japanse massage rotterdam
 
 
Mojo Concerts Concerten, festivals en evenementen.
Saarloos is een rock/pop trio uit Dublin en maakt muziek die perfect in het gehoor ligt bij alle Gavin James fans. 5 dagen geleden. Afgelopen zaterdag wisten de heren van Architects de AFAS Live nog in vuur en vlam te zetten.
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
Indiase hoofdmassage Indian head massage. Leer met warme, geurende olie hoofdmassages te geven voor meer balans, minder stress, een mooie huid en het verhelpen van haarproblemen. Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do. Een gezichtsmassage met verfijnde technieken op drukpunten en meridianen in het gezicht die het complete welzijn van de mens beïnvloedt Meer info.
QoQo Massage Welkom.
Rotterdam Nieuwe Binnenweg NIEUW. Prins Alexander Rotterdam. QoQo Massage Clinics. 10 geboden van QoQo. Nek Schouder Rugmassage. Dry Cupping Therapie. Boek nu online. Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage Clinics de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.
Japanse gezichtsmassage in Rotterdam bij Massage Jolanda! Veilingkans.nl.
Japanse gezichtsmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdmassage, en lymfedrainage. Men komt in diepe rust en het heeft voor vele kwalen een genezende werking. Japanse gezichtsmassage in Rotterdam bij Massage Jolanda.
Massagesalons in Rotterdam Centrum, Rotterdam: Boek direct online! Treatwell.
Deze salon geeft korting op boekingen tijdens daluren. Beautysalon Pandora Wellness Spa is gevestigd aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Deze salon is gespecialiseerd in pedicures en manicures. Ze maken gebruik van Chinese en Japanse kruiden om je huid en nagels een boost te geven en huidvernieuwing te stimuleren. Daarnaast verzorgen ze bij Beautysalon Pandora Wellness Spa ook Chinese en Japanse massages voor de voeten en handen en voor het gezicht en lichaam. Het team bestaat uit getrainde masseurs, voet en nagelspecialisten. Let op: in de salon kan niet worden gepind. Chinese medische massage.
Shiatsu Shiatsu Rotterdam.
Shiatsu is a Japanese form of pressure point massage, which has already been practiced since the sixteenth century. When practising Shiatsu, the therapist presses on particular points of the body to locate disturbances in the muscles, nerves and organs. This massage addresses the self-healing powers in the body, which every human body has by nature.
QoQo Massage Rotterdam Laan op Zuid.
Rotterdam Nieuwe Binnenweg NIEUW. Prins Alexander Rotterdam. QoQo Massage Clinics. 10 geboden van QoQo. Nek Schouder Rugmassage. Dry Cupping Therapie. Rotterdam Laan op Zuid. QoQo Massage Laan op Zuid bevindt zich tussen het gebouw van de Belastingdienst en UWV in.
Delpher Kranten.
Gevonden in deze krant. Geen zoekvraag opgegeven. Zoeken in deze krant. Bladeren door deze krant. Ga naar paginanummer totaal 0 pagina / 0. Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar. Opties voor uitsnede. Download als plaatje jpg. Download als tekstbestand txt.

Contacteer ons

Resultaten voor japanse massage rotterdam