cursus chakra healing
 
 
Cursus chakra healing School Of Life.
Cursus chakra healing. Een cursus aura en chakra healing zijn belangrijke vaardigheden die je onder de knie krijgt tijdens de beroepsopleiding tot levenstherapeut bij School of Life. Onze expertise komt, naast de beroepsopleiding, tot uiting in diverse workshops die wij organiseren op het gebied van healing en reading.
Cursus Aura en Chakrahealing De Levensboom Olen / Access Bars Healing Cursussen.
Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn. In deze 7 delige kwaliteitsvolle cursus aura en chakrahealing, komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus, zelf een volledige aura en chakrahealing kan doen.
Cursus Chakra-Aurahealing Netwerk Alternatief Zoetermeer.
In tien lessen gaan we ieder chakra specifiek behandelen en ervaren, zodat jij er een goede verbinding mee kunt krijgen. Theorie en praktijk worden afwisselend gegeven. Tevens kan het goed zijn om door magnetiseren bepaalde pijnpunten te ondersteunen met healing. De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven op donderdagavond.
Logosopleidingen.nl LOGOS Sittard Opleidingen intuïtie ontwikkeling en aura reading.
De praktische aardse themas, maar ook voorbij hier en nu. Start nieuwe cursussen Januari 2018. In Januari 2018 starten de volgende cursussen en opleiding.: Cursus chakra healing. Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Voor aanmelding of verdere informatie graag bellen. U bent welkom.
Reiki Practitioner Opleiding.
Ook leer je hoe je cliënten kan begeleiden bij het loslaten van opgesloten lichamelijke en/of emotionele stress. Zeer veel verschillende onderwerpen komen in deze opleiding aan de orde, zoals traumarelease, Oosterse Geneeskunde met de bijbehorende polsdiagnostiek, elementenleer en meridiaanpunten, chakra balancing, massage, hartfocus en spirituele coaching.
Chakra self healing cursus innerlijk in balans.
De werking of niet-werking van de chakras bepaalt daardoor hoe we in het leven staan. Cursus Chakra Self Healing. Wil je leren hoe je jezelf meer in balans kunt brengen, en wil je meer weten over chakras, dan is deze workshop geknipt voor jou.
De 7 Chakra's' Energetische Therapie healing Amsterdam Den Haag.
een healing die op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau weer balans brengt in het lichaam en de geest. Tevens is het aan te raden om een aantal gesprekken te hebben om ook jezelf tot expressie te brengen en hierdoor nieuwe inzichten te krijgen. Als coach help ik jou hiermee en als je ver genoeg bent kun je jezelf gaan verzelfstandigen en de cursus intuitieve ontwikkeling gaan volgen waarin alle chakras worden behandeld. In iedere les van deze cursus behandel ik een chakra, en zo doorleef en genees jij zelf je eigen chakras.
Lichtfontein Opleidingen.
Voor yogadocenten of voor mensen die al yoga praktiseren, geïnteresseerd zijn in de chakras en er sterk over denken om een yogadocentenopleiding te gaan volgen. Algemene Voorwaarden Lichtfontein Opleidingen. Chakra Basis Weekend. Leef" je chakras." Tarot en Orakelkaartdriedaagse. Aura Reading en Chakra Healing.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus chakra healing