cursus chakra massage
 
 
Opleiding Chakratherapeut Wellness Academie.
Dat geldt dus ook voor onze chakras; deze levenswielen dienen ongestoord te draaien om onze levensenergie te laten stromen. Tijdens de opleiding chakra wordt er ingegaan op hoe de chakras ons leven en welzijn beïnvloeden. Je leert blokkades in de chakras op te sporen om vervolgens op zoek te gaan naar de juiste behandelmethodes om de problemen op te lossen. Er bestaat geen standaardbehandeling voor het oplossen van blokkades in de chakras. Elke mens is anders en daarom leer je in de opleiding chakratherapeut op zoek te gaan naar een op de persoon gerichte behandeling. Je gaat tijdens de opleiding onder meer aan de slag met de volgende behandelmethodes: het uitvoeren van intuïtieve massages, edelsteenmassage, magnetiseren, lichaamskaarsen, helen met jin shin jyutsu, buikwiegen en het samenstellen en werken met kruidenpads. Praktijkgerichte lessen in ontspannen sfeer. De opleiding chakratherapeut bestaat uit toegankelijke en praktijkgerichte lessen binnen een ontspannen sfeer. De lessen worden gegeven door een ervaren en toegewijde vakdocent. Je krijgt les in kleine groepjes waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor elke cursist. Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding dien je eerst de cursus chakratherapie basis en de cursus chakratherapie voor gevorderden te volgen als vooropleiding.
Merlyn Centrum voor Zelfontplooiing en Herbronning Daalstraat 2, 9420 ERPE-MERE, 053/84 18 27, info@merlyn.be.
Academie voor creatieve therapie en spirituele energie. Juultje Tatrai en François van den Bergh Kerkomstraat 25 3300 Kumtich tel 016/29 28 50 0495/71 20 04. Le Son du Bien-Etre Bruxelles. Massage Sonore par Bols Chantants et Gongs méthode Peter Hess.
Masseren kan je leren: chakra massage Haaltert UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Masseren kan je leren: chakra massage. Cursus of workshop Gezondheid en zorg. Wil je al langer leren hoe je een ontspannende én energetische massage geeft? Ben je nieuwsgierig wat jouw massagebewegingen voor invloed hebben op de energiecentra van iemand en wil je hier balans leren in brengen?
Zonnestreel Chakra Therapie cursus extra verdieping.
leren werken met kruiden, oor en lichaamskaarsen, helen met Jin Shin Jiutsu, magnetiseren, edelsteenlegging, maar je zal ook de Chakra's' leren stimuleren via massage Energetische massage, chakra jade stone massage, edelsteenmassage, buikwiegen., Certificaat na het volgen van alle lessen. Alvorens te kunnen deelnemen aan deze cursus dien je eerst volgende cursussen te volgen.:
Opleiding Chakratherapie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Daarvoor bestaan verschillende behandelvormen, waarvan er een groot aantal in deze cursus aan de orde komt. Zo komt de behandeling van de chakra's' met behulp van meditatie, kleurtherapie, edelsteentherapie, aromatherapie, massage, reflexologie en Bachbloesemtherapie uitgebreid aan de orde. Wil je meer informatie of een studieadvies? Deze cursus vormt een onderdeel van de opleiding tot.: In de cursus Werken met Chakratherapie worden de volgende onderwerpen behandeld.: Centra van activiteit. Wat is een chakra?
Chakra Rugmassage.
Bij deze workshop krijg je een uitgebreide gecertificeerde syllabus waarin alle zaken staan die te maken hebben met Chakra rug massage. Tevens dient de syllabus als praktisch naslagwerk. Daarnaast staan alle toepassingen en massage grepen stap voor stap beschreven en uitgelegd, zodat je direct in de praktijk aan de slag kunt.
Cursus chakra healing School Of Life.
Cursus chakra healing. Een cursus aura en chakra healing zijn belangrijke vaardigheden die je onder de knie krijgt tijdens de beroepsopleiding tot levenstherapeut bij School of Life. Onze expertise komt, naast de beroepsopleiding, tot uiting in diverse workshops die wij organiseren op het gebied van healing en reading. Cursus chakra healing.
Lichtfontein Opleidingen.
Lichtfontein opleidingen zijn ontwikkeld door Anita Geugien. Anodea Judith, auteur van o.a. Handboek Chakra Psychologie en het Chakra Werkboek, geeft regelmatig Masterclasses bij Lichtfontein. Lichtfontein Opleidingen is verbonden met Anodea Judith en haar instituut Sacred Centers in de Verenigde Staten.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus chakra massage