cursus turks
 
 
Turks.
Heb jij interesse in deze geheel andere taal en boeiende cultuur? Dan zet onze basiscursus Turks jou zeker goed op weg! Begrijpen en spreken, lezen en schrijven. Voor de cursus Turks voor beginners is geen voorkennis vereist. Al van bij de start leggen wij de nadruk op het spreken en het praktische gebruik van de taal.
Thuiscursus Turks Voor Beginners.
Bekijk dan eens onze cursus Turks voor beginners! Je leert o.a. de achtergrond van de het Turks de klankleer en het alfabet, woordenschat en grammatica, teksten en dialogen, alledaagse situaties in de privésfeer, je voorstellen, boodschappen doen, bestellen in een restaurant, in een winkel naar iets vragen, een kamer reserveren, alledaagse situaties in de bedrijfssfeer, communicatie via de telefoon, E-mail en geschreven communicatie, en zakelijke ontmoetingen.
Turks.
Heeft u altijd al Turks willen leren? Dan is dit uw kans! Dit is een laagdrempellige cursus Turks, waarbij u in korte tijd de basis van de Turkse taal leert. We werken met het boek Turks van de auteur P.Verhoef ISBN13: 9789054600923.
Cursus Turks Radboud in'to' Languages.
Benieuwd naar welke cursus Turks leren het beste bij je past? We helpen je graag verder. 024-361 21 59 info@into.ru.nl Inschrijven. Welke cursussen Turks kan ik doen? Je kunt een groepstraining Turks volgen op drie niveaus. Turks leren A1. Turks leren Op weg naar A2.
Turks taalhuis. Turks taalhuis.
Het Turks behoort tot de Altaïsche talen, een taal van de Oeraalse taalfamilie, net als Fins en Hongaars! In onze lessen gebruiken we Yeni Hitit-1 van uitgeverij TOMER, Ankara voor alle niveaus, met extra materiaal van jullie docente Melike. We leren niet alleen de Turkse taal, maar praten ook over de heerlijke Turkse keuken, de cultuur en tradities en misschien soms een klein beetje politiek. Kom deze prachtige taal leren, want zoals we in Turkije zeggen: Eén taal één mens, duizend talen duizend mensen. Nieuwe cursussen starten in de week van 6 mei 2019. Het rooster staat op het Engelse gedeelte van onze website. De cursussen worden gegeven in het CENTRUM Muiderstraat 24, Sint Nicolaasstraat 59 of Nieuwezijds Voorburgwal 101, ongeveer een week voordat de cursus start ontvang je een bevestiging van de exacte locatie!
Cursus Turks? EBC is expert voor Taalcursus Turks!
Of u nu een cursus Turks wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon graag het Turks alfabet wilt begrijpen: voor de taalcursus Turks kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw instapniveau.
Intensieve cursus Turks Talenonderwijscentrum Instituut Jeroen Bosch.
Intensieve cursus Turks administrator 2016-02-05T0937320000.: Het doel van een individuele spoedcursus is om in een zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijk taalniveau te behalen. Deze cursussen duren één of meerdere weken. De lessen vinden elke dag plaats van 09.00 tot 15.00 uur of van 09.00 tot 16.15 uur.
IVO brugge-knokke-heist-maldegem.
Zoals al onze taalcursussen is ook de cursus Turks communicatief opgevat, d.w.z. dat de nadruk ligt op hetgeen je praktisch met de taal kan doen. Er wordt dus voldoende aandacht besteed aan de vier vaardigheden: gesproken en geschreven Turks leren begrepen, jezelf mondeling kunnen uiten in het Turks en in het eerste jaar nog beperkt korte tekstjes schrijven.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus turks?