chakra healing opleiding
 
 
Lichtfontein Opleidingen.
De trainingen zijn afgestemd op de spiritueel bewuste mens die zich persoonlijk wil ontwikkelen en/of beroepsmatig hierin werkzaam wil zijn. De opleiding bestaat uit los te volgen modules, die opleiden tot Energetisch Therapeut. Tevens verzorgen we vervolgopleidingen en aanvullende modules voor o.a. yogadocenten, masseurs en anders therapeutisch werkenden, die geïnteresseerd zijn in de chakraleer en/of de diverse ondersteunende modules. De studie tot Energetisch Therapeut bestaat tenminste uit de modules.: De initiatieweek Leef" je Chakras." Healing en Readingweek. Chakra Yoga voor yogadocenten of als therapeutische ondersteuningsvorm. Tarot en orakelkaartleggen tijdens consulten. Feng Shui en Space Clearing. Chakras als uitgangspunt.
Opleiding Energetisch Therapeut CrysthalBewustZijn.
Daarnaast leer je nog enkele bijzondere healing technieken. Deze opleiding wordt afgesloten met een certificaat. Jaar 3: Het Reading jaar is een jaar waarin je in 2 blokken van 10 lessen leert hoe je je intuïtieve vermogens kunt inzetten om een cliënt meer te vertellen over de oorsprong van zijn ziekte of het proces waar hij of zij op dat moment in zit. Je leert hoe je op een goede wijze dit verhaal kunt presenteren en hoe je de cliënt tips en ondersteuning kunt geven in zijn genezingsproces. Hier worden diverse technieken voor aangereikt zoals aura en chakra reading, pendelen, fotoreading, etc.
Chakra Opleiding Spiritueel Bewustzijn.
Opleiding tot Leraar Chakra Healing. Wat is Helen? Deze CHAKRA-HEALING Opleiding wordt speciaal georganiseerd voor diegenen die al ervaring hebben met het doorgeven van energie via je handen zoals bv. Reiki, White Time etc. en die graag meer willen weten over en willen werken met de verschillende chakras.
Opleiding Aurahealing en reading Annette Weers Kracht van ademen.
Healing met gebruik van mineralen en edelstenen. Healing van organen en cellen. De helende kracht van adem. Na het met succes doorlopen hebben van de healing opleiding ontvang je een healing certificaat. Bij de opleiding hoort een syllabus met lesmateriaal.
Chakrahealing Aurahealing Tjaberings Centrum.
Een healing neemt blokkades weg die je belemmeren en geeft je energie en vertrouwen om te kunnen groeien. Tenslotte zijn veel mensen simpelweg nieuwsgierig naar een aura chakrahealing. Bijna iedereen heeft wel een vaag gevoel bij een energieveld of een aura en een soort innerlijk weten over het bestaan hiervan. Een aura chakrahealing ontvangen is een laagdrempelige manier om dit weten verder te verkennen. De AuraTouch methode in opleiding.
De 7 Chakra's' Energetische Therapie healing Amsterdam Den Haag.
een healing die op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau weer balans brengt in het lichaam en de geest. Tevens is het aan te raden om een aantal gesprekken te hebben om ook jezelf tot expressie te brengen en hierdoor nieuwe inzichten te krijgen. Als coach help ik jou hiermee en als je ver genoeg bent kun je jezelf gaan verzelfstandigen en de cursus intuitieve ontwikkeling gaan volgen waarin alle chakras worden behandeld. In iedere les van deze cursus behandel ik een chakra, en zo doorleef en genees jij zelf je eigen chakras.
Chakra Aura Healing.
De basis van de. Intuitieve Trainingen biedt sinds 1992 de basis intuïtieve opleiding en de opleiding in aura en chakra healing en reading. Itaka Intuïtieve Ontwikkeling. Itaka Intuïtieve Ontwikkeling is een spirituele ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil weten over bewustzijn in het dagelijks leven.
Lichtkranshealing de basis 5-daagse training bij de Groene Linde nog enkele plaatsen!
De handposities zijn er om je een basis te geven, later zal je steeds meer vanuit je Intuïtie gaan werken en ga je de volgorde los gaan laten. Na de lunch: Een diepe meditatie om te ervaren hoe het is om verbonden te zijn en om in contact te komen met je eigen pure healing energy.

Contacteer ons

Meer resultaten voor chakra healing opleiding