Chakra Cursus
 
 
Veronique Van Moortel Opleiding aura chakra reading healing Veronique Van Moortel.
Het oefenen creëert tevens een verscherpte waarneming van je leefomgeving. De jaarcursus Het pad van de Ziel: is een ideale aanvulling met tal van healingsoefeningen en meditaties. De cursus Merkabah meditatie 7 dinsdagavonden: creëert een extra beschermveld. Opleiding aura chakra reading healing.
Chakra Cursus Zennergi.
Centraal in deze cursus staat je eigen unieke ontdekkingsreis doorheen de 7 chakra gebieden die tal van levensaspecten weerspiegelen zal. Al deze levensaspecten geven feedback over waar je op dit moment in je leven staat. Het geeft je sterke punten aan, maar ook de punten die om aandacht vragen op weg naar meer balans.
Internationale School voor Ayurveda CHAKRA WORKSHOP.
Deze cursus bestaat uit 5 dagdelen onder de vorm van een intens retraite weekend. Chakra Healing: De Transformerende Energie van de Chakra's.' Vanuit een basis-inzicht in elk chakra en hun verband met het dagelijkse leven chakra psychologie en hun spirituele funtie, leer je in deze chakra workshop werken met de chakra's' chakra-klanken.
Cursus Chakra Therapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Cursus Chakra Therapie. Klik hier om naar de vernieuwde opleiding Chakra en Aurahealing te gaan! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS. Erkenningen, certificeringen en registraties. Recht op privacy. Centrum Voor Avondonderwijs VZW Alle rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer: 0892.908.160 Registratienummer: DV.O200500.
Zonnestreel Chakra Therapie cursus extra verdieping.
Alvorens te kunnen deelnemen aan deze cursus dien je eerst volgende cursussen te volgen.: Chakra-therapie voor gevorderden. Na het volgen van de drie Chakra Therapie cursussen Basis Gevorderden Extra verdieping kan u kosteloos deelnemen aan een examen om het diploma van Chakra Therapeut te behalen.
Chakra cursus, workshop, opleiding activate.me.
Wil je Chakra resultaten in je buurt, geef dan een locatie in. We hopen dat je uit alle Chakra mogelijkheden een gepaste keuze kan maken. Via handoplegging wordt levensenergie doorgegeven. Reiki werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau door. Het is een. 18/04 1800-2100: 1 lesdag. Cursus Aura en Chakrahealing.
Cursus Aura en Chakrahealing De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
Cursus Aura en Chakrahealing. Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn. In deze 7 delige kwaliteitsvolle cursus aura en chakrahealing, komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus, zelf een volledige aura en chakrahealing kan doen.
OWC.
chakra 2, Svadhisthana, de sacrale chakra, Vitaliteit. chakra 3, Manipura, de zonnevlecht chakra, Autonomie/eigen identiteit. chakra 4, Anahata, de hartchakra, Openstellen voor liefde. chakra 5, Vissuddha, de keelchakra, Communicatie. chakra 6, Ajna, de voorhoofdschakra, Inzicht. chakra 7, Sahasrara, de kruinchakra, Helderheid.

Contacteer ons

Op zoek naar Chakra Cursus?