Cursus Chakra therapie
 
 
Chakra Aura healing Mintaka.
Tapping en pulsing therapie. Chakra Aura healing. Meditatie: meridianen en chakra's.' Meditatie: energetische bescherming van onze aura. Medische pedicure behandeling. Cursussen en workshops. Privé en groepspraktijk locatie. eerst volgende sessies. Zachte yoga en meditatie. Oogyoga workshop Verbeter" je zicht." Zachte yoga en meditatie. Reiki cursus graad 1. Chakra Aura healing.
Psychodynamica: Intuïtie en innerlijk weten als levenskompas Centrum GEA.
De cursus Psychodynamica helpt me om sneller signalen op te vangen bij studenten met leer moeilijkheden. Dankzij het centerend effect van de opleiding, kon ik ook beter het evenwicht bewaren tussen wat ik zou willen doen en mijn draagkracht. Dit kwam de werksfeer voor mezelf en mijn collegas ten goede.
Opleiding NHBO.
Tijdens deze cursus maak je kennis met de zeven chakras door oefeningen, discussie en massageopdrachten. Verlos je klanten van hun stress en begin nu met deze cursus! Les krijgen van gepassioneerde professionals. Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt.
Cursus Chakratherapie basis Wellness Academie.
Dan is deze basiscursus chakratherapie precies wat je zoekt. Tijdens deze cursus word je ingewijd in de werking van de zeven hoofdchakras. Chakras als energiewielen. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel. Al meer dan vierduizend jaar geleden werd er in India in de oude Vedas over het chakrasysteem geschreven.
Aura Chakra Healing Frederike.
Uiteraard is Aura Chakra Healing niet bedoeld als vervanging van behandeling door een huisarts of specialist. Behalve consulten en behandelingen, geef ik ook de cursus Energetische Therapie. Dit is een combinatie van Aura Chakra Healing, Magnetiseren en Reiki, gecombineerd met o.a.
Veronique Van Moortel Opleiding aura chakra reading healing Veronique Van Moortel.
Het oefenen creëert tevens een verscherpte waarneming van je leefomgeving. De jaarcursus Het pad van de Ziel: is een ideale aanvulling met tal van healingsoefeningen en meditaties. De cursus Merkabah meditatie 7 dinsdagavonden: creëert een extra beschermveld. Opleiding aura chakra reading healing.
Chakra cursus? Volg de cursus Chakra en aurahealing!
Cursus Aura en chakrahealing: wat kunt u ermee? Voltooit u deze cursus over chakra en aurahealing dan beschikt u over een zeer gedegen kennis van de menselijke energiehuishouding, de werking van de aura en de chakras en alles wat daarmee te maken heeft.
Training Aura practitioner Lightwave.
Deze 6-daagse Training Aura en chakra practitioner is geaccrediteerd door KTNO Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen en erkend door de beroepsorganisaties BATC en LNVG. Dit betekent dat deze cursus ook gezien wordt als officiële bijscholing/nascholing. Na voltooiing van de training ontvang je het certificaat aura en chakra practitioner.

Contacteer ons

Op zoek naar Cursus Chakra therapie?