Communicatie cursus
 
 
Opleiding Communicatie Manager Opleiding als Thuisstudie NHA.
ZO STUDEER JE. Maak carrière in de communicatie met de cursus Communicatie Manager. Goede, zorgvuldige communicatie is voor ieder bedrijf en iedere organisatie van groot belang. Met de cursus Communicatie Manager ontwikkel je je tot een professional en leg je een goede basis voor een veelgevraagd diploma.

Een groepsdiscussie op basis van uw diversiteitsdoelstellingen brengt de ideeën, standpunten, gevoelens en argumenten die leven in uw organisatie aan de oppervlakte. Het communiceren van strategische keuzes. De deelnemers leren de keuzes van de directie met betrekking tot diversiteit op een constructieve manier communiceren en opvolgen.
Geweldloze communicatie cursus? Volg de cursus Geweldloze communicatie van CIVAS!
Cursus Geweldloze communicatie: wat kunt u ermee? De cursus Geweldloze communicatie biedt volop perspectief wanneer u als coach, counselor, therapeut, zorgverlener, docent, personal trainer et cetera, geweldloze communicatie op effectieve wijze wilt inzetten in uw werk met cliënten of wilt overbrengen op anderen.
StiP-cursus Geweldloze communicatie NHG.
StiP Cursus Huiselijk geweld I: Partnergeweld, moet ik daar iets mee? StiP Cursus Huiselijk geweld II: De volgende stap: hoe verder? StiP-cursus Geweldloze communicatie. StiP Cursus Starten met stoppen. Stip Cursus Starten met VIM praktijkondersteuning. StiP Cursus Verdieping in VIM-analyse praktijkondersteuning.
OR-cursus communicatie met de achterban Schateiland.
Skip to content. OR Training en cursus Cursussen voor startende OR OR-cursus Communiceren met de achterban. OR-cursus Communiceren met de achterban. De ondernemingsraad besteedt vaak veel tijd en energie aan het bereiken van resultaten. De achterban ziet dat niet altijd voldoende. Vaak wordt er door de OR van alles bedacht om beter met de achterban te communiceren. In de praktijk gebeurt er te weinig mee. Met de OR-cursus Communicatie met de achterban leert de OR zich te positioneren en steviger neer te zetten.
Communicatie Opleidingen en Cursussen SRM Opleidingen. Menu. Sluiten. Contact. Inloggen.
Je doet waardevolle inzichten op in zowel traditionele communicatie als online communicatie leert deze met visie in de praktijk brengen. Of je nu recent bent bent toegetreden tot het communicatievak of al jaren als senior communicatieadviseur opereert; een opleiding van SRM staat garant voor een krachtige impuls aan jouw professionele én persoonlijke groei.
Cursus Effectief communiceren LOI.
De cursus Effectief communiceren is bestemd voor iedereen die in korte tijd uitstekende communicatieve vaardigheden wil opdoen of zijn of haar vaardigheden in communicatie wil verbeteren. Bijvoorbeeld om te gebruiken in een hogere functie, voor het leggen van nieuwe zakelijke contacten of om in te zetten bij onderhandelingen en sollicitaties.
Homepage Instituut voor Aandacht Mindfulness.
Ervaar je soms stress of voel je je vaak heel emotioneel tijdens je communicatie? Vind je het moeilijk om bepaalde keuzes te maken en ze vervolgens ook over te brengen? Wil jij je zelfkennis, empathie, emotionele intelligentie en impact verhogen?

Contacteer ons

Zoeken naar Communicatie cursus