Meditatie cursus
 
 
Meditatie Cursus State of Mine.
Anja Horst deelneemster meditatiecursus 1ste reeks van 6 lessen, gestart op 7 october 2016. In de cursus leer je op een laagdrempelige manier de beginselen van mediteren. Leer afstemmen op je eigen intuïtie. Persoonlijke begeleiding met prettige ontspannende pianoklanken en klankschalen. De meditaties worden ter plekke intuïtief op een thema en de ontwikkeling van de groep afgestemd. Kom helemaal tot rust en ontspan van je dagelijkse hectische bestaan en laat je onderdompelen door de intuïtieve ter plekke afgestemde pianomuziek en klankschalen. Via mijn muziek en geleide meditatie oefeningen laat ik je in contact komen met je innerlijke belevingswereld.
Meditatie cursus Schoorl bij Alkmaar.
Woon je in de omgeving van Alkmaar, Egmond, Bergen of Schoorl, dan is Bezielen Academy de ideale plek voor jouw meditatie cursus. De meditatie cursus is een goede voorbereiding op de basistraining mindfulness, het meditatieweekend op de Veluwe, onze meerdaagse Mindfulness Retraite en de reizen naar India die we organiseren, tevens begeleid door Mario van den Bree.
De online Meditatie Cursus THE LIFE FOUNDATION.
In deel 2 en 3 ervaar je de praktijk van meditatie, waaronder de Deepak Chopra methode en in deel 4, 5, 6, 7 en 8 vind je een overzicht van geleide meditaties. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er een nieuwe update is in De Meditatie Cursus?
Het Ontdekkingshuis Brugge: cursus meditatie en mindfulness.
Hoewel we het al duizenden jaren weten toont steeds meer onderzoek aan dat meditatie zeer bevorderlijk is voor je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het verbetert je immunsysteem, vergroot je concentratievermogen, vermindert negatieve en malende gedachtes, maakt je gelukkiger en kan je in een diepe rust brengen. Waarom komen onze cursisten naar deze cursus?
Een gratis online cursus mediteren! Dolly.
De werking van meditatie is door wetenschappers aangetoond. Het vergroot de gebieden in je hersenen die zorgen voor zelfbewustzijn, compassie en introspectie en verkleint de gebieden die zorgen voor gevoelens van angst en stress. Meld je aan via onderstaande inschrijfbox. Ja, ik wil die gratis cursus in mijn mailbox!
Meditatie cursus Gent UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Zingeving, filosofie en religie. Zaterdag 5 én 12 januari 2019 van 10u tot 12u. Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte, weg van de drukte van het dagelijks leven.
Leren mediteren Leven in de Maalstroom.
We doen een aantal malen per jaar een mindfulnessretraite. Als je van stille meditatie houdt in een zencontext dan ben je welkom in onze zengroep. Als je wil kun je ook altijd met een paar mensen een eigen groepje starten.
Ervaringen Meditatie Cursus Rosability.
Ervaringen Meditatie Cursus. Ervaringen Meditatie Cursus. Bekijk de video.: Ik vond het een zeer informatieve en bijzondere cursuservaring. Ik deed al meer met meditatie en Reiki, maar dit heeft mij op het gebied van meditatie veel bijgeleerd en nieuwe ervaringen gegeven.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Meditatie cursus