chakra healing amsterdam
 
 
Chakra Healing klankstaaf 1e Diversen Olyah. edelstenen, cadeaus, Reiki, webwinkel, Amsterdam, Zwolle.
Chakra Healing klankstaaf 1e. Vorige Artikel 3 van 18 Volgende. 24, 50 inclusief 21% BTW. Voorraad 1 stuk. Voeg toe aan winkelwagen. Deze klankstaven zijn opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaven zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties. De geluidstrillingen die deze energy chimes voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakras. edelstenen, cadeaus, Reiki, webwinkel, Amsterdam, Zwolle.
Chakra healing Boek direct via www.azenda.com.
5 resultaten voor Chakra" healing." 5 resultaten voor Chakra" healing." Toon behandelingen met korting. Postcode of plaats. Hele dag Ochtend Middag Avond. beschikbaar in het weekend. beschikbaar in de avond uren. Beatrijsstraat 52/B, Rotterdam. Voor mensen die positief in het leven willen staan! Bij de Gelukscoach Rotterdam kun je leren om meer geluk en minder stress in je dagelijks leven te ervaren door een nieuwe balans te vinden tussen hoofd en hart. Marktweg 7, Hem. Door middel van verschillende meditaties, healing en coaching werk je aan je zelf, wie ben jij? wie ben jij werkelijk? Maskers zullen worden afgedaan en de handvaten voor jou krijg je van Healing Dreams. Holistisch Therapeut internationaal. Willem dreeslaan 10, Zaandijk. Eduard Francken begeleid, activeert en verzorgd lezingen met een holistische benadering. Mensen begeleiden om hun leven te leiden in lijn met hun grootste wensen, doelen en missies. Coaching, massage en natuurgeneeskunde. Loderstraat 69, Rotterdam. Angelic Wellness heeft als doel om mensen te begeleiden in hun persoonlijk ontwikkelingsproces op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie. Boek nu een Lichaamspakking met 20% korting! Meridian Massage / Crystal Acupuncture. Massage, Voetreflexologie, Kristallen. Vatternkade 2, Amsterdam.
Marion Schmäh Praktijk voor Healing Amsterdam.
Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen. Ik kan je begeleiden om dit zelfhelende vermogen aan te leren spreken en het te versterken. Op een zachte wijze wordt zo genezing op gang gebracht, waardoor klachten kunnen verdwijnen.
Chakrayoga amsterdam De Jimdo-website van chakrayoga!
en ontdek zijn oneindige schoonheid. Vind de rust en vrede in jezelf. en ontdek je innerlijke licht. in de stilte. Hans van Beukering. healing en therapiepraktijk. tel 020 6924875 / 06 174 732 39. Impressum Privacyverklaring Sitemap. Inloggen Uitloggen Bewerken.
Docente Yoga4allYoga4all.
Na 4 jaar bracht de Hatha Yoga niet meer de voldoening die ik zocht en ben ik gestart met een pittigere vorm: Kundalini Yoga. Deze vorm van yoga voelde voor mij zo goed, dat ik in 2007 de internationale teacher training ben gaan volgen via Yoga Lifestyle Studio in Amsterdam.
Healing Mogelijkheden.
Chakra healing: Chakras zijn de energie assen van ons lichaam. Elke chakra heeft zijn eigen unieke functie. In deze healing worden de chakras schoongemaakt. Healingen met kristallen: In deze healing, worden traumatische ervaringen genezen, die vast zijn gaan zitten in de verschillende lichamen.
Healing Reiki Aurahealing en Reiki.
Healing is voor iedereen die zichzelf, om wat voor reden dan ook, beter wil voelen en een rijk en compleet leven wil leiden in liefde voor zichzelf en zijn omgeving. Ik ben opgeleid tot fysiotherapeute. Mijn interesse is gericht op de spirituele zingeving in het leven; hoe staan wij in het leven, welke keuzes maken we, waarom worden wij ziek en hoe komen we weer in balans en kunnen we een volwaardig en prettig leven leiden. Een en ander leidde tot verdieping in o.a. voeding, Tai-Chi, theosofie, Gnosis, esoterie, Sjamanisme en energetisch werk. Professioneel Aurahealer en Reiki Master. Aangesloten bij de beroepsverenigingen.: Reiki Ryoho en Organisatie AuraTouch Aurahealers. Aurahealing en Reiki. Neem contact op. Meerhuizenstraat 15 1078 TG Amsterdam.
Chakra Workshop: 7 Chakras Yogaschool in Amsterdam Noord.
Yoga in Amsterdam Noord. Wat zijn chakras? Het woord chakra betekent wiel. Je kunt een chakra zien als een draaikolk-achtig veld van energie. In het lichaam lopen zeer fijne energiebanen. Deze worden nadis genoemd. Je kunt ze vergelijken met de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Contacteer ons

Meer resultaten voor chakra healing amsterdam