cursus zoeken
 
 
Opleiding Ontwikkeling Organisatieondersteuning OpleidingnOntwikkelingnOrganisatieondersteuning.
Daarnaast werd het publiek geïnspireerd met cases van binnen en buiten de federale overheid. Je kent het ongetwijfeld zelf: je schrijft je als opleider in voor een opleiding van een paar dagen en komt dan terecht in lange luistersessies, ondersteund door nog langere powerpoints met zoveel mogelijk bullets.
Cursussen en workshops zoek jij een nieuwe hobby?
cursus liplezen voor slechthorenden gratis proefles. Antwerpen 5 Antwerpen, Woonzorgcentrum Hof ter Schelde. Cursus of workshop. Van 4 oktober 2018 tot 18 april 2019. cursus liplezen voor slechthorenden gratis proefles. Aalst, WZC De Mouterij. Cursus of workshop. donderdag 18 april 2019.
Cursus Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Onder een cursus wordt meestal een kortdurende lesperiode verstaan die over het algemeen een leeronderwerp behandelt. Een cursus wordt soms met een certificaat afgesloten. Is een cursus van lange duur, dan spreekt men wel van leergang.
Heist-op-den-Berg.
Vacature jobstudenten speelplein. De gemeente Heist-op-den-Berg neemt tijdens de zomermaanden 10 krachten aan ter ondersteuning van de speelpleinwerking. Zowel studenten als niet-studenten komen in aanmerking. Het gemeentebestuur organiseert een openbare verkoop van voertuigen, tuinmateriaal, brandhout, Bieden kan tot 5 april.
Tijd voor een cursus Volwassenonderwijs West-Vlaanderen.
Tijd voor een cursus? Dan is het tijd. voor een cursus. Van het volwassenenonderwijs West-Vlaanderen bijvoorbeeld. Zoek nu een cursus op jouw maat in jouw regio in twee eenvoudige stappen. Waar wil je een cursus volgen? 8791 Beveren Leie. 8800 Beveren Roeselare.
Home.
Voor anderen is het niet zichtbaar dat je lid bent van deze groep. Er starten cursussen in gans Vlaanderen vanaf oktober. Deze cursus omvat een 20-tal lessen waarbij je veel praktische tips aangeleerd krijgt rond zelfbeeld, sociale vaardigheden en assertiviteit.
Vind een Wellness Workshop WW België. icons/ico_Community_mid. icons/ico_AppSite2. icons/ico_PersonalCoach. icons/ico_Location_mid.
WW Studios in de buurt. Er is altijd wel een Wellness Workshop bij jou in de buurt. Ontdek waar de dichtstbijzijnde WW Studio is en zorg dat je op tijd aanwezig bent. Meld je nu aan voor Digital Studio. voorheen Cursus Online.
Universitair Centrum voor Talenonderwijs Universiteit Gent.
Alles over Praktisch. Inschrijven eerste semester vanaf 17/6/2019. Voor de avondcursussen van het tweede semester kan u online inschrijven tot en met 25/1/2019. De cursus Cours" de communication en français" vindt dit semester plaats van 2000: tot 2200. 2019 Universiteit Gent.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus zoeken?