energie healing cursus
 
 
Kristal Healing: Basiscursus Zennergi.
Dan bieden deze 5 lessen je een nieuwe ervaring om als healer of therapeut nog beter de kracht van kristallen in te zetten voor de groei en healing van je patiënt. Volg Kristal Healing: Gevorderden Therapeuten als volgende stap in je ontwikkeling. In deze cursus wordt aangeleerd hoe je verschillende leggingen kan gebruiken om het energetisch veld te zuiveren. Je leert hoe je de energie kan doen veranderen door verschillende combinaties te gebruiken en energieweerkaatsingen te gebruiken.
Cursus IET Engelenhealing The Horse Listener.
Healing voor mens en dier. Laat je kaarten leggen. The Horselistener voor lezingen of info avonden. Cursus spiritueel en intuïtief communiceren met dieren. Cursus bloesemtherapie bij dieren. Cursus stervensbegeleiding en rouwverwerking. Cursus IET Engelenhealing. Cursus helderziendheid activeren. Cursus hoe start ik een spirituele business?
Healing cursus, workshop, opleiding activate.me.
We hopen dat je uit alle Healing mogelijkheden een gepaste keuze kan maken. Via handoplegging wordt levensenergie doorgegeven. Reiki werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau door. Het is een. 18/04 1800-2100: 1 lesdag. Cursus Aura en Chakrahealing. VOLZET Tijdens deze 7 delige cursus aura en chakrahealing komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus.,
Veronique Van Moortel Opleiding aura chakra reading healing Veronique Van Moortel.
Het oefenen creëert tevens een verscherpte waarneming van je leefomgeving. De jaarcursus Het pad van de Ziel: is een ideale aanvulling met tal van healingsoefeningen en meditaties. De cursus Merkabah meditatie 7 dinsdagavonden: creëert een extra beschermveld. Opleiding aura chakra reading healing.
Opleiding Energetisch Therapeut Gezondheidsschool.
Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van Ondernemersschool BV Alle rechten voorbehouden Marksingel 2a, 4811 NV Breda Ondernemingsnummer: NL853617582B01 Kvknr: 59720131 E-mail: info@centrumvoorafstandsonderwijs.be Telefoon: 32 3 292.33.30 Disclaimer. Create New Account / Forgot Password? Login with Facebook Account. Login with Google Account.
Healing en Reading: basis cursus energy work Tim Biot UNIVERSA.
Dan volgt er een uitwisseling waarbij je een healing en reading geeft aan en ontvangt van een andere deelnemer. Een vervolg cursus wordt aangeboden na de basis reeks. De lessen bestaan uit de volgende onderdelen.: Een ligmeditatie OF. Oefeningen rond zelf healing en reading. Leren om anderen te healen en readen. energiestroom doorheen het lichaam. iemand helpen gronden en ontspannen. chakras en aura. werken met Aarde en Kosmische energie.
Psychodynamica intuïtieve ontwikkeling, energiewerk, therapie, aura, chakra, healing, reading, bewustwording, harmonie Centrum GEA.
Samenkomen en samen leren in een aangename en ontspannen sfeer. Het leren omgaan met mijn eigen energie en ook die van anderen vind ik bijzonder boeiend en verrijkend. In dit kader heb ik geleerd om meer mijn verantwoordelijkheid op te nemen. Op die manier krijgt mijn perceptie van gedachten en gevoelens vaak een nieuwe wending waardoor er ruimte komt voor inzicht en rust. Myriam Van den Berge. Psychodynamica betekent voor mij vooral verdieping, verdieping in wie ik ben, welke zijn mijn processen, hoe krijg ik meer inzicht en helderheid in diverse levensgebieden en themas. En dit alles binnen mijzelf en in mijn relaties met anderen en de wereld. Healen van anderen geeft me voldoening en bewerkstelligt healing bij mezelf.
Cursus Aura en Chakrahealing De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
Cursus Aura en Chakrahealing. Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn. In deze 7 delige kwaliteitsvolle cursus aura en chakrahealing, komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus, zelf een volledige aura en chakrahealing kan doen. Daar de chakra's' en de aura onmiskenbaar met elkaar verbonden zijn, wordt er uiteraard ook op de chakra's' gewerkt, ze worden gezuiverd, geheeld en worden weer in balans gebracht, even als de auralagen. Er wordt ook huiswerk meegegeven, hierdoor krijg je de oefeningen makkelijker in de vingers, en krijg je meer voeling met de aura en chakra's. Je krijgt een groot pakket aan oefeningen mee. Er wordt intensief geoefend op elkaar. Je leert professionele technieken toe te passen op elkaar. Thema's' die aan bod komen tijdens de cursus.: Werken met energie.

Contacteer ons

Resultaten voor energie healing cursus