spirituele begeleiding
 
 
Spirituele stervensbegeleiding.
Bij de Stichting Mananochoja is er gelegenheid begeleiding te ontvangen bij dit unieke proces, deze overgang naar een nieuw leven, om in acceptatie en overgave te komen. Ook voor de nabestaanden is er de mogelijkheid om begeleiding te ontvangen bij het proces van loslaten van de dierbare, voor of na het overlijden.
4-daagse Masterclass spiritualiteit in de palliatieve zorg.
begeleiding van spirituele behoeften van pati├źnten en naasten op basis van eigen casu├»stiek van de deelnemers. Tevens is het programma gericht op de vertaalslag van de aangeboden stof naar de eigen praktijk en organisatie: directe collega's' artsen, verpleging en andere disciplines als naar de gehele organisatie zichtbaar maken van zingeving en spiritualiteit in de cultuur en beleid van de organisatie.
Spirituele begeleiding.
Vaak houden we ons vast aan overtuigingen en gewoontes, omdat we het eng vinden of omdat we de mogelijkheden niet zien. Je staat als het ware stil en hebt het gevoel niet verder te komen. Een consult spirituele begeleiding/ coaching kan jou verder helpen.
Dromenvangster spirituele begeleiding.
Als je steeds vaker merkt in gesprekken dat je steeds op hetzelfde onderwerp uitkomt, dat je het niet meer zo goed weet.nou ja eigenlijk wel weet.maar hoe dan? Dan is spirituele begeleiding wellicht iets voor jou. Hoe gaat spirituele begeleiding in zijn werk?
Spiritualiteit: geestelijke begeleiding en gesprekken De3weg.
Maar, soms kan de behoefte aan geestelijke begeleiding meer gericht zijn op ondersteuning van de levensvragen en niet direct gekoppeld aan een probleem. Bij deze vorm van geestelijke begeleiding gaat het meer over je spirituele ontwikkeling. De mens is immers een existentieel vragend wezen.
Spirituele begeleiding Spiritueeladvies.nl.
Tijdens de spirituele begeleiding komt u in aanraking met andere mensen die ook hun spirituele ervaringen delen. Dit zorgt ervoor dat er mogelijkheden zijn tot spirituele ontwikkeling en bewustwording. Heeft u interesse in de spirituele begeleiding en zou u een sessie willen bijwonen?
Wiel Smeets, adviesbureau voor spiritualiteit.
Een andere bron van onderzoek is interviews met jongeren met behulp van MSN-messenger. Spirituele begeleiding van jongeren. Met een groot woord: onderzoek naar mystagogisch jongerenwerk. Mystagogie betekent spirituele inwijding. De vraag is dus: hoe kun je jongeren spiritueel inwijden? Ook hierover heb ik nagedacht in het proefschrift Tegenstrijdig Ongeloof.
Begeleiding spirituele processen.
Begeleiding bij spirituele processen. Begeleiding bij spirituele processen is een begrip dat verschillende reacties kan oproepen. Het is belangrijk om helderheid te krijgen over.: wat ik onder het begrip spiritueel versta. hoe ik aankijk tegen het woord processen, en. wat de begeleiding in kan houden.

Contacteer ons

Zoeken naar spirituele begeleiding