chakra healing opleiding
 
 
Aurahealing opleiding Auratouch Energetisch healer goed bereikbaar.
Deze AuraTouch Energetisch Chakra en aurahealing opleiding is uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 2 jaar tijd een professioneel healer te zijn. Healing kent vele facetten en deze komen alle in de opleiding aan bod.
Logosopleidingen.nl LOGOS Sittard Opleidingen intuïtie ontwikkeling en aura reading.
Je kan herkennen welk energetisch verhaal van jouw client is, door neutraliteit te handhaven. Je leert op verschillende themas te readen. De praktische aardse themas, maar ook voorbij hier en nu. Start nieuwe cursussen Januari 2018. In Januari 2018 starten de volgende cursussen en opleiding.: Cursus chakra healing.
Algemeen.
healingen, readingen, cursussen, Reiki inwijdingen en is hoofddocent aan de opleiding Healing en Reading en de opleiding Healing Arts Therapie. Onze uitgangspunten zijn: het Hoger Zelf als healer van de mens, de ziel, het zelf genezend vermogen, intuïtie, spiritualiteit en energie. De methodes en principes waarmee gewerkt wordt zijn.: Aura en chakra healing. Aura en chakra reading.
Chakra healing Namasté Café.
Dit is niet erg. Een chakra healing werkt sowieso door. Na een chakra healing.: weet je precies waar het niet goed doorstroomt in je lichaam en wat dit op lichamelijk of emotioneel vlak kan betekenen. kun je je wat loom voelen er komen energetisch oude stukken los.
Weekend opleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren.
Met rust en met aandacht voor iedere deelnemer en ik heb vertrouwen in haar kennis en kunde." Deze opleiding wordt afgesloten met een certificaat Basis opleiding Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren. Elohim E-cursus: 7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens.
Chakra Opleiding Spiritueel Bewustzijn.
De cursus herhalen is 85. Dit is inclusief uitgebreid cursusmateriaal en 21 % btw. De cursus wordt afgesloten met een mooi certificaat. Voor data en tijden kun je kijken op mijn agenda! Ik geef ook een opleiding tot Leraar Chakra Healing.
Lichtfontein Opleidingen.
De opleiding bestaat uit los te volgen modules, die opleiden tot Energetisch Therapeut. Tevens verzorgen we vervolgopleidingen en aanvullende modules voor o.a. yogadocenten, masseurs en anders therapeutisch werkenden, die geïnteresseerd zijn in de chakraleer en/of de diverse ondersteunende modules. De studie tot Energetisch Therapeut bestaat tenminste uit de modules.: De initiatieweek Leef" je Chakras." Healing en Readingweek. Chakra Yoga voor yogadocenten of als therapeutische ondersteuningsvorm.
Healingopleiding Intuitief Traject.
Proefles Limburg 28 augustus. Na de basisopleiding kun je verder met de Healingopleiding, die uit vier cursussen bestaat: Healing 1, Healing 2, Healing 3, Healing 4. In de healing opleiding leer je dat je kunt vertrouwen op je eigen helende vermogen.

Contacteer ons

Zoeken naar chakra healing opleiding