chakra massage cursus
 
 
Zonnestreel Chakra Therapie cursus extra verdieping.
leren werken met kruiden, oor en lichaamskaarsen, helen met Jin Shin Jiutsu, magnetiseren, edelsteenlegging, maar je zal ook de Chakra's' leren stimuleren via massage Energetische massage, chakra jade stone massage, edelsteenmassage, buikwiegen., Certificaat na het volgen van alle lessen. Alvorens te kunnen deelnemen aan deze cursus dien je eerst volgende cursussen te volgen.:
OWC.
Chakra healing jaarcyclus. Door Yasho Van Melkebeke. 21, 2018 Tot: mei 19, 2019. Antwerpen OWC 48000., Meer info Inschrijven. Thema's: Diep helen van binnenuit Opleidingen trainingen. Schrijf je in Deel dit programma met je kennissen. Programmafolders te downloaden. Dans, massage, bodywork.
Cursus Chakra massage.
Massage ervaring is niet noodzakelijk om deel te nemen aan de cursus Chakra massage. De cursus Chakra massage is ook een onderdeel van de HBO opleiding Energetisch Massage Therapeut. De cursus Chakra Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen.: Kosten 4 daagse cursus Cursus Chakra massage.
Cursus Aura en Chakrahealing De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
Cursus Aura en Chakrahealing. Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn. In deze 7 delige kwaliteitsvolle cursus aura en chakrahealing, komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus, zelf een volledige aura en chakrahealing kan doen.
Cursus Chakra Therapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Cursus Chakra Therapie. Klik hier om naar de vernieuwde opleiding Chakra en Aurahealing te gaan! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS. Erkenningen, certificeringen en registraties. Recht op privacy. Centrum Voor Avondonderwijs VZW Alle rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer: 0892.908.160 Registratienummer: DV.O200500.
Internationale School voor Ayurveda CHAKRA WORKSHOP.
Deze cursus bestaat uit 5 dagdelen onder de vorm van een intens retraite weekend. Chakra Healing: De Transformerende Energie van de Chakra's.' Vanuit een basis-inzicht in elk chakra en hun verband met het dagelijkse leven chakra psychologie en hun spirituele funtie, leer je in deze chakra workshop werken met de chakra's' chakra-klanken.
Cursus chakra massage Anand.
Ik vond deze cursus chakra reiki massage meer dan ik verwachtte omdat ik niet echt een idee had voor de chakra massage. Het heeft mij absoluut meer geleerd over energie die je zelf kunt doorgeven en daar niet bewust van was.

Contacteer ons

Resultaten voor chakra massage cursus