spirituele healing
 
 
Een Aquariusvisie op migraine: spirituele oorzaken en oplossingen Stichting Sofia / de Aquarius Academie Gieten.
Zelf aan de slag. Zelf aan de slag met de Aquariusmystiek en de Sofia Healing. Bewust werken aan je eigen bewustwording. Bewust werken aan persoonlijke problematiek. Bewust werken aan de diepere oorzaken van ziekte. Bewust werken voor de samenleving. Werken met de Witte Roos de Universele Liefde. Sonia Bos haar levensweg. Van genezeres naar mystica, het ontstaan van de Aquariusmystiek. Interview met Sonia door Freek Simons voor TROS perspectief MP3. Wie zijn wij? De Aquarius Academie. Aquarius Academie docenten en gastsprekers. Het werkerschap van de mens. Een Aquariusvisie op migraine: spirituele oorzaken en oplossingen.
Psycho-Spirituele Geneeswijzen: psycho-spirituele healing.
The work of healing is peeling away the barriers of fear that keep us unaware of our true nature of love, peace, and rich interconnection with the web of life. Healing is the rediscovery of who we are and who we have always been.
Workshop Aquarius Angels Healing Leef Lichter Spirituele en Ontspanningstherapie.
Tarieven Spirituele Therapie en Trainingen. Workshop Aquarius Angels Healing. Leer in 2 dag samenwerken met de Aquarius Angels en een Aquarius Angels Healing geven. Wat is een Aquarius Angels Healing.: Een Aquarius Angels Healing is een bijzonder mooie engelenhealing speciaal voor in de nieuwe tijd: het Aquarius tijdperk.
healing medium-spiritueel healer.
Tijdens de healing leg ik mijn handen op je rug, schouders of hoofd, terwijl je ontspannen zit of ligt. Bij deze trance healing heb ik nauw contact met de spirituele wereld en hierdoor kunnen de spirituele gidsen gebruik maken van mijn aura en het kan een waardevolle ondersteuning bij spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei, maar ook bij stervensprocessen en rouwverwerking zijn.,
Spiritueel Coach reading en healing.
Dus we kunnen een healing ondergaan, meridianen openen, en onze chakra's' balanceren maar als we niet weten wat ons vasthoudt zal het steeds terugkomen. De beste manier om een weg hieruit te vinden is om de patronen in jezelf te ontdekken, te observeren en healing als ondersteuning te zien.
Openingstijden Spirituele Webwinkel Ariadne Healing Kromsteeg 43 in Kerkdriel.
Spirituele Webwinkel Ariadne Healing. Openingstijden Spirituele Webwinkel Ariadne Healing Kromsteeg 43 in Kerkdriel. Spirituele Webwinkel Ariadne Healing. Deze vestiging is nog 7 uur en 17 minuten open en sluit om 0000: uur. Spirituele Webwinkel Ariadne Healing. Deze week: 20 aug.
Cursus Spirituele Healing Kitty Woud.
Cursus Spirituele Healing. Voel jij je aangetrokken tot spirituele healing en genezend mediumschap? Wil jij je healing mogelijkheden in een groep ontwikkelen en beoefenen? Lees hier meer over de healing groep van Kitty Woud en de cursus spirituele healing die in september 2018 van start gaat.
Yoga les in Aalsmeer, magnetiseur, healing en spirituele cursussen bij Inge Saraswati yoga avatarcentrum. Goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp en Kudelstaart.
Ontdek op de Satsang-/meditatie avonden wie jij werkelijk bent. Healing door ervaren magnetiseur. Individuele healing en coachingsessies. Leer leven vanuit de bron die je werkelijk bent. Ben jij op zoek naar innerlijke rust? Vraag je je af wanneer de drukte in je hoofd en het malen eens een keer ophouden?

Contacteer ons

Resultaten voor spirituele healing