energie healing cursus
 
 
OVER MEZELF.
Mijn hoofdberoep is instructeur bij de VDAB en daarnaast ben ik zelfstandige in bijberoep als Regenesis Healing MasteRegenesis Healing Maste Regenesis Healing Maste r Practitioner. De opleiding Regenesis Healing heb ik in Nederland gevolgd aan de Quantum Academy bij Master Class Trainers Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos, die het werk vanuit California, USA, naar Europa gebracht hebben.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
reiki balans healing energie healing cursus.
Workshop Dynamic healing Silvamethode.
Indien u, na inschrijving, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de gewenste cursus het bedrag van 95 overschrijft op reknr: BE67 2200 7862 3687; of via de online betaling. In deze workshop worden doeltreffende healing methoden aangeleerd, zowel voor jezelf als voor anderen.
Cursus Healing Maylight.
Je leert voelen wat energie is, waar blokkades zitten, en natuurlijk hoe je jezelf en anderen kunt een healing kunt geven. Inhoud van de cursus healing. Tijdens het volgen van een cursus healing in Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem of omgeving leer je hoe je energieën door kan geven en leer je meer over de achtergrond van healing.Tijdens de cursus healing komen de verschillende soorten, vormen en verschijningen van energieën aan de orde.
Veronique Van Moortel Opleiding aura chakra reading healing Veronique Van Moortel.
Het oefenen creëert tevens een verscherpte waarneming van je leefomgeving. De jaarcursus Het pad van de Ziel 15 dinsdagavonden: is een ideale aanvulling met tal van healingsoefeningen en meditaties. De cursus Merkabah meditatie 7 dinsdagavonden: creëert een extra beschermveld. Opleiding aura chakra reading healing.
Psychodynamica: Intuïtie en innerlijk weten als levenskompas Centrum GEA.
je leert grenzen zetten en aangeven, en bent in staat energie uit te wisselen met de omgeving en de eigen energie te bundelen. je versterkt je vermogen om liefdevol, neutraal en respectvol aanwezig te zijn bij jezelf en de ander. je omgaan met anderen verdiept zich. Er komen mensen en situaties op je pad die directer aansluiten bij je levensplan en je diepste aspiraties. je scherpt de vaardigheden aan om personen eerst energetisch te helen en dan te lezen. je raakt vertrouwd met het helen en lezen van relaties, groepen, projecten, situaties, ruimtes en gebouwen. je bent in staat het bewustwordingsproces bij een ander ecologisch te begeleiden met een neutraal, niet oordelend taalgebruik. De cursus Psychodynamica helpt me om sneller signalen op te vangen bij studenten met leer moeilijkheden.
Energy Healing Bordeblanque.
Na afronding krijgt u het certificaat van de wereldwijde overkoepelende organisatie van Energy Healing: de INEH. Ook kunt u zich aansluiten bij de landelijke organisatie, die het healing werk ondersteunt en verspreidt. Voor de Nederlanders is dat de NNEH klik op logo.:

Contacteer ons

Resultaten voor energie healing cursus