massage cursus rotterdam
 
 
Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage Massage cursus Rotterdam Welkom bij NVVS.
Massage cursus in de regio Rotterdam. Ben je op zoek naar een massage cursus in de omgeving Rotterdam? Dan kun je terecht bij de Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage. Misschien klinkt dit alsof onze vakschool zich alleen richt op vakopleidingen.
9 dec. 2017 CURSUS HOLISTISCHE MASSAGE TRANSFORMEREND LICHAAMSWERK Nextdoor. 9 dec. 2017 CURSUS HOLISTISCHE MASSAGE TRANSFORMEREND LICHAAMSWERK Nextdoor.
LOMILOMI MASSAGE LEREN? Start je beginnerscursus HIER!
Deze 3-daagse cursus lomilomi massage Aunty Maile Stijl is een intensieve cursus waarin je een volledig nieuwe behandeling leert. Ook krijg je veel info over de lomilomi traditie waar deze vorm van lomilomi vandaan komt. Wil je kennismaken met traditionele lomilomi massage in de traditie van Aunty Maile?
Massage en cursus holistische massage Yomabe Rotterdam.
Voor de professional die uitbreiding en verdieping zoekt binnen zichzelf en binnen de massage technieken. Voor masseurs, lichaamswerkers en lichaamsgericht therapeuten. Tijdens deze massage cursus leer je de technieken toepassen van de segmentmassage en diagnose stellen in relatie tot de chakras en pancha kosha.
Stichting voor Jou massagecursus voor naasten.
De stichting Voor Jou heeft daarom een cursus gemaakt, waarin je hele eenvoudige technieken leert om iemand met kanker op een veilige en ontspannen manier een zachte massage te geven. Deze cursus is gratis online te volgen via diverse filmpjes op de website en Youtube.
Cursus Cupping.
Tijdens de cursus Cupping gaan we in op de Oosterse denkwijze, die helpt om stagnatie in het lichaam te reduceren of zelfs volledig op te heffen. Cupping helpt de mediaanbanen energiebanen weer te openen. Wat is cupping? Cupping kennen we ook wel als schröpfen of het vacuüm zuigen van cups op de huid. Deze methode kun je inzetten tijdens een massage of triggerpoint-therapie.
Opleiding Massage Massage leren bij IVS Opleidingen.
Praktische informatie over de opleiding massage. De opleiding massage geven we op een groot aantal locaties in Nederland en België. U kunt de opleiding volgen in Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Voor de meeste leslocaties is er één lesavond per week en zal er wisselend theorie en praktijkles gegeven worden.
Massage cursus in Rotterdam volgen handicapenstudie.nl.
Ben jij op zoek naar een massage cursus in Rotterdam? Dan kan jij deze zeer goed volgen via de: Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage. Deze school geeft niet alleen maar vakopleidingen, want jij kan hier ook goed te voor diverse andere massageopleidingen.

Contacteer ons

Zoeken naar massage cursus rotterdam