energie healing cursus
 
 
Veronique Van Moortel Opleiding aura chakra reading healing Veronique Van Moortel.
Het oefenen creëert tevens een verscherpte waarneming van je leefomgeving. De jaarcursus Het pad van de Ziel: is een ideale aanvulling met tal van healingsoefeningen en meditaties. De cursus Merkabah meditatie 7 dinsdagavonden: creëert een extra beschermveld. Opleiding aura chakra reading healing.
Psychodynamica: Intuïtie en innerlijk weten als levenskompas Centrum GEA.
je leert grenzen zetten en aangeven, en bent in staat energie uit te wisselen met de omgeving en de eigen energie te bundelen. je versterkt je vermogen om liefdevol, neutraal en respectvol aanwezig te zijn bij jezelf en de ander. je omgaan met anderen verdiept zich. Er komen mensen en situaties op je pad die directer aansluiten bij je levensplan en je diepste aspiraties. je scherpt de vaardigheden aan om personen eerst energetisch te helen en dan te lezen. je raakt vertrouwd met het helen en lezen van relaties, groepen, projecten, situaties, ruimtes en gebouwen. je bent in staat het bewustwordingsproces bij een ander ecologisch te begeleiden met een neutraal, niet oordelend taalgebruik. De cursus Psychodynamica helpt me om sneller signalen op te vangen bij studenten met leer moeilijkheden.
Opleiding Aurahealing en reading Annette Weers Kracht van ademen.
Healing is het bundelen van genezende energie die je via je handen en door middel van geestkracht door kunt laten stromen naar jezelf en de ander. Elke les krijg je nieuwe healing technieken aangeboden die je direct oefent op elkaar.
Engelen Healing Cursus.
U bent van harte welkom in ons sfeervolle spirituele centrum voor lichamelijke en geestelijke balans. Engelen Healing Cursus. Wat is Integrated Energy Therapy IET. Integrated Energy Therapy IET is een bijzondere en krachtige energie-behandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen. In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals b.v. Kwaadheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid, etc. Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt. Maar soms kan het bij bepaalde gebeurtenissen te heftig en te veel zijn. Dan wordt het overschot aan emoties opgeslagen in het geheugen van onze cellen en in ons energieveld de aura. Deze emotioneel geladen energie in de cellen blijft in de cellen, en veroorzaakt daar de energie blokkades, die de basis zijn van ziekten, pijn en mentale klachten.
Universal White Time Healing Cursussen HeartLight Healing Annecha Haans.
De White Time energie balanceert de hersenen en het lichaam van het kind en het zal het kind emotioneel meer in evenwicht brengen. De cursus wordt gegeven op een speelse en ontspannen wijze. In korte blokken wordt uitleg gegeven en geoefend met de healing.
cursussen engelen, reiki, chakra, healings, massage.
Chakra groei cursus. Huis en tuin. IET Engelen healing. Behandelingen Reiki healing. Een energetische healing om tot rust te komen waarbij de energie stroming op gang wordt gezet en een healing plaatsvindt op de plaatsen waar het op dat moment nodig is.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie healing opleiding.
Access Consciousness Bars Opleiding Access Consciousness Bars Access Energetische Facelift Aarden / Gronden en Afschermen Tarieven Cursus Tarieven Healing Cursus Aura en Chakrahealing Intuïtieve Ontwikkeling" Ontdek de kracht in jezelf" This is a placeholder. Cursus Aura en Chakrahealing. Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn.
Cursus Aura en Chakrahealing De Levensboom Olen / Access Bars Healing Cursussen.
Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn. In deze 7 delige kwaliteitsvolle cursus aura en chakrahealing, komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus, zelf een volledige aura en chakrahealing kan doen. Daar de chakra's' en de aura onmiskenbaar met elkaar verbonden zijn, wordt er uiteraard ook op de chakra's' gewerkt, ze worden gezuiverd, geheeld en worden weer in balans gebracht, even als de auralagen. Er wordt ook huiswerk meegegeven, hierdoor krijg je de oefeningen makkelijker in de vingers, en krijg je meer voeling met de aura en chakra's. Je krijgt een groot pakket aan oefeningen mee. Er wordt intensief geoefend op elkaar. Je leert professionele technieken toe te passen op elkaar. Thema's' die aan bod komen tijdens de cursus.: Werken met energie.

Contacteer ons

Resultaten voor energie healing cursus