cursus chakra massage
 
 
Lichtfontein Opleidingen.
Lichtfontein opleidingen zijn ontwikkeld door Anita Geugien. Anodea Judith, auteur van o.a. Handboek Chakra Psychologie en het Chakra Werkboek, geeft regelmatig Masterclasses bij Lichtfontein. Lichtfontein Opleidingen is verbonden met Anodea Judith en haar instituut Sacred Centers in de Verenigde Staten.
Opleiding Chakratherapeut Wellness Academie.
Dat geldt dus ook voor onze chakras; deze levenswielen dienen ongestoord te draaien om onze levensenergie te laten stromen. Tijdens de opleiding chakra wordt er ingegaan op hoe de chakras ons leven en welzijn beïnvloeden. Je leert blokkades in de chakras op te sporen om vervolgens op zoek te gaan naar de juiste behandelmethodes om de problemen op te lossen. Er bestaat geen standaardbehandeling voor het oplossen van blokkades in de chakras. Elke mens is anders en daarom leer je in de opleiding chakratherapeut op zoek te gaan naar een op de persoon gerichte behandeling. Je gaat tijdens de opleiding onder meer aan de slag met de volgende behandelmethodes: het uitvoeren van intuïtieve massages, edelsteenmassage, magnetiseren, lichaamskaarsen, helen met jin shin jyutsu, buikwiegen en het samenstellen en werken met kruidenpads. Praktijkgerichte lessen in ontspannen sfeer. De opleiding chakratherapeut bestaat uit toegankelijke en praktijkgerichte lessen binnen een ontspannen sfeer. De lessen worden gegeven door een ervaren en toegewijde vakdocent. Je krijgt les in kleine groepjes waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor elke cursist. Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding dien je eerst de cursus chakratherapie basis en de cursus chakratherapie voor gevorderden te volgen als vooropleiding.
The Golden Tree te Leuven.
2006 Bodyflow Bodyknows: Level 1 2 3: Leren communiceren met andermans lichaam. De impact van muziek en massage op het onderbewuste bij een behandeling. 2007-8 uitbouw Chakrastelsel: 2 x 8 avonden een degelijke cursus, workshop bij Lut Van De velde omtrent de boven en onderuitbouw van het chakra stelsel.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie healing opleiding.
Healing cursus, workshop, opleiding activate.me. 13/09 1900-0000: 4 lesdagen. Chakra healing proefles. Inzicht in het Chakra-systeem is inzicht in jezelf. Chakras zijn energiecentra die samenvallen met zenuwknooppunten in je. Oost West Centrum. 15/09 1300-1500: 1 lesdag. Acces Consciousness Bars Opleiding. Christine Trommelmans en Luc Dechamps zijn officieel erkende Acces Consciousness Bars Practitioners en facilitators. energetische massage opleiding.
Chakramassage MOOD massage opleidingen.
Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan of wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage. Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré. NGS Wellnessmasseur 20 punten, NGS Sportmasseur 20 punten. Na afloop van de cursus chakra massage ontvangt u een certificaat.
Opleiding Chakratherapie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Daarvoor bestaan verschillende behandelvormen, waarvan er een groot aantal in deze cursus aan de orde komt. Zo komt de behandeling van de chakra's' met behulp van meditatie, kleurtherapie, edelsteentherapie, aromatherapie, massage, reflexologie en Bachbloesemtherapie uitgebreid aan de orde. Wil je meer informatie of een studieadvies? Deze cursus vormt een onderdeel van de opleiding tot.: In de cursus Werken met Chakratherapie worden de volgende onderwerpen behandeld.: Centra van activiteit. Wat is een chakra?
Veronique Van Moortel Opleiding aura chakra reading healing Veronique Van Moortel.
Het oefenen creëert tevens een verscherpte waarneming van je leefomgeving. De jaarcursus Het pad van de Ziel: is een ideale aanvulling met tal van healingsoefeningen en meditaties. De cursus Merkabah meditatie 7 dinsdagavonden: creëert een extra beschermveld. Opleiding aura chakra reading healing.
Chakra cursus? Volg de cursus Chakra en aurahealing!
Cursus Aura en chakrahealing: wat kunt u ermee? Voltooit u deze cursus over chakra en aurahealing dan beschikt u over een zeer gedegen kennis van de menselijke energiehuishouding, de werking van de aura en de chakras en alles wat daarmee te maken heeft.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus chakra massage