aura en chakra healing opleiding
 
 
Chakra healing Namasté Café.
Chakra healing Ira. Tijdens een chakra healing scan ik je energieveld en je chakras. Ik reinig je aura en je chakras stuk voor stuk. Daarna vul ik je chakras daarna waar het nodig is, samen met jouw spirituele helpers. Het overbrengen van positieve kosmische energie via mijn handen via je chakras geeft een relaxerend gevoel.
Wat is aurahealing.
Toelichting 2: Bij pers / TV staan onderaan 2 wetenschappelijk geïnspireerde artikelen over het Auraveld, en energie in het algemeen. De geregistreerde healers op deze site zijn alle degelijk opgeleid. Dat wil zeggen dat ze de volledige opleiding Auratouch Energetisch aura en chakra healing hebben afgerond.
Cursus: Aura en chakrahealing Springest.
group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 14 uren HBO star 8 3 ervaringen Opleiderscore: star 85, Levende Cijfers heeft een gemiddelde beoordeling van 85, uit 4 ervaringen. Healing Verbind jezelf met je helende en genezende gaven en help anderen en jezelf om weer te stralen! In deze opleiding leer je van authen.
Training Aura practitioner Lightwave.
Het werken met hypnose, universele, Fibonacci, zijns en prana energie.; Het stapsgewijs vastleggen van de bevindingen voor, tijdens en na een aura en chakra healing.; Het werken met het violette licht. De investering voor deze training bedraagt 782 p.p. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en een uitgebreid lespakket. De opleiding is BTW vrij en aftrekbaar van de belasting.
Healingopleiding Intuitief Traject.
Dit vanuit een heldere communicatie in respect naar jezelf en de ander. Tijdens de opleiding leer je de basis van het geven van een healing aan jezelf en aan de ander. Je leert hoe het is om een healing te geven en te ontvangen op gronding, aura, chakras en energiekanalen.
Auratouch Aurahealing / Chakrahealing opleiding de Roosde Roos.
Prijs: 3290 per reeks Zaal: Grote Zolder 80m2 16-40 personen Meer over de organisator Mail de organisator. Unieke opleiding Aurahealing, Chakra healing en allround technieken. Deze opleiding is uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 2 jaar tijd een waarlijk professioneel healer te zijn. AuraTouch healing, middels het aura en de chakras met een degelijke basis en alle geavanceerde technieken van Auratouch zijn gewoon te leren als je de keuze maakt.;
Opleiding Aurahealing en reading Annette Weers Kracht van ademen.
Het geleerde is goed te combineren binnen andere beroepen. Na het volgen van de healing opleiding kun je doorstromen naar reading opleiding. Studiebelasting: 5 lesdagen per blok. Optioneel: oefenen met mede studenten en assisteren bij Basis 1 2. Opleiding tot professioneel aura reader.
Healingopleiding Intuïtieve Opleidingen Utrecht.
Een belangrijk onderdeel van de Healing Opleiding is zelfhealing. Elke healingtechniek pas je eerst toe op jezelf. Op deze manier kun je vooral middels eigen ervaring je healingkwaliteiten ontdekken en bewust inzetten. De gehele Healing Opleiding bestaat uit twee gedeelten, Healing 1 en de Healing 2.

Contacteer ons

Op zoek naar aura en chakra healing opleiding?