Cursus
 
 
Activiteiten.
Cursus Hoger Redder LDA. Cursus Hoger Redder ARC. Officiële cursus hoger redder. Officiële cursus Hoger Redder. Cursus hoger redder RED! Cursus hoger redder BOSS. Cursus Hoger Redder BLiTS. Cursus Hoger Redder ReSQ. Cursus Hoger Redder HRC. Cursus hoger redder PoRC.
Basiscursussen PRH.
Zoek op startdatum. Zoek op type cursus. cursus van korte duur 30 cursus van korte duur-filter toepassen. cursus van langere duur 2 volledige dagen 43 cursus van langere duur 2 volledige dagen-filter toepassen. cursus voor jongeren 3 cursus voor jongeren-filter toepassen.
Cursussen Aquacultuur 2018-2019 Aqua-ERF.
De cursus heeft enerzijds tot doel inzicht te geven in de context en de basisconcepten van aquacultuur. Anderzijds willen we de cursist concrete praktische aspecten doen beheersen. Nieuw vanaf het academiejaar 2016-2017 is dat de cursus hervormd en uitgebreid werd met een verdubbeling van het aantal contacturen 2 x 30 uur, verspreid over twee semesters.
Theorie cursus Autorijschool Goossens.
als je een cursus wil volgen kan je u op voorhand online inschrijven. geef ons een seintje wanneer je interesse hebt voor een theoriecursus, wanneer er voldoende kandidaten zijn organiseren we graag een extra cursus. de cursus is gespreid over 4 dagen van maandag t.e.m.
Tijd voor een cursus Volwassenonderwijs West-Vlaanderen.
Je wil tijdens jouw cursus uiteraard heel wat bijleren met het doel om een erkend certificaat te behalen, om je in je huidige job te verbeteren of om je algemene kennis bij te spijkeren. Maar een opleiding in het volwassenenonderwijs zorgt ook voor een uitbreiding van je sociale netwerk.
Hoe vind ik een cursus? Vormingplus regio Mechelen.
Home Frequently Asked Questions Hoe vind ik een cursus? Hoe vind ik een cursus? Klik linksboven in het menu op ons aanbod. Er zijn verschillende zoekfilters, je kan zoeken op trefwoord, op thema, op deelregio, op datum of op een combinatie van verschillende zoekfilters.
GBB: Cursus voor laboranten.
de belangrijkste controleproeven, vermeld in bepaalde toepassingsreglementen voor prefab betonproducten met BENOR-merk. Deze cursus geniet de steun van Fedbeton. Doel van de cursus. In deze cursus worden op een systematische manier alle aspecten met betrekking tot controleproeven op vers en verhard beton overlopen.
Cursussen en evaluatiemomenten Speelplein.Net.
Meer lezen: www.speelplein.net/attest. Niets geeft zoveel voldoening als doorgeven wat jezelf al die jaren op het speelplein hebt geleerd. Als instructeur ben je een échte fan en uithangbord van het speelplein! Op zoek naar de praktische brief van je cursus of evaluatiemoment?

Contacteer ons

Zoeken naar Cursus