energie healing cursus
 
 
www.esther-healings.be.
Workshop Dynamic healing Silvamethode.
Indien u, na inschrijving, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de gewenste cursus het bedrag van 95 overschrijft op reknr: BE67 2200 7862 3687; of via de online betaling. In deze workshop worden doeltreffende healing methoden aangeleerd, zowel voor jezelf als voor anderen.
Reiki Centrum.
Wie ben ik? open Reiki avond. 3e graad Master Healer. 3e graad Master Teacher. Gokai Reiki principes. Dag van de Nabestaanden. Cursus Healing met de Trom. Tijd voor jezelf. Energie, helen en ontspannen. Delen Tweet Share Delen. 2017 2019 Reiki Centrum.
Veronique Van Moortel Opleiding aura chakra reading healing Veronique Van Moortel.
Het oefenen creëert tevens een verscherpte waarneming van je leefomgeving. De jaarcursus Het pad van de Ziel: is een ideale aanvulling met tal van healingsoefeningen en meditaties. De cursus Merkabah meditatie 7 dinsdagavonden: creëert een extra beschermveld. Opleiding aura chakra reading healing.
Psychodynamica: Intuïtie en innerlijk weten als levenskompas Centrum GEA.
je leert grenzen zetten en aangeven, en bent in staat energie uit te wisselen met de omgeving en de eigen energie te bundelen. je versterkt je vermogen om liefdevol, neutraal en respectvol aanwezig te zijn bij jezelf en de ander. je omgaan met anderen verdiept zich. Er komen mensen en situaties op je pad die directer aansluiten bij je levensplan en je diepste aspiraties. je scherpt de vaardigheden aan om personen eerst energetisch te helen en dan te lezen. je raakt vertrouwd met het helen en lezen van relaties, groepen, projecten, situaties, ruimtes en gebouwen. je bent in staat het bewustwordingsproces bij een ander ecologisch te begeleiden met een neutraal, niet oordelend taalgebruik. De cursus Psychodynamica helpt me om sneller signalen op te vangen bij studenten met leer moeilijkheden.
IET.
De engelen hartlink is je kanaal naar de engelen, het zorgt ervoor dat de engelen via jou de healings energie kunnen doorgevenwil, je zelf aan de slag als IET helerLees dan verder.: Inwijdingen in IET. 1 Integrated Energy Therapy Basisniveau. Deze cursus omvat.:
Healing Workshop Healing Cursus Consciousness Energy Drenthe Nederland.
Net als Reconnective Healing is Consiousness Energy een manier om te werken met de overal aanwezige healingsenergie. In de Consciousness Energy workshops leer je werken met die energie, de nadruk ligt in deze workshops op healing, vooral heel veel praktijk, wat is het en hoe doe je het!
White Time Healing Universal White Time.
Werken met de pure energie van het Witte Universum. geleide meditaties etc. Je krijgt zon 150 bladzijden cursus materiaal al die onderwerpen zijn teveel om op te noemen Laat je plezierig verrassen! Na afloop van deze cursus krijg je gratis drie maanden begeleiding, indien nodig! De kosten bedragen 975. Dit is inclusief het White Time lesmateriaal, lunch, koffie, thee en water. Deze Module duurt vijf dagen van 10.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Graag je pantoffels mee nemen en geen rode of zwarte kleding dragen. 10.000 stappen upgrade.: Na module IV kun je een van de grootste upgrades krijgen die binnen de White Time Healing mogelijk is namelijk de 10.000 stappen upgrade.

Contacteer ons

Meer resultaten voor energie healing cursus