiki Master.
Reiki Master Opleiding home.
Als je de cursus Reiki-3A gevolgd hebt en je wilt verder gaan om Reiki Master worden, dan kun je deelnemen aan deze veelomvattende cursus waarin je alle aspecten zult leren om een succesvol Reiki Master te worden. De Reiki Master Opleiding is breed en veelzijdig en wordt zoveel mogelijk toegespitst op de behoeften van jou als deelnemer om een optimaal resultaat te krijgen.
Reiki cursus.
Als je eerder al een Reiki cursus hebt gevolgd bestaan er ook mogelijkheden tot het volgen van vervolg cursussen bij mij. Reiki 2, Reiki 3a en 3bMaster Als erkend Reiki Master is mijn doel Reiki zo breed en volledig mogelijk over te brengen.
Reiki cursus in Utrecht doen? Reiki 1 cursus door Lilly van Viegen.
Officiële Reiki cursus in Utrecht. Dit is een officiële Reiki 1 cursus en na afloop kun je jezelf Reiki Practitioner noemen en bijvoorbeeld je eigen praktijk starten. Maar ook als je het gewoon voor jezelf wilt houden is een Reiki 1 cursus een prachtige ervaring.
Reiki 1 Reiki 1-2-3 cursus. quote-left. quote-left. quote-left. quote-left.
Als je bij mij een Reiki cursus volgt, ontvang je ook een erkend certificaat waarmee je later zelf ook kunt aansluiten bij Vereniging Reiki Cirkel. Bovendien zijn mijn Reiki cursussen opleidingen erkend als beroepsopleiding door het CRKBO en zijn door het KTNO geaccrediteerd als kwaliteitsscholing en bijscholing binnen de complementaire gezondheidszorg.

Contacteer ons

Op zoek naar Reiki cursus?