reiki cursus amsterdam
 
 
Reiki I Cursus Lot Of Life.
Samen verzorgen ze een rijke cursus in de fijne studio van Neel in Amsterdam. Naast de lessen in Reiki neem je deel aan 4 yogalessen en meditaties die gekoppeld zijn aan de Reiki chakra leer. Dit werkt versterkend op het uiteindelijke resultaat.
Reiki cursus in Amsterdam: 1, 2 en verdieping Zensaties.
Tijd: 10.00 17.30/19.00 ontvangst vanaf 945.: Locatie: Noord Straalt, Amsterdam. Kosten: 225, vanaf 5 personen dit is inclusief de terugkomdag, certificaat, de cursusmap, koffie, thee en snacks. Aantal cursiste n: maximaal 6 personen. Aanmelden: via het Contactformulier of stuur een mailtje naar info@zensaties.nl bij 4 personen gaat de cursus door en zijn de kosten 250., Reiki verdiepings en oefenavonden.
Instituut voor AuraTouch healing en Reiki cursussen en opleidingen.
Reiki is een geweldige ervaring en je hebt er veel aan. Reiki is een prachtige en liefdevolle methode voor heling, innerlijke groei en welzijn. Voor jezelf en anderen om je heen. Schrijf je in op een van onze Reiki cursussen. Volg de Reiki cursus.
Vergelijk 3 Reiki opleidingen, trainingen en cursussen in Amsterdam Springest.
Cursus Reiki 1. Amsterdam en 2 andere regio's.' In deze reiki cursus leer je werken met Reiki, Universele Levens Energie. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Reiki Cursus 1 de eerste graad Reiki Nederlof Centrum Reiki-Instituut.
Locatie Reiki cursus. De Reiki 1 cursus van het Reiki-Instituut kun je volgen in Amsterdam. Extra informatie Reiki. Rechtsboven bij Pers kan je tv-uitzendingen over de reiki cursus van RTL en Veronica bekijken. Algemene informatie over Reiki en reiki cursussen: hier.
Reiki Cursus Reiki cursus in Nederland.
In de Reiki 1 cursus leer je alles wat nodig is om jezelf en anderen te behandelen met de Reiki energie. De Reiki inwijding zal je intuïtie versterken en je helpen in je spirituele ontwikkeling. Reiki helpt bij de persoonlijke ontwikkeling en activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Cursus Reiki 1 Amsterdam, Utrecht Anand.
Online Mindfulness Cursus. Cursus Reiki 1 Amsterdam, Utrecht Anand. In deze reiki cursus leer je werken met Reiki, Universele Levens Energie. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat. Authentieke japanse reiki is een alternatieve geneeswijze techniek die helpt tegen stress en daarnaast genezend werkt.

Contacteer ons

Op zoek naar reiki cursus amsterdam?