cursus utrecht
 
 
Nieuwe cursus beginners 1 Salsa Project Utrecht.
Kies dan voor de beginnerscursus van Salsa Project Utrecht. De eerstvolgende cursus gaat in januari 2019 van start. De lessen worden gegeven op de woensdagavond van 1830: tot 1955: uur. Aanmelden voor de nieuwe beginnerscursus kan vanaf 2 januari 2019.
Overzicht cursussen Japanse Les Utrecht.
Japans 1 beginnerscursus. Sinds april 2010 vindt er in Utrecht een algemene beginnerscursus Japans plaats. In deze cursus komen verschillende aspecten van de Japanse taal aan bod. De nadruk van de cursus zal liggen op het spreken op een beginnersniveau.
Natuurkunde VWO James Boswell Cursus Boswell-Bèta James Boswell cursussen, examens en aansluitingsonderwijs.
Een prettig gebouw direct naast Utrecht Centraal Station. Meer dan 40 jaar ervaring met deze cursussen en examens. De James Boswell cursus natuurkunde behandelt het landelijke vwo-programma natuurkunde zoals vastgesteld door het CvTE en wordt aangeboden in de vorm van zomer, voorjaars, najaars en jaarcursussen.
Volksuniversiteit Utrecht.
Om het zoeken naar een geschikte en leuke cursus gemakkelijker te maken hebben wij ze ingedeeld in een zestal overzichtelijke categorieën. Zaterdag 29 juni vindt alweer de negende Open Tuinendag plaats in Utrecht. Ook de Volksuniversiteit Utrecht stelt haar monumentale tuin open voor bezoekers.
Fotografie cursus Utrecht FotoStudio XL.
Je leert hoe je mooie fotos kunt maken als het weer grijs of somber is of hoe je nét dat ene belangrijke detail goed naar voren kunt laten komen in een foto. Leren fotograferen tijdens een fotografie cursus in Utrecht?
KLU Cursussen Kunstgeschiedenis.
KLU Cursussen Kunstgeschiedenis, lezingen, reizen, excursies. KLU organiseert cursussen op het gebied van de kunstgeschiedenis in Utrecht, Gorcum, Vianen, Amersfoort en Driebergen. In onze populairste cursus kunstgeschiedenis Inleiding Kunstgeschiedenis leert u de belangrijkste stijlen en periodes herkennen. U kunt deze cursus volgen op verschillende locaties, maar ook online!
Cursussen.
Missie en Visie. Wie is wie. Vrienden van Podium Oost. Bewegen en Dans. Afrikaanse en Braziliaanse dans. Swing in Utrecht. Escrima Filipijnse krijgskunst. Vallen verleden tijd. Sahaja Yoga Meditatie. Muziek en Zang. Iedereen kan zingen. Zingen is plezier. Tekenen en Schilderen.
Natuurexcursies en cursussen in de regio Utrecht: wie organiseert ze? Milieucentrum Utrecht MCU.
Gilde Utrecht rondleidingen in en om de stad Utrecht, o.a. Groen doet goed natuurbelevingsprojecten kinderen in provincie Utrecht. GroenGelinkt informatie en zoeksysteem voor lespakketten, activiteiten en locaties van organisaties voor natuur en duurzaamheidseducatie. IVN provincie Utrecht IVN laat jong en oud overal natuur beleven.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus utrecht