cursus aura lezen
 
 
Workshop Auras zien en voelen Lightwave.
Op school in de klas, als kleuters gevallen zijn en huilen help ik ze door de pijn weg te halen en de aura weer fris te vitaliseren. Daarna zie ik opluchting en verschijnt er een blije lach op het gezichtje.
Cursussen Sjaan het Medium.
Aan bod komen o.a: wastekeningen lezen, aura lezen, reiniging van huis en aura, foto lezen en foto analyse, psychometrie. Cursus Intuïtieve Ontwikkeling via de chakras. Wees je bewust, open je hart vormt de rode draad van de cursus Intuïtieve ontwikkeling via de chakras.
Workshop Aura reading / Workshop's' Sjamanca.nl.
Spirituele Berg legging. Online cursus magnetiseren. Leraren openen de deur., maar je moet zelf binnengaan. Ons leven is wat onze gedachten ervan maken. Wijsheid begint met verwondering. Andere begrijpen is kennis., jezelf begrijpen is verlichting. Workshop Aura reading. Wat is precies een Aura? Een aura is een energieveld die je omringt. Iedere persoon heeft een eigen persoonlijk energieveld en de kleuren van dit energieveld zijn per persoon uniek. De kleuren van jouw energie veld kunnen je veel inzichten geven over jou als persoon, de kleuren geven weer hoe het met jouw geestelijke, emotionele en lichamelijke staat gesteld is. Wil jij ook leren om aura te kunnen lezen?
Opleiding Aurahealing en reading Annette Weers Kracht van ademen.
Reading betekent lezen en is het intuïtief waarnemen van je aura en chakras. Je aura en chakras bevatten informatie over bewuste en onbewuste processen die te maken hebben met je persoonlijke groei en je functioneren in de wereld. Een aurareading biedt je verrassende informatie op je vragen.
Aura Lezen Frederike.
Wat is aura lezen? De aura is een subtiele energetische uitstraling rondom alle levende wezens en, verbazend genoeg voor sommige mensen, ook rond alle onbezielde voorwerpen. Het wordt vaak beschreven als een subtiele elektrische of magnetische energie die uitstraalt van mensen, dieren, planten, bomen, bloemen, stenen, machines, gebouwen, huishoudelijke voorwerpen en alles wat je verder maar kunt bedenken. Iemand die aura's' kan lezen, kan deze subtiele uitstralingen zien. Dit is voor iedereen opnieuw te leren, of beter gezegd te ontwikkelen. Iedereen wordt geboren met dit talent; het is alleen bij de meeste mensen naar de achtergrond verdwenen. In de cursus Intuïtieve Ontwikkeling en Energetische Therapie besteed ik aandacht aan het zien van aura's.
Chakra cursus? Volg de cursus Chakra en aurahealing!
Voltooit u deze cursus over chakra en aurahealing dan beschikt u over een zeer gedegen kennis van de menselijke energiehuishouding, de werking van de aura en de chakras en alles wat daarmee te maken heeft. U kunt een heldere diagnose stellen en een gedegen behandelplan maken.
Workshop Aura Lezen bij Workshoppen.nl.
Door elkaars aura te lezen, vergroot dit het wederzijdse begrip. De workshop aura lezen kan op uw locatie plaatsvinden. Daarnaast is de cursus voor iedereen toegankelijk. Of u nu op zoek bent naar een interessante invulling voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest, de workshop aura lezen kan altijd.
Cursus aura lezen School Of Life.
Na afloop van deze cursus chakrapsychologie en aura lezen, kun je zelfstandig een korte reading geven, heb je meer vertrouwen in jezelf en je functioneren en heb je handvatten gekregen om je gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus aura lezen