Healing cursus
 
 
Home Intuïtive Opleidingen Utrecht.
Je kunt een healing of een korte reading meemaken, cursisten en docenten ontmoeten en een korte les volgen. Meld je wel van tevoren aan, zodat we iedereen een korte reading of healing kunnen garanderen. Een Open Middag ziet er als volgt uit.:
Healing en Reading: basis cursus energy work Tim Biot UNIVERSA.
Daarna volgen er oefeningen gericht op zelf healing en reading, waarbij de deelnemers doorheen de cursus hun energetische systeem grondig leren kennen. Technieken worden aangeleerd om op efficiënte wijze jezelf in evenwicht te brengen, je te beschermen en ongewenste energieën te verwijderen of transformeren.
Cursus Healing Thuiscursus.NL.
Tijdens deze opleiding Healing neem ik je mee op een reis, waar de weg naar jezelf en je eigen levensweg zichtbaar wordt. Ik wens je alle succes toe! Studeren waar en wanneer je wilt. Online begeleiding van een professional. Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt. Goed om te weten over deze cursus Healing.
www.esther-healings.be.
Cursus Integrated Energy Therapy IET Op Eigen Wijze.
Tijdens deze healing cursus leer je werken met Integrated Energy Therapy, ofwel IET. Dit is een bijzondere en krachtige healing methode, die de weg vrij maakt om je droom te gaan leven en je doelen intenties met meer moeiteloosheid en plezier te manifesteren.
Healingcursus cursus healen Zuiderlicht Breda.
Healing betekent letterlijk heel worden of genezing. Healing zorgt voor balans in jezelf in de meeste brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Binnen Zuiderlicht hebben we op het gebied van healingcursussen het volgende aanbod.: Cursus magnetiseren/healing Jopie Voesenek www.al-monta.nl.
Energy Healing Opleiding Samyama Yoga.
Ik verklaar hierbij mij bewust te zijn dat ik op eigen verantwoording deelneem aan de cursus / opleiding en ik ga akkoord met de betalingsvoorwaarden. Wij respecteren jouw privacy en delen jouw gegevens niet met derden. Opleidingen en Cursussen. Energy Healing Opleiding.
Cursus healing School Of Life.
Een cursus healing van School of Life geeft je vernieuwde inzichten in jezelf en in de spiritueel-energetische psychotherapie. Onze ervaren docenten organiseren een cursus bestaande uit negen avondlessen, waarin zelfbewustwording en healing centraal staan. Een cursus healing van School of Life: Zelfbewustzijn als basis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Healing cursus