cursus paranormale ontwikkeling
 
 
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling Frederike.
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Ik" voelde mij heel licht van binnen, tevreden ook en blij. T was of er licht naar buiten scheen: mijn eigen licht kwam vrij. En in het donker zat ik daar, in Stilte, heel bewust. en na lange, lange tijd vond ik eindelijk rust."
Cursus intuïtieve ontwikkeling Amsterdam School Of Life.
Tijdens de cursus word je meer bewust van je eigen energiesysteem en leven in het nu en draag je bij aan de gedachte dat alles onderling is verbonden. School of Life biedt niet alleen de cursus intuïtieve ontwikkeling aan in Amsterdam, maar wij geven ook workshops met de volgende themas.:
Basis cursus mediumschap en energetische vormgeving intuitieve ontwikkeling 1 ste jaar Deze Opleiding is offline.
Zoek een andere cursus. Basis opleiding energetische vormgeving en mediumschap, intuitieve ontwikkeling 1ste jaar van 3 jarige cursus. Kennis van basis Engels is nuttig. Les is in het Nederlands. 1 ste jaar Basis energetic anatomy van de mens, meditatie, energie in verantwoordelijkheid. De verschillende takken van mediumschap, wat is het verschil tussen mentaal, trance, fysiek en healend mediumschap. Je eigen kanaal zijn met je eigen team, hoe doe je dat? wat zijn gidsen, wat is energie, wat is in de power zittenWat is je aura? wat doet een aura? Wat is energetische anatomie van de mens? Kennis van 5000 jaar geschiedenis. Basis energetisch kijken, opbouw spirit contact. Uw paranormale gave en de mogelijkheden bij rouwconsulent, palliatieve zorgen, de openheid van energie gerichte medici, mensen opleiden die buiten de box denken en handelen.
Healing en Reading: basis cursus energy work Tim Biot UNIVERSA.
Deze cursus schenkt je de mogelijkheid om via eenvoudige oefeningen en in een comfortabele sfeer je paranormale zintuigen en capaciteiten te ontdekken en activeren. Tim geeft deze opleiding al 6 jaar lang in 3 verschillende landen en leert mensen op een leuke maar toch diepgaande manier aan om hun eigen unieke geneeskwaliteiten te integreren.
Intuitieve ontwikkeling cursus.
Intuitieve ontwikkeling cursus. Intuitieve ontwikkeling cursus. 6 avonden starten januari 2018. Leer vertrouwen op de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart. Door jezelf serieus te nemen vergroot jij je intuïtieve vermogens en leer je te bouwen op wat zich bij jou aandient.
Intuïtieve Ontwikkeling Open mind.
Wij bieden deze workshop Intuïtieve ontwikkeling aan voor iedereen die op een spirituele manier in het leven wil staan. Als je al ondervonden hebt dat je niet alles aan het toeval kan toevertrouwen en je wil daar iets meer over weten, dan is dit iets voor jou. Weet je al veel over intuïtie, paranormale gaven, channeling, en andere esoterische technieken, dan valt hier heel wat extra op te snuiven, want weet dat in een omgeving met veel paranormale energie, jouw energie gewoon extra vrijgemaakt en versterkt wordt.
Spirituele Ontwikkeling I Caroline Bun Coaching Healing.
Mocht je twijfelen wat het beste bij je past, neem dan eerst contact met ons op, kom eerst voor een individuele sessie of ontmoet ons tijdens de maandelijkse Healing Satsang Night. Na Spirituele Ontwikkeling I, kun je doorstromen naar de verdiepingssessies Spirituele Ontwikkeling II en wellicht ook naar Spirituele Ontwikkeling III.
Cursus voor Lichtwerkers Tim Biot Isa Verelst UNIVERSA.
Word Universa Partner. Cursus voor Lichtwerkers Tim Biot Isa Verelst. Deze actieve opleiding is voor mensen die hun intuitieve en paranormale capaciteiten willen ontwikkelen, en in hun lichtkracht willen komen. Elke ziel is een goddelijk wezen. In elke mens schuilt een lichtwerker.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus paranormale ontwikkeling?