Chakra Cursus
 
 
Coaching cursus met chakra's' Intence opleidingen. Coaching cursus met chakra's' Intence opleidingen.
Wat leer je? Tijdens deze coaching cursus, leer je te werken met het Chakra coachingspad. Dit is een holistische en ervaringsgerichte coachingsmethode die ik samen met Erna Laning heb ontwikkeld. Het is een methode waarmee je mensen echt verder helpt.
Innerlijke rust en chakras. Cursus en workshops in o.a. Marokko.
Ik ben steeds bereikbaar voor mijn online consulten/healing en op aangekondigde tijdstippen ben ik ook eventjes hier. Info over data en activitieten klik hier. Ervaringsdeskundige in onder andere. aura en chakra werk. werken met klankstaven en klankschalen. Getuigschriften en diplomas klik hier.
De kracht van Chakra's' Yoga Docent Opleiding.
Over De kracht van Chakra's.' CHAKRA YOGA CURSUS 20 UUR YOGA ALLIANCE. Verdiepingscursus voor studenten en aspirant yoga docenten. Elke bijeenkomst begint met een introductie over het chakra in kwestie; de basiskwaliteiten, fysieke en symbolische elementen en verstoringen. Daarna gaan we ermee werken in de vorm van fysieke houdingen asana en mudra, ademhalingstechnieken pranayama, meditaties, visualisaties en klank mantra.
Internationale School voor Ayurveda CHAKRA WORKSHOP.
Deze cursus bestaat uit 5 dagdelen onder de vorm van een intens retraite weekend. Chakra Healing: De Transformerende Energie van de Chakra's.' Vanuit een basis-inzicht in elk chakra en hun verband met het dagelijkse leven chakra psychologie en hun spirituele funtie, leer je in deze chakra workshop werken met de chakra's' chakra-klanken.
Basiscursus 2 Beleef je onderste chakra's' Intuitief Traject.
Door deze chakras bewust te onderzoeken ontdek je belangrijke dingen over jezelf. Je eerste chakra bevat informatie over veiligheid, vitaliteit en gezondheid. Je tweede chakra gaat over het omgaan met emoties, ruimte voor jouw creativiteit en kijken naar je eigen ervaring met seksualiteit.
Cursus Aura en Chakrahealing De Levensboom Olen / Access Bars Healing Cursussen.
Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn. In deze 7 delige kwaliteitsvolle cursus aura en chakrahealing, komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus, zelf een volledige aura en chakrahealing kan doen.
Chakra-cursus Atman Buddhi Centrum.
In deze cursus wordt toegelicht hoe de 8 belangrijkste chakras werken om lichaam, ziel en geest goed te laten functioneren. Tevens wordt aandacht geschonken aan chakra healing en andere mogelijkheden om chakras in balans te brengen. 2014: 9 23 januari, 6 20 februari, 6 20 maart, 3 april.
Opleiding tot reiki master en energetisch chakra healer Spiritueel Centrum Jasmijn.
Reiki Cursus 2. Werken met Geneeskrachtige Kruiden. Werken bij Jasmijn. Wie zijn wij. Opleiding tot Reiki Master en energetisch chakra healer. Handen die stromen, krachten die je voelt, mensen willen helpen en groeien in jezelf en spiritualiteit? Volg dan de opleiding tot reiki master en energetisch chakra healer!

Contacteer ons

Resultaten voor Chakra Cursus