cursus chakra massage
 
 
Chakra therapie en massage.
Alleen de voorzijde van het lichaam met een chakra massage behandelen duurt ongeveer 1u en kost 40. Chakra-therapie of healing reiki. Chakra healing heeft als doel de energieblokkades die in je levensloop ter hoogte van de chakra's' zijn ontstaan, op te heffen.
Cursus chakra massage Anand.
Ik vond deze cursus chakra reiki massage meer dan ik verwachtte omdat ik niet echt een idee had voor de chakra massage. Het heeft mij absoluut meer geleerd over energie die je zelf kunt doorgeven en daar niet bewust van was.
Cursus Chakra Therapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Cursus Chakra Therapie. Klik hier om naar de vernieuwde opleiding Chakra en Aurahealing te gaan! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS. Erkenningen, certificeringen en registraties. Recht op privacy. Centrum Voor Avondonderwijs VZW Alle rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer: 0892.908.160 Registratienummer: DV.O200500.
Chakra Rugmassage.
Bij deze workshop krijg je een uitgebreide gecertificeerde syllabus waarin alle zaken staan die te maken hebben met Chakra rug massage. Tevens dient de syllabus als praktisch naslagwerk. Daarnaast staan alle toepassingen en massage grepen stap voor stap beschreven en uitgelegd, zodat je direct in de praktijk aan de slag kunt.
Cursus Chakra massage.
Massage ervaring is niet noodzakelijk om deel te nemen aan de cursus Chakra massage. De cursus Chakra massage is ook een onderdeel van de HBO opleiding Energetisch Massage Therapeut. De cursus Chakra Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen.: Kosten 4 daagse cursus Cursus Chakra massage.
Cursus Aura en Chakrahealing De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
Cursus Aura en Chakrahealing. Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn. In deze 7 delige kwaliteitsvolle cursus aura en chakrahealing, komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus, zelf een volledige aura en chakrahealing kan doen.
OWC.
Chakra healing jaarcyclus. Door Yasho Van Melkebeke. 21, 2018 Tot: mei 19, 2019. Antwerpen OWC 48000., Meer info Inschrijven. Thema's: Diep helen van binnenuit Opleidingen trainingen. Schrijf je in Deel dit programma met je kennissen. Programmafolders te downloaden. Dans, massage, bodywork.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus chakra massage