massage cursus rotterdam
 
 
Jivan's' Massage CGW-Rotterdam.
Voor meer informatie over Jivans en haar medewerkers kunt u de website bekijken. Voor het maken van afspraken kunt u bij Jivans direct, op hun website, uw afspraak inplannen. Jivans, meer dan massage alleen. 4 handen massage. 3014 EG Rotterdam.
Cursus Babymassage Thuiscursus.NL.
succesvolle workshops organiseren, je eigen baby masseren, basis anatomie, de shantala babymassage, correct oliegebruik en aromatherapie, voetreflexologie voor babys, professionele massagetechnieken voor babys, positieve effecten van een babymassage, het verlichten van babyklachtjes, lichaamshouding van de ouders tijdens de massage, yogaoefeningen voor de baby, en de lichaamstaal van de baby. Je wordt een jaar lang begeleid door een professionele babymasseuse met jarenlange praktijkervaring. Zij vertelt je ook hoe je kunt starten als zelfstandig coach babymassage en hoe je je eerste cli├źnten vindt. Schrijf je snel in en maak van je hobby je beroep! Babymasseur is een beroep met toekomst! Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie.
Triggerpointcoach Officieel erkend triggerpoint en fascia opleider. Opleiding Triggerpointcoach.
Opleiding Fascia Release Fascia Release module 1 Fascia Release module 2 Fascia Release module 3 Specialisatie Diafragma Specialisatie Cupping Casustiek en certificering FR. Cursussen Gratis online cursus Psychosomatisch trainer Marketing en PR Workshop voor clinten. Symposium Symposium myofasciale therapie Training David Lesondak.
Thaise Massage cursus Rotterdam Thai Dee.
Volg dan de cursus Thaise yogamassage bij Thai Dee, het opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Hier vind je al onze eendaagse Thaise massage cursussen in Rotterdam op een rij. We geven drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging.
Massage opleiding Rotterdam, leer professioneel masseren.
Enkele onderdelen die we behandelen zijn: cursus ontspanningsmassage, cursus klassieke massage, cursus meditatie, oefensessies en natuurlijk een examen. Voor de volledige inhoud en mogelijkheden van de massage opleiding Rotterdam kunt u verder lezen op deze pagina. We heten je van harte welkom op onze massage school!
Massagecursus.
Er zijn na de basiscursus massage nog diverse vervolgcursussen te volgen bij CASATO. Neem even contact op voor meer informatie. Cursus Hot en coldstonemassage. Er is sinds kort ook de mogelijkheid om een 3-delige hot en coldstone massagecursus te volgen.
Erkende opleidingsinstituten.
Het NGS hanteert een erkenningenbeleid voor opleidingsinstituten. Met dit beleid streeft het NGS naar een hoogwaardige kwaliteit bij opleiders, Het NGS verwijst geïnteresseerden alleen naar erkende opleidingsinstituten. Deze instituten worden ook betrokken bij ontwikkelingen in de branche, examens en onderwijs.
Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans. Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans.
massage armen en handen. massage benen en voeten. Je leert de bewegingen zowel in liggende houding als zittend. Daardoor kun je je partner na de workshop ook bijvoorbeeld op de bank of aan de keukentafel een massage geven voor rug, nek, armen, benen en voeten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage cursus rotterdam