cursus paranormale ontwikkeling
 
 
Cursussen over spiritualiteit en intuïtie Lilianders.
De oefenavonden bieden jou de mogelijkheid om te ervaren en ervaring te delen. Als je wilt blijven oefenen nadat je een cursus hebt gevolgd, maar ook als je verdieping zoekt in jouw spirituele ontwikkeling, dan is de oefencirkel daarvoor zeer geschikt.
Opleiding Parapsychologie Cursus als thuisstudie NHA.
Een ontdekkingsreis door het paranormale. De cursus parapsychologie behandelt de vele interessante onderwerpen die te maken hebben met paranormale verschijnselen en de wetenschap die deze verschijnselen bestudeert, de parapsychologie. In de cursus Parapsychologie krijg je een overzicht van de voornaamste fenomenen, het bewijsmateriaal dat er voor bestaat en van de onderzoeken die men doet als men de verschijnselen eenmaal voldoende bewezen acht.
Webklik.nl Paranormaal Ontwaken en Spirituele ontwikkeling.
100% niet goed geld terug garantie! Omdat ik er zeker van ben dat deze cursus paranormale ontwikkeling., je verder zal helpen. je Paranormale Gave te ontwikkelen., geef ik een 100% niet goed geld terug garantie! Tot 7 dagen na aankoop!
Home Intuitief.
06-53364113 / intuitief@dds.nl. Bekijk: Gratis workshops intuitie en healing op de open dag van Djoj., Bekijk: Open middag Intuitieve ontwikkeling in de Open Hof Rdam Ommoord. Met mini workshops, reading en healing. Lees meer over onze werkmethoden. Contact of vragen?
Cursus voor Lichtwerkers Tim Biot Isa Verelst UNIVERSA.
Word Universa Partner. Cursus voor Lichtwerkers Tim Biot Isa Verelst. Deze actieve opleiding is voor mensen die hun intuitieve en paranormale capaciteiten willen ontwikkelen, en in hun lichtkracht willen komen. Elke ziel is een goddelijk wezen. In elke mens schuilt een lichtwerker.
Intuïtieve Ontwikkeling Open mind.
Voor wie is deze workshop Intuïtieve ontwikkeling? Wij bieden deze workshop Intuïtieve ontwikkeling aan voor iedereen die op een spirituele manier in het leven wil staan. Als je al ondervonden hebt dat je niet alles aan het toeval kan toevertrouwen en je wil daar iets meer over weten, dan is dit iets voor jou. Weet je al veel over intuïtie, paranormale gaven, channeling, en andere esoterische technieken, dan valt hier heel wat extra op te snuiven, want weet dat in een omgeving met veel paranormale energie, jouw energie gewoon extra vrijgemaakt en versterkt wordt.
Paranormale gaven ontwikkelen helderzien heldere kanalen workshop.
Paranormale gaven worden het ook genoemd en over het algemeen denkt men daarbij aan helderziendheid. Daar wordt veel over gesproken en regelmatig hoor ik dat je het alleen maar kan als je de gave hebt. Het feit is echter dat we allemaal over deze kanalen beschikken en dat we ze ook allemaal kunnen gebruiken wanneer we dit willen. Daarom heb ik deze vier avonden als serie gepland waarin je jouw heldere kanalen verder kunt ontwikkelen. Vaak worden dit soort workshops intuïtieve ontwikkeling genoemd, maar er is verschil.
Masterclass intuïtieve ontwikkeling BLOOM.
De cursus staat onder leiding van Jeanine Langeraar. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van energetische geneeswijze, coaching, healing, hatha yoga en intuïtieve ontwikkeling. Jeanine volgde onder meer opleidingen op het gebied van hatha-yoga, transcedente meditatie en Alphatraining en electro-acupunctuur. Dankzij haar paranormale gaven en diepe interesse weet zij cursisten liefdevol te begeleiden bij hun innerlijke bewustwordingsproces.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus paranormale ontwikkeling?