cursus aura lezen
 
 
Home Intuïtive Opleidingen Utrecht.
In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn.
Aura Chakra Healing Reiki Limburg Alegria Reiki.
Maak een afspraak. Na een orienterend gesprek wordt je gedurende 1 tot 15, uur liggend/zittend behandeld, via diverse Aura Touch technieken over het hele lichaam. 75 euro 1 tot 15, uur. Over Raymond Nijholt. Aura Chakra Healing. Reiki 1 Cursus.
Training Energetische Therapie healing Amsterdam Den Haag.
In de cursus komen de volgende onderdelen aan bod.: intuïtief voelen, zien en horen visualisatie meditatie energieoverdracht observatie psychodiagnostiek alfatraining psychometreren aura reading healing. Ervaring is niet vereist. Wel is het nodig om een diepe interesse in, en openheid voor het nader ontdekken van wie je diep van binnen bent te hebben.
Basisopleiding Studio Mukanday.
Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling en aurareading 2018. In deze éénjarige cursus leer je om je vermogens om energieën te voelen en via het derde oog te lezen te vergroten. We werken met oefeningen om je eigen energiesysteem en dat van een ander beter te leren kennen. Aurareaden speelt hier een belangrijke rol bij. Bij aurareaden lezen we de energieën en de informatie die in de aura van iemand aanwezig is.
aura leren zien. oefening 2.
U bent hier: Marjanka.nl/ Energie/ Aura. Training: aura's' zien. Kijk 20-30 sec. naar een kleur en zie het aura verschijnen. Probeer deze later te onderscheiden van het complementair na-beeld. Schuif de oefen afbeelding steeds in het midden van je venster.
CLI Centrum voor Leven en Intuïtie.
Bij het CLI start je met de Basis-opleiding, hierin leer je de basisprincipes van energie, eigen weten en eigen ruimte. Vervolgens kun je de Healing-opleiding volgen waarin je healingenergie leert kennen en gebruiken, voor jezelf en voor een ander. Hierna kun je de Reading-opleiding volgen.
Cursus chakratherapie.
Orgon hangers piramides. Salie Palo Santo Ontstoren huis aura. Spirituele Geschenken Gift Sets. Dr Schüssler gels huidverzorging. Groothandel Nieuwe artikelen Wie is de persoon achter deze website? Bestellen Info contact Links Home. U bevindt zich hier Home Schriftelijke cursus Chakratherapie.
Readingopleiding Intuitief Traject.
Aan de hand van het symbool van de roos leer je te lezen hoe iemand op dat moment in het leven op aarde staat. je leert om een roos, aura, chakra reading te geven: een heldere, neutrale en respectvolle communicatie met het wezen van de ander.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus aura lezen