cursus therapeut
 
 
Alle cursussen, bijscholing en opleiding ivm therapie en coaching op een rij VindeenTherapeut.be.
Vind een therapeut. Vind een cursus. Type cursussen info en organisatoren. Alle vormen van cursussen, trainingen, opleidingen of infomomenten. Selecteer een type en vind de cursus, workshop of bijscholing die je zoekt. Vind een activiteit. Vind een bijscholing. Vind een coaching opleiding.
Cursus Creatieve Therapie Thuiscursus.NL.
Cursus Creatieve Therapie. Cursus Creatieve Therapie. March 14, 2016. Mensen laten ontstressen met creatieve oefeningen en kunst. Leren hoe je muziek, drama, dans, en bewegingstherapie kunt inzetten. Veranderingen teweeg brengen bij jouw cliënten. Van jouw passie je beroep maken. Zelfstandig freelance creatief therapeut worden. Creatief therapeut, een beroep met toekomst!
Geplande cursussen Sherborne.
Hij gaat door op 6 donderdagen telkens van 18u30 tot 21u30: 15-11, 22-11, 29-11, 6-12-2018 en 14-03, 28-03-2019. De cursus wordt begeleid door Bart Jaminé. Voor informatie Inschrijven. Basiscursus Sherborne in Brugge. Deze vorming is een initiatief van SIG vzw i.s.m.
CAD-Limburg Groepsaanbod.
Tweemaandelijkse bijeenkomsten, begeleid door therapeuten. Iedere sessie wordt een bepaald thema dat verband houdt met het samenleven met een drinker besproken. De looptijd van de groep is onbepaald. Men kan er op elk moment bij aansluiten, na een kennismakingsgesprek bij de begeleidende therapeut.
SCMO Voorstelling.
De cursus heeft als doel om d.m.v. verschillende onderzoeksmethoden, zowel langs klassiek orthopedische als langs osteopatische en kinesiologische weg, een differentieel diagnostische methodiek op te bouwen om zo de oorzakelijke laesie van een bepaalde pathologie vast te stellen. De manuele therapie heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld. Om deze evolutie op de voet te kunnen blijven volgen, heeft SCMO voor u een speciaal programma uitgewerkt. De cursusinhoud van SCMO biedt u een brede waaier van verschillende technieken aan, die de therapeut gemakkelijk kan aanpassen aan de noden van de patiënt.
Basisopleiding Belgische Bobath Vereniging ABBV.
na afloop van de opleiding, zal de therapeut de nodige basis hebben ontvangen om te werken met kinderen met C.P. op een specifieke en aangepaste manier. het slagen van de cursus wordt beloond met het internationaal erkend Bobath-diploma. na de opleiding wordt de cursist automatisch ingeschreven als lid van de ABBV gedurende één jaar.
Zonnestreel Chakra Therapie cursus extra verdieping.
Alvorens te kunnen deelnemen aan deze cursus dien je eerst volgende cursussen te volgen.: Chakra-therapie voor gevorderden. Na het volgen van de drie Chakra Therapie cursussen Basis Gevorderden Extra verdieping kan u kosteloos deelnemen aan een examen om het diploma van Chakra Therapeut te behalen.
Aanvullende cursussen BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Cursussen psychopathologie, ontwikkelingspsychologie en psychotherapie zijn onderdeel van een opleiding i/d psychologie en situeren zich op het niveau van een Bachelor of Science of op het niveau van een Master of Science. Daarnaast is het mogelijk om een erkende cursus te volgen aan enkele door de BVRGS erkende opleidingsinstituten.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus therapeut?