cursus management
 
 
Opleiding Office Management Business Languages AP Hogeschool.
Jij bent de spil van het kantoor, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. De slagzin van de opleiding Office Management is dan ook the art of being a management assistant, want het is een ware kunst om de organisatie van een team, afdeling of bedrijf in goede banen te leiden.
Managementvaardigheden Management cursus opleiding. expertacademy-logo-black.
Financieel Management voor niet-financiële functies. Meer en meer wordt van managers verwacht dat ze kunnen praten over financiële begrippen en inzicht hebben in financieel management. Een gedegen basiskennis en een helder financieel inzicht zijn immers erg belangrijk bij het nemen.
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Business Management Entrepreneurship VIVES.
Onze elektronische leeromgeving, Toledo, speelt een centrale rol tijdens je opleiding. Je zult er alle informatie over je vakken vinden, cursus en oefenmateriaal kunnen downloaden en online met je docenten in contact kunnen komen. Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren? Na het behalen van je diploma kan je nog heel wat richtingen uit om verder te studeren. Via een verkorte studieroute 1 jaar kun je een bijkomend diploma andere afstudeerrichting/keuzetraject behalen in bedrijfsmanagement bv. accountancy-fiscaliteit, automotive management, eventmanagement, financie en verzekeringswezen.
Idea Innovation Management Erasmushogeschool Brussel.
VoKa en departement Management, Media Maatschappij werken samen voor het optimaliseren van een Innovatie Model Canvas voor kmos. Idea Innovation Management is een uitdager. Idea and Innovation Management krijgt een grote duim omhoog van de visitatiecommissie. Resultaten Studentenenquête departement MMM.
Management Opleiding Thuisstudie Management NHA.
Volg thuis een management opleiding voor een diploma of een getuigschrift. Van een cursus Bedrijfsleider tot een opleiding Hoger Management: haal een officieel diploma of een getuigschrift bij NHA. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent 100 procent examengarantie.
Management, Zorg en Beleid in de Gerontologie Vrije Universiteit Brussel.
Voorbereidingsprogramma Master of Science in het management, zorg en beleid in de gerontologie. Schakelprogramma Master of Science in het management, zorg en beleid in de gerontologie. Master of Science in het management, zorg en beleid in de gerontologie. profiel chemfysicbiol, natuurwetenschappen.
Leadership People Management opleidingen bij IFBD.
We tonen u graag in onze diverse cursussen coaching en people management opleiding hoe u de touwtjes in handen neemt en ze daar ook effectief houdt. Snuister doorheen de cursussen De kunst van het delegeren, Van Collega naar Leidinggevende, Onzichtbaar Leidinggeven, Leidinggeven zonder Cijfers en Managing People.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus management