cursus spirituele ontwikkeling
 
 
Cursus Spirituele Ontwikkeling voor beginners Belsele Sint-Niklaas UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus Spirituele Ontwikkeling voor beginners. Cursus of workshop Zingeving, filosofie en religie. Reeks van 9 lessen die start op 7/02/18 of 10/02/18. WOENSDAG-avond 1900: tot 2100.: ZATERDAG-voormiddag 1000: tot 1200.: De cursus behandeld volgende onderwerpen.: Spirituele Identiteitsanalyse Numerologie.
Psychodynamica intuïtieve ontwikkeling, energiewerk, therapie, aura, chakra, healing, reading, bewustwording, harmonie Centrum GEA.
Psychodynamica is voor mij een allesomvattende cursus. De eerste 2 jaren zijn uitstekend als persoonlijke vorming en ontwikkeling van innerlijke waarneming. Het 3 de en 4 de jaar zijn een verdere uitdieping van de eerste jaren en vooral gericht naar het therapeutisch werken met anderen.
bol.com Cursus voor beginners: spirituele ontwikkeling ebook, Katrina Bowlin-MacKenzie.
Nieuw of tweedehands. Beschikbaar in Kobo Plus Studieboek of algemeen. Reviews Cursus voor beginners: spirituele ontwikkeling. Zeer goed Goed Gemiddeld Onvoldoende Slecht. Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven. Schrijf nu zelf de eerste review. Schrijf een review.
Ik geef cursussen Spirituele Ontwikkeling.
Dit is een intensieve cursus die je stap voor stap dichter bij jezelf brengt, waardoor je enorme veranderingen ziet in jezelf. In de praktijk krijg je persoonlijke begeleiding bij jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling, maar je kunt er ook voor kiezen om wekelijks in groepsverband met spirituele ontwikkeling bezig te zijn.
Intuitieve ontwikkeling cursus.
Intuitieve ontwikkeling cursus. Intuitieve ontwikkeling cursus. 6 avonden starten januari 2018. Leer vertrouwen op de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart. Door jezelf serieus te nemen vergroot jij je intuïtieve vermogens en leer je te bouwen op wat zich bij jou aandient.
Intuïtieve Ontwikkeling Open mind.
Wij bieden deze workshop Intuïtieve ontwikkeling aan voor iedereen die op een spirituele manier in het leven wil staan. Als je al ondervonden hebt dat je niet alles aan het toeval kan toevertrouwen en je wil daar iets meer over weten, dan is dit iets voor jou.
Cursussen en workshops Holistisch Centrum.
CURSUS INTUITIEVE ONTWIKKELING. Het doel van deze workshop is deelnemers te leren om via eenvoudige tools hun basis evenwicht en energetische gezondheid te verbeteren. Ook wordt er aandacht besteed aan de beweging van de denker naar de voeler, van het mentale naar het intuitieve. Wat zijn onze patronen en conditioneringen die ons dwarsbomen om meer vanuit ons hart te leven? Hoe kunnen we makkelijker onze intuitie volgen? Eenvoudige oefeningen worden aangeleerd om ons te gronden, energetisch te beschermen en ongewenste energieën los te laten. Als onderdeel van deze cursus doen we wekelijks een specifieke oefening: een spirituele toolbox die ons gehele energetische systeem in evenwicht brengt.
Intuïtieve ontwikkeling cursus, workshop, opleiding activate.me.
We hopen dat je uit alle Intuïtieve ontwikkeling mogelijkheden een gepaste keuze kan maken. Cursus Aura en Chakrahealing. VOLZET Tijdens deze 7 delige cursus aura en chakrahealing komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus.,

Contacteer ons

Zoeken naar cursus spirituele ontwikkeling