Reiki 2 cursus
 
 
Reiki 2 cursus Anand.
Betekenis en gebruik 3e Reiki 2 symbool en tekenen 3e Reiki 2 symbool. Technieken voor behandeling op afstand en doen van behandeling op afstand. De Reiki 2 cursus wordt gegeven door Raymond Besems, als Reiki Master sinds 15 jaar aangesloten bij beroepsvereniging Reiki Cirkel.
Reiki 2 opleiding cursus voor volwassenen reikihealing.be.
Reiki opleidingen cursussen voor volwassenen. Reiki 1 cursus. Reiki 1 en 2 oefenavonden voor volwassenen. Reiki 2 cursus. Reiki 2 bijeenkomsten. Reiki 3 Master opleiding. Reiki 1 opleiding voor kids en tieners. Wat is Reiki? Reiki oefenbijeenkomsten voor Kids en Tieners.
Aanbevelingen Reiki 2 cursus Atlas Reiki.
Ik wilde de Reiki 2 cursus volgen omdat ik erg veel energie heb gekregen van de Reiki 1 cursus, en het heel fijn vond om in een klein groepje te werken. In de Reiki 2 cursus was het interessant en verreikend om met de symbolen te gaan werken.
Cursus reiki Tweede graad Puur In Balans.
Cursus Reiki Eerste graad. Cursus reiki Tweede graad. Voetreflexmassage: Breng je HSK weer in balans WORKSHOP. Cursus reiki Tweede graad Tinne 2017-10-11T1708160000.: Cursus: Reiki, de Tweede Graad. Reiki, de Universele Levensenergie Cursus tweede graad. Door Reiki 2 ga je door de poort van transformatie.
Reiki 2 cursus de volgende stap in jou ontwikkeling.
Wat houdt de Reiki 2 cursus in? Je kan bij Bezielen de tweede graad Reiki behalen door deel te nemen aan een weekendlange Reiki 2 cursus. Op zaterdag en zondag kom je hiervoor tussen 10 en 17 uur langs bij Bezielen.
Sirius Reiki Reiki cursus 2.
Dan krijg je de Reiki 2 initiatie. Tijdens deze inwijding zal je de handen van je Master op je hoofd, schouders, handen en torso voelen, en er wordt over de chakra's' geblazen. In het derde deel van deze dag, leer je iemand op" afstand" behandelen, met wie je dit vooraf hebt afgesprokenje, mag immers ongevraagd niemand behandelen! Daarna is er volop ruimte om je vragen te stellen en na uitreiking van je certificaat en handboek waarin je alles terug kunt lezen, is de cursus ten einde.
Reiki: Reiki Inwijding 2e Graad volgens de Usui Traditie.
Je reservering is volledig na inschrijving én betaling van het volledige bedrag op het rekeningnummer 523-0804786-52 met vermelding.: Reiki 2 Inwijding datum cursus je naam. Voor betaling uit het buitenland: IBAN: BE64 5230 8047 8652 Bic: TRIOBEBB. Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier.
Reiki 1-2-3 Maancirkel.
Daarna is er nog een Terugkom-avond om je ervaringen na de inwijdingsperiode te delen, verder te oefenen en ontvang je de belegeiding die je dan nodig hebt voor je groei. Wat ontvang je bij Reiki 2. de Reiki 2 inwijding.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Reiki 2 cursus