cursus turks
 
 
Turks.
Turks Niveau 1. Turks Niveau 2. Turks Niveau 3. Turks Niveau 4. Turks Niveau 5. Turks Niveau 6. Turks Niveau 7. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Turks.
Heb jij interesse in deze geheel andere taal en boeiende cultuur? Dan zet onze basiscursus Turks jou zeker goed op weg! Begrijpen en spreken, lezen en schrijven. Voor de cursus Turks voor beginners is geen voorkennis vereist. Al van bij de start leggen wij de nadruk op het spreken en het praktische gebruik van de taal.
Zomercursus Literair Vertalen 2017 met als doeltalen Engels, Frans en Turks Vlaams Fonds voor de Letteren.
Promotie in het buitenland. Zomercursus Literair Vertalen 2017 met als doeltalen Engels, Frans en Turks. Het Expertisecentrum Literair Vertalen ELV organiseert dit jaar een Zomercursus Literair Vertalen voor vertalers uit het Nederlands in het Engels, Frans en Turks. De cursus vindt plaats in Utrecht van 21 tot en met 25 augustus.
Turks.
Heeft u altijd al Turks willen leren? Dan is dit uw kans! Dit is een laagdrempellige cursus Turks, waarbij u in korte tijd de basis van de Turkse taal leert. We werken met het boek Turks van de auteur P.Verhoef ISBN13: 9789054600923.
Thuisstudie.nl Cursus Turks. Direct vergelijken.
Wil je Turks leren spreken, verstaan en schrijven? En zoek je daarom een cursus Turks? Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen Turks van de belangrijkste opleiders in Nederland. Of je nu Turks wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie Turks die je zoekt.
Turks taalhuis. Turks taalhuis.
Het Turks behoort tot de Altaïsche talen, een taal van de Oeraalse taalfamilie, net als Fins en Hongaars! In onze lessen gebruiken we Yeni Hitit-1 van uitgeverij TOMER, Ankara voor alle niveaus, met extra materiaal van jullie docente Melike. We leren niet alleen de Turkse taal, maar praten ook over de heerlijke Turkse keuken, de cultuur en tradities en misschien soms een klein beetje politiek. Kom deze prachtige taal leren, want zoals we in Turkije zeggen: Eén taal één mens, duizend talen duizend mensen. Nieuwe cursussen starten in de week van 6 mei 2019. Het rooster staat op het Engelse gedeelte van onze website. De cursussen worden gegeven in het CENTRUM Muiderstraat 24, Sint Nicolaasstraat 59 of Nieuwezijds Voorburgwal 101, ongeveer een week voordat de cursus start ontvang je een bevestiging van de exacte locatie!
Cursus Turks? EBC is expert voor Taalcursus Turks!
Of u nu een cursus Turks wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon graag het Turks alfabet wilt begrijpen: voor de taalcursus Turks kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw instapniveau.
Intensieve cursus Turks Talenonderwijscentrum Instituut Jeroen Bosch.
Intensieve cursus Turks administrator 2016-02-05T0937320000.: Het doel van een individuele spoedcursus is om in een zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijk taalniveau te behalen. Deze cursussen duren één of meerdere weken. De lessen vinden elke dag plaats van 09.00 tot 15.00 uur of van 09.00 tot 16.15 uur.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus turks