spirituele cursus
 
 
Een spirituele cursus is mindfulness Thuisstudie.net.
Op het internet staan veel opleidingsinstituten die een spirituele cursus aanbieden. In de opleiding Intuïtieve Spirituele Ontwikkeling van De Spirituele Academie leer je hoe je de 12 zintuigen kunt gebruiken, de eigen aura reinigt en hoe je geestelijke entiteiten leert herkennen om ze zo naar het Licht te brengen.
Cursus Spirituele Filosofie Kitty Woud.
Cursus Spirituele Filosofie. Wil je kennismaken met en filosoferen over de waarden, ideeën en de achtergronden van het Spiritualisme? Lees hier meer over de cursus spirituele filosofie van Kitty Woud die in voorjaar 2019 van start gaat. Cursus Spirituele Filosofie in de Engel.
Cursus: Spirituele Ontwikkeling voor beginners. Belsele Wattedoen.be.
De cursus omvat volgende thema's: Spirituele Identiteitsanalyse Numerologie. Zielsontwikkeling Natuurmagie Energie Healing Karma/Aura/Chakra Kleur Mineral Stones Mala Amulet/Taisman Meditatie Mantra Chanting Spirituele Relaxatie en Helende Massage Spirituele Expressie Symboliek Dromen Kaartleggen Pendulum. Contact met onze Gidsen/Engelen Spirituele Boodschappen /Inzichten/Intutie Mystic Mindfulness Rituelen.
bol.com Cursus voor beginners: spirituele ontwikkeling ebook, Katrina Bowlin-MacKenzie.
Cursus voor beginners: spirituele ontwikkeling. Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Auteur: Katrina Bowlin-MacKenzie. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Inkijkexemplaar Bekijk video. Ebooks lezen is heel makkelijk: na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader; en op je smartphone of tablet met onze gratis ebook app.
Medium Tim Boodschappen van de spirituele wereld.
Een persoonlijke reading. Medium Tim Boodschappen van de spirituele wereld. Hoe werk ik? Contact met overleden dierbare persoon. Een persoonlijke reading. Ik ben medium Tim. In mijn praktijk kan ik je in contact brengen met een overleden dierbare, doe ik kaartleggen, reiki, water lezen, ook geef ik cursussen. Hieronder kan je mijn gaven bekijken die ik aanbied als een dienst voor je. Contact met overleden dierbare personen. Contact met overleden dierbare personen. Via mijn gave kan ik communiceren met overleden personen. Een persoonlijke reading. Een persoonlijke reading. Tijdens het consult geef ik inzichten maar ook de blokkades weer. Reiki werkt op vele terreinen. Zowel fysiek, emotioneel, als spiritueel. Deze cursussen en workshops kan je momenteel bij mij volgen. Dolfijnen Reiki Inwijding. Dolfijnen Reiki Inwijding. Deze inwijding is de cursus om spiritueel te groeien, om oude blokkades los te laten en om te gebruiken in je praktijk.
Cursus Spiritualiteit herstel Haarlem.
Niet zelden is er dan sprake geweest van een onderliggend verlangen om te vluchten voor de pijnlijke realiteit van het dagelijks bestaan. In de cursus Spiritualiteit herstel besteden we aandacht aan de heilzame effecten van spirituele ontwikkeling en ook aan het voorkomen van de valkuilen.
Praktijk Sterrenkind Spirituele Kinderhulp.
Zij is moeder van twee volwassen kinderen. Dit deel van de cursus is erop gericht het spirituele mensbeeld te leren kennen en in zichzelf te herkennen. Algemene kennis van het spirituele mensbeeld komt aan de orde. Aan de orde komen o.a.
Spirituele Praktijk Astrid Berkers.
Zeker weten dat je na een consult meer vertrouwen en inspiratie voelt. Bekijk de consulten. Schrijf je in voor een cursus en ontwikkel jouw eigen spirituele krachten. Bekijk alle cursussen. Op zoek naar een verrassende invulling van je personeelsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familieborrel?

Contacteer ons

Resultaten voor spirituele cursus