cursus therapeut
 
 
Alle cursussen, bijscholing en opleiding ivm therapie en coaching op een rij VindeenTherapeut.be.
Vind een therapeut. Vind een cursus. Type cursussen info en organisatoren. Alle vormen van cursussen, trainingen, opleidingen of infomomenten. Selecteer een type en vind de cursus, workshop of bijscholing die je zoekt. Vind een activiteit. Vind een bijscholing. Vind een coaching opleiding.
4 jarige Opleiding Relatie en Gezinstherapie: Rapunzel.
De verschillende perspectieven worden aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten verduidelijkt en gedemonstreerd. Reflecties over de koppeling tussen persoonlijke ervaringen en de houding als therapeut worden verdiept en verbreed binnen de verschillende opleidingsthema's. Theoretisch-praktische cursus Systeemtherapie. In deze opleiding krijg je een grondige verdieping in het gedachtegoed van de systeemtherapie.
Instituut Orshof Opleiding bio-energetisch counselor.
We benaderen het counselen vanuit de volgende stromingen: Neuro-linguïstisch Programmeren, Life Style Inventory, Contextuele Therapie, Mindfulness. 7 driedaagse cursussen W.O.R.T.E.L.S. 2 dagen en vooravond. 2 driedaagse trainingsweekenden 3 volledige dagen. 4 ééndaagse cursus basisvaardigheden counselen met W.O.R.T.E.L.S. 1 half daagse bijeenkomst voor supervisie.
CAD-Limburg Groepsaanbod.
Tweemaandelijkse bijeenkomsten, begeleid door therapeuten. Iedere sessie wordt een bepaald thema dat verband houdt met het samenleven met een drinker besproken. De looptijd van de groep is onbepaald. Men kan er op elk moment bij aansluiten, na een kennismakingsgesprek bij de begeleidende therapeut.
SCMO Voorstelling.
De cursus heeft als doel om d.m.v. verschillende onderzoeksmethoden, zowel langs klassiek orthopedische als langs osteopatische en kinesiologische weg, een differentieel diagnostische methodiek op te bouwen om zo de oorzakelijke laesie van een bepaalde pathologie vast te stellen. De manuele therapie heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld. Om deze evolutie op de voet te kunnen blijven volgen, heeft SCMO voor u een speciaal programma uitgewerkt. De cursusinhoud van SCMO biedt u een brede waaier van verschillende technieken aan, die de therapeut gemakkelijk kan aanpassen aan de noden van de patiënt.
Basisopleiding Belgische Bobath Vereniging ABBV.
na afloop van de opleiding, zal de therapeut de nodige basis hebben ontvangen om te werken met kinderen met C.P. op een specifieke en aangepaste manier. het slagen van de cursus wordt beloond met het internationaal erkend Bobath-diploma. na de opleiding wordt de cursist automatisch ingeschreven als lid van de ABBV gedurende één jaar.
Regressietherapie De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. CURSUSSEN EN WORKSHOPS. Access Consciousness Bars Class. Cursus Aarden / Gronden, Loslaten en Afschermen. Cursus Aura en Chakrahealing. Cursus Intuïtieve Ontwikkeling Ontdek" de Kracht in jezelf" Deel 1.
Aanvullende cursussen BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Cursussen psychopathologie, ontwikkelingspsychologie en psychotherapie zijn onderdeel van een opleiding i/d psychologie en situeren zich op het niveau van een Bachelor of Science of op het niveau van een Master of Science. Daarnaast is het mogelijk om een erkende cursus te volgen aan enkele door de BVRGS erkende opleidingsinstituten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus therapeut