reiki cursus limburg
 
 
Essenza.
Kosten: 8364 702, inclusief vegetarisch arrangement en lesmateriaal. Essenza verzorgt de SIO meditatietrainersopleiding in Heythuysen Limburg op basis van een franchiseovereenkomst met de SIO te Hummelo. De SIO-opleiding wordt ook gegeven in Zeddam Gelderland. Voor de door Essenza verzorgde SIO-opleiding gelden de volgende studievoorwaarden.
Reiki opleidingen Reiki cursus reikihealing.be.
Een Reiki 1 cursus voor volwassenen meer info. Een Reiki 1 cursus voor kinderen vanaf 6 jaar meer info. Een Reiki 1 cursus voor tieners vanaf 11 jaar meer info. Een Reiki 1 cursus voor ouders en kinderen samen meer info.
Vind een Opleiding.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriƫntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Reiki Centrum GEA.
Zij werken daartoe met Reiki binnen het Usui systeem van Natuurlijke Genezing, in de lijn van Usui Hayashi Takata Furomoto. Els en Joost zijn lid van de Reiki Alliantie, de beroepsorganisatie die de kwaliteit en zuiverheid van het Reiki beoefenen garandeert.
Gezondheid en zorg, Cursus of workshop, Provincie Limburg UiT in Vlaanderen.
Voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Gezondheid en zorg, Cursus of workshop, Provincie Limburg. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Gezondheid en zorg Verwijder filter Cursus of workshop Verwijder filter Provincie Limburg Verwijder filter Alle filters verwijderen.
reiki.spirituelestartpagina.be.:
www.reiki-limburg.nl.
Boeddhisme in Limburg. Reiki Limburg 2018. Alle rechten voorbehouden. Reiki Limburg is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel. KvK: 65212592/ BTW nummer: NL856022664B01. Bepaalde cookies zijn nodig om instellingen of voorkeuren vast te houden tijdens een bezoek aan onze website en webshop.
De Praktijk Cura Natura.
Na terugkeer zijn wij eind 1999 neergestreken in Belgisch Limburg, net over de grens bij Maastricht. Dit beviel ons zo goed dat we ons in 2003 definitief hebben gesetteld in Mopertingen, een aangenaam rustig dorpje tussen Bilzen en Maastricht. Inmiddels hebben wij hier een praktijk aan huis, gelegen in een prachtig glooiend landschap. Jac is als natuurgeneeskundige afgestudeerd bij Academie Sagho met als specialisaties homeopathie, fytotherapie en orthomoleculaire therapie. Bij Academie Sagho is ook het diploma medische basiskennis behaald. Daarnaast volgde hij een nog aantal aanvullende kortere cursussen waaronder reiki, kruidengeneeskunde en psychologie.

Contacteer ons

Resultaten voor reiki cursus limburg