Reiki Cursus 1
 
 
Reiki cursus graad 1 Mintaka.
De Reiki cursus graad 1 wordt afgesloten met jouw inwijding en een certificaat. Na het volgen van de Reiki cursus graad 1 mag je starten met Reiki therapie te geven aan mensen in je omgeving of aan klanten, indien je start met een Reiki-praktijk.
Cursus Reiki Eerste Graad Inwijding Puur in Balans.
Voetreflexmassage: Breng je HSK weer in balans WORKSHOP. Cursus Reiki Eerste graad Tinne 2018-09-26T1803480000.: Cursus: Reiki, de Eerste Graad. Reiki, de Universele Levensenergie Cursus eerste graad. Door Reiki leer je je weer bewust te worden van het energiekanaal dat we allemaal tot onze beschikking hebben.
Reiki/TuiNa 1.
Tijdens de cursus Reiki/TuiNa 1 cursus leer je de basisprincipes van TuiNa massage, krijg je de eerste vier Reiki inwijdingen en leer je jezelf en anderen te behandelen. Alles wordt tijdens 4 dagdelen uitgebreid geoefend, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.
Reiki Cura Natura.
De cursus Reiki 2 wordt in 1 dag gegeven. Hierbij ontvang je een inwijding en je leert over de Reiki symbolen en hoe deze te tekenen. Vervolgens leer je over het geven van Reiki op afstand en hoe dit toe te passen.
Reiki cursussen volgen bij Zinadô? o.a. reiki cursus 1, 2 en master.
In de cursus reiki II is een belangrijke verdieping in Reiki, waarbij de kracht van de energie sterk toeneemt. Reiki cursus Master. In de cursus reiki master leert u zelf hoe u iemand kunt inwijden. U wordt dus reiki master.
Reiki. Inschrijving.
Er is een nieuwe stroom in de Reiki wereld: van DOEN naar de kwaliteit van ZIJN. Waar vroeger mensen Reiki wilden leren om daarna zelf Reiki behandelingen te kunnen geven, volgen er nu veel mensen Reiki als hulp naar bewustwording, naar bewust-ZIJN. Een reactie uit onze vorige cursus.: Ik vond de lesdag Reiki 1 zeer goed gegeven.
Essenza.
Bij Reiki 1 leer je o.a.: Een stoelbehandeling aan iemand anders geven. Een volledige liggende behandeling van de voor en achterkant aan iemand anders te geven. Na Reiki 1 kun je Reiki 2 gaan volgen. In deze cursus leer je o.a.:
Reiki Cursus volgen? Zoma Opleidingen.
Elke maand is er een informatie avond/ochtend, in Westervoort, Amersfoort of Zwolle. Als je dit graag wilt, kun je het beste even mailen naar info@zoma-opleidingen.nl of kijken onder het kopje Agenda. Reiki 1 Cursus. Reiki 2 Cursus. Reiki 3 Cursus.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Reiki Cursus 1