spirituele begeleiding
 
 
Spiritueel coach: open je hart en keer terug naar je kern. Spiritueel coach: open je hart en keer terug naar je kern.
In het kader van spirituele coaching biedt Equilibre ook begeleiding in het verbeteren van je. concentratie en/of van de doorstroming van je levensenergie. Ook kun je in slechts een paar sessies meer rust gaan ervaren, een diepere ontspanning en een opener geest.
Dromenvangster spirituele begeleiding.
Als je steeds vaker merkt in gesprekken dat je steeds op hetzelfde onderwerp uitkomt, dat je het niet meer zo goed weet.nou ja eigenlijk wel weet.maar hoe dan? Dan is spirituele begeleiding wellicht iets voor jou. Hoe gaat spirituele begeleiding in zijn werk?
Spirituele begeleiding.
Spirituele begeleiding Door het leven heen. Iedereen heeft spiritualiteit, maar vaak zijn we ons daar niet van bewust. Spiritualiteit is niet iets vaags of iets wat alleen met religie te maken heeft, maar gaat over onze drijfveren in het leven om te doen wat we doen, onze inspiratie of motivatie.
Spirituele begeleiding HaMaKor.
Je wilt jezelf meer gronden in je eigen spirituele traditie of je zelf bevrijden van wat niet meer past, zonder het kind met het badwater weg te gooien. Spirituele begeleiding is mogelijk individueel of met een groepje, en kan ook per skype of telefoon.
Praktijk voor spirituele psychologie Helder BewustZijn: praktijk voor spirituele psychologie van Lea van der Eem, spiritueel psycholoog.
In de individuele begeleiding leer je omgaan met je gevoelens en alles wat je tegenkomt in dit pittige proces. Je krijgt meer inzicht in en begrip van wat er precies met je aan het gebeuren is. Je bewustzijn wordt ruimer. Je leert spirituele lessen.
Spirituele Stervensbegeleiding Maylight.
Daarnaast is er veel dankbaarheid van de familie, want je kunt degene die overgaat op een prachtige manier begeleiden. De spirituele stervensbegeleiding wordt gegeven vanuit mijn ervaring en vanuit de begeleiding van de spirituele wereld. Ik zeg er dan ook bij dat ik niet gestudeerd heb voor stervensbegeleider, maar de methode zoals ik de mens begeleid in de overgang naar het licht, is absoluut een enorme steun gebleken voor de stervende mens.
Boeken Cd's' Shop.
Spirituele begeleiding van Silver Birch is een boek met gechannelde informatie van het beroemde trance-medium Maurice Barbanell. De gids van Maurice, genaamd Silverbirch geeft de visie weer van de Spirituele Wereld m.b.t. tal van onderwerpen, maar met name wat het doel is van het leven op aarde en hoe gidsen daarbij van dienst zijn.
Spiritualiteit en Meditatie Hooggevoelig.
Allerhande leuke spirituele en oosterse artikelen in de webshop, tip voor als je wat zoekt op dat gebied. New Age website, met informatie over alternatieve therapie├źn, meditatie en bewustwording. De site van het maandblad Onkruid. Just For Today. Shin-Do Cursussen: Persoonlijkheidsontwikkeling d.m.v. leren omgaan met je eigen kracht. Maatschap van verschillende beroepsbeoefenaars die bedrijfsmedewerkers begeleiding bieden.

Contacteer ons

Resultaten voor spirituele begeleiding