hoofdmassage rotterdam
 
 
Hoofdmassage in de buurt van Jacob Catsstraat, Rotterdam Treatwell.
De salon is van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur geopend en op de Kootsekade kun je gratis parkeren. Let op: in de salon kan niet worden gepind. Schouder, nek en hoofdmassage. Toon alle services. Nieuwe Werk, Rotterdam 2 km vanaf Jacob Catsstraat.
INDIASE HOOFDMASSAGE IN ROTTERDAM E101CARD.
Selecteer een pagina. INDIASE HOOFDMASSAGE IN ROTTERDAM. De Indiase hoofdmassage wordt traditioneel zittend en met snelle bewegingen uitgevoerd. De massage wordt veelal in Indiase kapsalons aangeboden er wordt veel olie gebruikt, ook om het haar te voeden. Over Angelic Wellness.
Pyris Massage Salon.
De hoofdmassage geeft een sterk ontstressend effect op het hele lichaam en zijn onmiddellijk waarneembaar. Je voelt de ontspanning van de spieren en het wegvloeien van spanning. Tevens bevordert deze massage de nachtrust, versterkt het zelfgenezende vermogen van het lichaam, pijn en stijfheid worden verlicht, stress en vermoeidheid nemen af, zorgt voor helderder denken, gevoeliger worden voor hogere niveaus van alertheid en concentratie. De effecten ervan zijn niet louter lichamelijk: het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert. U kunt deze massage boeken voor.: Hot Stone Massage. All rights Reserved Design by Pyris Massage Salon. Oude Watering 223, 3077 RG Rotterdam Tel: 06 284 216 79 KvK: 61111368.
Workshop Indiase hoofdmassage.
Volgens Ayurveda zijn massage en hoofdmassage een deel van onze dagelijkse routine om ons energieniveau te verbeteren. Presentatie van de cursus en de deelnemers. Uitleg over Ayurveda en de 3 typen vata pitta kapha. Uitleg over de Indiase hoofdmassage voordelen, contra-indicaties, houding van de.
Massage Rotterdam Centrum Hoofd gezicht massage.
De massage helpt bij Stress, hoofdpijn en na een dag vol zorgen. Massage Rotterdam Centrum. Met aandacht en vele jaren ervaring combineer ik de verschillende massagetechnieken met elkaar. Ik ben specialist op het gebied van Sportmassage, Haptonomische Ontspanningsmassage en Energetische massage.
Hoofdmassage Hoofdpijn Nekpijn Stress Rotterdam Pr. Alexander Ommoord.
De Indiase hoofdmassage kan desgewenst gecombineerd worden met een stoelmassage of ontspanningsmassage. Benieuwd naar de aantrekkelijke tarieven voor deze behandeling? Ga naar de pagina Tarieven! Sensiz Praktijk voor Massage en Bewustwording. Curieplaats 163 3069 HD Rotterdam. Telefoon: 06 81407473 Email.:
QoQo Massage Welkom.
Laan op Zuid Rotterdam. Prins Alexander Rotterdam. 10 geboden van QoQo. Nek Schouder Rugmassage. Manicure en pedicure. Boek nu online. Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapie├źn met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.
Hoofdmassage in Rotterdam: Boek direct online! Treatwell.
Vakmanschap staat daarbij hoog in het vaandel en het team zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw spieren weer net zo soepel worden als een geoliede motor. Wanneer je bij Pitstop Massage Rotterdam bent geweest, loopt alles gegarandeerd weer gesmeerd. Koppakking vervangen hoofdmassage.

Contacteer ons

Resultaten voor hoofdmassage rotterdam