reiki cursus limburg
 
 
Reikimasters.
Al sinds 1998 een begrip in Limburg en omstreken. Over Reikicentrum Sagapo. NIEUWS en Activiteiten. Links, disclaimer en auteursrecht. Foto's' 10-jarig bestaan. Een verhaal, een visie, over borstkanker. Kanker als oplossing. Het ontstaan van tumoren. Kanker en suiker. En dan nog dit. Iedereen die Reiki heeft geleerd, kan behandingen geven, of je nu de eerste graad of de tweede graads cursus hebt gevolgd.
Alegria Reiki Limburg, Reiki cursus en behandeling. Shin-Do cursus en Aura-chakra healing. Cursuslocatie in Limburg Alegria Reiki Limburg.
U bevindt zich hier: Home. Alegria Reiki Limburg. Voor Reiki 1 Reiki 2 cursussen en behandelingen. 1 2 3 4 5. Voor Reiki Cursus, Shin-Do cursus, Reiki behandelingen en Aura-Chakra healing. Bij Alegria Reiki kan je terecht voor het volgen van een Reiki 1 of Reiki 2 cursus.
Medium Tim Boodschappen van de spirituele wereld.
Dolfijnen Reiki Inwijding. Dolfijnen Reiki Inwijding. Deze inwijding is de cursus om spiritueel te groeien, om oude blokkades los te laten en om te gebruiken in je praktijk. Ook jij kan via tim@mediumtim.be je reactie plaatsen. 1 juli 2017 Veronica Jaecques.
Dierentolk Marjon Dierentolk MarjonDierentolk Marjon Welkom bij Dierentolk Marjon.
Mijn naam is Marjon Jasker en ik woon in Brunssum Limburg. Het helpen van dieren en hiermee ook hun verzorgers was al heel lang een wens van me.In het jaar 2010 kwam ik pas echt in de gelegenheid om deze wens in vervulling te laten gaan.: In mei 2010 ben ik namelijk de cursus De Brontaal van de dieren gaan volgen op de Zomerhof, bij Mieke Zomer en Nathalie Steffens. Vervolgens heb ik de cursus telepathie gevolgd en tevens de cursus Live Connection.
LaffutteMunay-ki Reiki Centrum Pascale.
Walk In Trust is gevestigd in Hemiksem Antwerpen en Hechtel-Eksel Limburg. Pascale Laffutte 1971. In 2004 ben ik begonnen met Reiki, hetgeen voor mij een pad van healing was. Een tijdje later kwam Sjamanisme in mijn leven, waardoor mijn leven compleet veranderde.
Reiki behandelaar reiki behandeling VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Gezondheid en zorg, Cursus of workshop, Provincie Limburg UiT in Vlaanderen.
Voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Gezondheid en zorg, Cursus of workshop, Provincie Limburg. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Gezondheid en zorg Verwijder filter Cursus of workshop Verwijder filter Provincie Limburg Verwijder filter Alle filters verwijderen.
Reiki I cursus Deze Cursus is offline Vind-een-Coach.be.
Een Reiki I cursus is een mooi afgerond geheel. Op het einde van de cursus ontvang je een certificaat. 18, 19 en 20 januari 2019. Telefonisch inschrijven bij Annick zie contact. Het aantal deelnemers is beperkt. Na betaling van 190 Euro contant of via overschrijving is je inschrijving definitief. Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus krijg je 50% van het cursusgeld terug, daarna 25 % en na het begin van de cursus niets meer. In dat geval mag je wel een ander in je plaats laten deelnemen. Schrijf je in / meer info Zoek een andere cursus. Terug naar zoekresultaten. Vragen van coaches. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg.

Contacteer ons

Zoeken naar reiki cursus limburg