cursus management
 
 
Tweedaagse cursus Management van digitaal erfgoed: een procesmatige en integrale aanpak Vlaamse Erfgoedbibliotheek.
Home Agenda Tweedaagse cursus Management van digitaal erfgoed: een procesmatige en integrale aanpak. Tweedaagse cursus Management van digitaal erfgoed: een procesmatige en integrale aanpak. Management van digitaal erfgoed is een van de twee nieuwe cursussen van GO Opleidingen rond de digitalisering en exploitatie van erfgoedcollecties.
Welkomspagina Managementschool.
Vind je cursus, vakgebied of campus. August 22, 2014. By: Nick Van Boxel. Managementopleidingen op jouw maat. Levenslessen voor professionele én persoonlijke groei. Zoek op cursus, thema, locatie. Topdocenten uit de praktijk. Opleidingen op maat. Voor jou als manager, voor jou als mens.
Leadership People Management opleidingen bij IFBD.
We tonen u graag in onze diverse cursussen coaching en people management opleiding hoe u de touwtjes in handen neemt en ze daar ook effectief houdt. Snuister doorheen de cursussen De kunst van het delegeren, Van Collega naar Leidinggevende, Onzichtbaar Leidinggeven, Leidinggeven zonder Cijfers en Managing People.
Opleiding Office Management Business Languages AP Hogeschool.
Jij bent de spil van het kantoor, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. De slagzin van de opleiding Office Management is dan ook the art of being a management assistant, want het is een ware kunst om de organisatie van een team, afdeling of bedrijf in goede banen te leiden.
Managementtrainingen SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. 12 september 2013. opleiding time management cursus stress management. Bijna de helft van de tijd gaat naar werk dat er niet echt toedoet.
Cursussen management en leidinggeven LOI.
Of je ambitie nu ligt op het vlak van internationaal management, kwaliteitsmanagement, projectmanagement of een ander deelgebied.jouw cursus zit er zeker bij! Wil je stappen maken in je carrière, dan ben je bij de LOI dus zeker aan het juiste adres!
Cursus Management in de gezondheidszorg Laudius Thuisstudies.
Wat kun je met deze cursus management in de gezondheidszorg? De cursus Management in de gezondheidszorg leidt op voor een erkend diploma en leert je niet alleen welke taken je als manager tegenkomt, maar leert je vooral hoe je hier op een praktische, succesvolle manier invulling aan kunt geven.
Time Management Company Trendsetter in Time Management.
Laat ons samen de verouderde time management technieken aan de kant schuiven voor een moderne aanpak gepast zijn aan de uitdagingen van vandaag. Op die manier stijgt de productiviteit opnieuw en hebben werknemers de touwen weer strak in eigen handen.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus management