Healing cursus
 
 
Cursus Healing Maylight.
Tijdens het volgen van een cursus healing in Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem of omgeving leer je hoe je energieën door kan geven en leer je meer over de achtergrond van healing.Tijdens de cursus healing komen de verschillende soorten, vormen en verschijningen van energieën aan de orde.
Healing en Reading: basis cursus energy work Tim Biot UNIVERSA.
Daarna volgen er oefeningen gericht op zelf healing en reading, waarbij de deelnemers doorheen de cursus hun energetische systeem grondig leren kennen. Technieken worden aangeleerd om op efficiënte wijze jezelf in evenwicht te brengen, je te beschermen en ongewenste energieën te verwijderen of transformeren.
Cursus Healing Thuiscursus.NL.
Tijdens deze opleiding Healing neem ik je mee op een reis, waar de weg naar jezelf en je eigen levensweg zichtbaar wordt. Ik wens je alle succes toe! Studeren waar en wanneer je wilt. Online begeleiding van een professional. Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt. Goed om te weten over deze cursus Healing.
Opleiding Aurahealing en reading Annette Weers Kracht van ademen.
Healing is het bundelen van genezende energie die je via je handen en door middel van geestkracht door kunt laten stromen naar jezelf en de ander. Elke les krijg je nieuwe healing technieken aangeboden die je direct oefent op elkaar.
Cursus Integrated Energy Therapy IET Op Eigen Wijze.
Tijdens deze healing cursus leer je werken met Integrated Energy Therapy, ofwel IET. Dit is een bijzondere en krachtige healing methode, die de weg vrij maakt om je droom te gaan leven en je doelen intenties met meer moeiteloosheid en plezier te manifesteren.
Healingcursus cursus healen Zuiderlicht Breda.
Healing betekent letterlijk heel worden of genezing. Healing zorgt voor balans in jezelf in de meeste brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Binnen Zuiderlicht hebben we op het gebied van healingcursussen het volgende aanbod.: Cursus magnetiseren/healing Jopie Voesenek www.al-monta.nl.
Inner-Chi.
Cursus, Workshop, Initiatie. Individueel en in Groep. Esoterie volgens de 7 Stralen. op Zielenniveau, gebaseerd op o.a. de werken van Alice Bailey. Reiki en Seichem zijn gebaseerd op heling met de 4 elementen, Aarde, Water, Vuur en Lucht. Reiki en Seichem zijn. een plaats waar je jezelf mag zijn. Een plaats voor het. ontwikkelen van je innerlijke kracht. De Egyptische Cartouche. zijn 24 inwijdingen in. Munay-Ki Nusta Karpay. De 9 Munay-Ki Rites en Nusta Karpay. zijn ons gebracht door de Inca-sjamanen uit Peru. Oud-Egyptische Cartouche meditatie., Intuïtief zijde schilderen. Boeiend om zelf te doen., Of laat jouw doek schilderen. Ik ben lid van de wettig erkende beroepsvereniging Naturopathica. 2950 Kapellen Antwerpen. Reiki, Seichem, Yod, Melchizedek., Violet Vuur, ShaktiPac. Zonnevlecht, Egyptische Cartouche, Munay-Ki, Nusta Karpay., Esoterische Astrologie en de 7 Kosmische Stralen. Met diepgaande meditaties., Esoterische Healing Reading.
Cursus healing School Of Life.
Een cursus healing van School of Life geeft je vernieuwde inzichten in jezelf en in de spiritueel-energetische psychotherapie. Onze ervaren docenten organiseren een cursus bestaande uit negen avondlessen, waarin zelfbewustwording en healing centraal staan. Een cursus healing van School of Life: Zelfbewustzijn als basis.

Contacteer ons

Zoeken naar Healing cursus