cursus turks
 
 
Thuiscursus Turks Voor Beginners.
Bekijk dan eens onze cursus Turks voor beginners! Je leert o.a. de achtergrond van de het Turks de klankleer en het alfabet, woordenschat en grammatica, teksten en dialogen, alledaagse situaties in de privésfeer, je voorstellen, boodschappen doen, bestellen in een restaurant, in een winkel naar iets vragen, een kamer reserveren, alledaagse situaties in de bedrijfssfeer, communicatie via de telefoon, E-mail en geschreven communicatie, en zakelijke ontmoetingen.
Turks.
Heeft u altijd al Turks willen leren? Dan is dit uw kans! Dit is een laagdrempellige cursus Turks, waarbij u in korte tijd de basis van de Turkse taal leert. We werken met het boek Turks van de auteur P.Verhoef ISBN13: 9789054600923.
Cursus Turks via NHA, LOI of NTI.
Uitgebreide informatie voor als u op zoek bent naar een cursus Turks. Cursus-Turks.nl biedt u informatie voor als u een cursus Turks voor beginners of een cursus Turks voor gevorderden wilt volgen. Dat kan het beste bij de NHA, de LOI of het NTI.
Turks taalhuis. Turks taalhuis.
Turks 4 Avond Centrum start 17/01. Niveau: Turks 1. Ken je al een paar Turkse woorden? Of ken je er nog geen een, maar zou je ze graag leren? In de cursus Turks leer je het alfabet en verschillende begroetingen.
Cursus Turks? EBC is expert voor Taalcursus Turks!
Of u nu een cursus Turks wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon graag het Turks alfabet wilt begrijpen: voor de taalcursus Turks kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw instapniveau.
Intensieve cursus Turks Talenonderwijscentrum Instituut Jeroen Bosch.
Intensieve cursus Turks administrator 2016-02-05T0937320000.: Het doel van een individuele spoedcursus is om in een zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijk taalniveau te behalen. Deze cursussen duren één of meerdere weken. De lessen vinden elke dag plaats van 09.00 tot 15.00 uur of van 09.00 tot 16.15 uur.
Cursus Turks als Thuisstudie? Turks Leren Online NHA.
Je hebt de cursus Turks voor beginners afgerond of jouw basiskennis Turks is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Turks voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren perfectioneren.
TaalNetwerk Cursus Turks.
Turks niveau 1. Deze cursus is bedoeld voor mensen met weinig of geen kennis van de Turkse taal. Je gaat je bezig houden met de uitspraakregels van het Turks en gaat je verdiepen in de Turkstalige wereld. De onderwerpen waarmee je bezig bent zijn o.a.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus turks