cursus mediteren
 
 
Meditatie cursus, training en opleiding, makkelijk mediteren leren!
Er zijn tijdens de meditatie cursus verschillende soorten van meditatie aan bod gekomen, waardoor ik heb kunnen ervaren wat mij wel en niet aanspreekt. Ik heb geleerd dat je eigenlijk overal kunt mediteren en dat dat niet alleen maar op een meditatiekussen hoeft.
Sahaja Yoga meditatie.
Op de meeste plaatsen start er tweemaal per jaar een nieuwe cursus: in het najaar september oktober en in het voorjaar februari maart. Door je in te schrijven ontvang je een bericht voor alle wijzigingen. Online cursus meditatie. Tien lessen in woord, beeld en geluid om stap voor stap te leren mediteren.
Meditatie Cursussen Being You.
1 Avond per 2 weken: 19.30 uur tot 21.00 uur Data in overleg. Wil je meedoen, neem contact met mij op. Meditatie Intuïtieve Ontwikkeling Vervolg Cursus. In deze vervolgcursus gaan we dieper in op het mediteren en werken met energie.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Ontdek wie we zijn en welke meditatietechniek we beoefenen. Videos Vipassana meditatie NL ondertitels. korte documentaire 7 min. overzicht van 10-daagse cursus 3 min. interview met leraar S.N. Goenka 20 min. Cursussen voor kinderen jongeren. Klik hier voor meer informatie.
yoga, bewustzijnscoaching, meditatie en workshops in Mechelen.
Hou onze events op Facebook in de gaten. Maandelijks kan je in Studio Stil komen mediteren. Mediteren kan iedereen. Het is het leren omgaan met de onrust die de stilte brengt, dat oefening vraagt. Bekijk de data via de knop.
Cursus mediteren humanistische stijl.
Jazeker, vonden de deelnemers die de afgelopen twee jaren aan deze cursus meededen. Daarom ook in 2019 een cursus mediteren humanistische stijl. Mediteren hoeft niet aan geloof of religie te worden gekoppeld, je kunt het praktiseren als een aardse oefening.
Het Ontdekkingshuis Brugge: cursus meditatie en mindfulness.
Hoewel we het al duizenden jaren weten toont steeds meer onderzoek aan dat meditatie zeer bevorderlijk is voor je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het verbetert je immunsysteem, vergroot je concentratievermogen, vermindert negatieve en malende gedachtes, maakt je gelukkiger en kan je in een diepe rust brengen. Waarom komen onze cursisten naar deze cursus?
Leren mediteren Leven in de Maalstroom.
In deze workshop kiezen we voor een parcours van één dag, met als enige bedoeling om te leren mediteren, met als enige context ons dagelijks leven. Deze workshop wordt gegeven door Edel Maex en is gebaseerd op het boek Leren Mediteren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus mediteren