chakra healing limburg
 
 
Energetisch-therapeuten.nl overzicht van energetische therapie in Limburg.
De onderstaande lijst van energetisch therapeuten in Limburg is gesorteerd op plaatsnaam. Door op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een therapeut bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. Energetisch-therapeuten in Limburg. Spirituele Praktijk Alice Watervoort, Healing Angels.
Essenza.
Aura en chakra reading en healing. Leren begeleiden d.m.v. counseling en toegepaste imaginatie T.I. Verdieping ademhalings en ontspanningstechnieken Derde jaar: mythen, mystiek en bewustzijn. Studie van de filosofie en de symboliek in mythologie, sprookjes en dromen. Uzelf te leren vertrouwen als het belangrijkste instrument Praktische informatie opleiding psycho-energetisch therapeut. De opleiding duurt drie jaar. Er zijn 18 lesdagen per jaar. Lesdagen duren van 9.30 tot 16.30 uur. Dit zijn de lesdata. Leslocatie: Restaurant de Busjop, Busschopsweg 9, Heythuysen Limburg.
Aura Chakra Healing Reiki Limburg Alegria Reiki.
Over Raymond Nijholt. Aura Chakra Healing. Reiki 1 Cursus. Reiki 2 Cursus. Agenda reiki cursussen. Schrijf je in voor een Reiki 1 cursus. Schrijf je in voor een Shin-Do cursus. Reiki Ryoho Foundation. Reiki Ryoho Foundation. Alegria Reiki Limburg. Sint Annalaan 21.

die al werkzaam zijn in diverse beroepen. Bij voldoende vaardigheden sluit je de opleiding Healing af met een certificaat. Dit certificaat geeft je de mogelijkheid om de opleiding Reading te volgen. 620, lesgeld, dit is inclusief het kennismakingsgesprek en de reader.
healing-angels-n.
Integrated Energy Therapy, is een krachtige holistische Nieuwetijds Energie Healing. voor volwassenen en kinderen, die in verbinding staat met de aura en chakras. Het sjamanisme is: een geloofsovertuiging, verbinding maken met de mensheid, de Engelen, de Archytypes, Moeder Aarde, het dierenrijk, het plantenrijk en het Universum.
Diagnostiek Neerpelt De Bron.
Vooraleer een therapie aanvangt, is er diagnostiek. In Neerpelt staat De Bron goed bekend voor energetische therapie, diagnostiek, cursussen en opleiding en eigen evenementen, maar ook in Nederland en de rest van de regio Limburg en Antwerpen kent iedereen De Bron. Alles over chakra's.' Wanneer iemand voor het eerst op afspraak komt, wordt er een anamnese afgenomen. Deze informatie beperkt zich tot de informatie van de cliƫnt en hetgeen we voelen. Op energetisch vlak krijgen we alle informatie via de chakras in het lichaam. In het lichaam zijn meerdere chakra's' aanwezig. Elk chakra bestaat uit spiraaltjes die op hoge snelheid ronddraaien.
Alternatieve Hulpverleners: Chakratherapie, genezers/therapeuten.
Elk chakra heeft een eigen thema. Als chakras langere tijd geblokkeerd zijn door emoties of traumas, kunnen er in het lichaam klachten en ziektes ontstaan. Bij de behandeling wordt vaak gebruik gemaakt van aromatherapie, edelstenen en bloesems maar ook van magnetiseren, kleuren en visualisatie. Sneek cika runsink. Wierum Marianne Ottevanger. Emmen Lied van de Merel. Hoogeveen De Witte Olifant. Hengelo De Hartkamer. Hengelo ov Rob Vollenbroek. Alkmaar Praktijk De Balans; voor Yoga, Malva therapie en Jassentechniek. Amsterdam Amaranth Energetische Therapie Life Coaching. Amsterdam Jordis / Praktijk voor Somatic Healing.
Alternatieve healing, ontwikkeling lichaam en geest Kundalini.
Sabaaydi Chakra voet massage. Thai Table Massage. Tok Sen massage. Praktijk voor alternatieve healing, evenwicht. en ontwikkeling van lichaam en geest. thearpeutische voetreflexologie Sabaaydi massages. kinderkruiden stempel massage Thaise voetmassage oorkaarsen. klankmassage Reiki Aura Chakrahealing geleide meditaties. Viviane Lambrechts-Point is sedert een vijftien-tal jaren actief in alternatieve.

Contacteer ons

Resultaten voor chakra healing limburg