cursus engelen
 
 
Engelen Info Cursus.
Aan de hand van een interactieve presentatie ontdekken we wat engelen voor ons en onze financiƫle toestand kunnen doen. We bekijken hoe engelen met ons in contact proberen komen en hoe wij met hen een diepgaand contact kunnen beleven. Engelen in en na 2012.
Cursus Helen met Engelen.
In deze cursus leer je hoe je de Engelen kunt vragen om jou te helpen healen en om ten aller tijden in je eigen kracht te blijven staan en je eigen energie te behouden. Daarnaast leer je hoe de Engelen jou kunnen helpen jouw angsten te verminderen of weg te nemen.
Engelencursus.
Klik bij het poort vak van je keuze voor info. Engelen zijn pure Liefde.Daarom is het zo bevrijdend om bewust met ze af te stemmen! Door een stuk begeleiding worden we tijdens een cursus makkelijk op golflengte gebracht. Iedereen heeft Engelen bij zich en het is heerlijk echt te gaan voelen hoe geliefd je bent.
Cursus Engelen Healing Reiki Shamballa door Mandy HoekReiki Shamballa door Mandy Hoek.
In deze cursus leer je hoe je jezelf of anderen een Engelen Healing kunt geven. Deze cursus bevat geen inwijding en wordt alleen in de praktijk gegeven. Je leert om een Engelen Hart-link te maken om zo een verbinding tussen jou en de Engelen te maken.
Hetzonneschijntje Workshop Spiritueel.
We gaan iedere les met een verschillend onderwerp oefenen zoals: pendelen, meditatie, kaartleggen, psychometrie, engelen, chakra en energie We werken in kleine groepjes met gelijk gestemde. In het najaar van 2017 start er weer een cursus met 4 bijeenkomsten kosten: 15 euro per les Workshop mandala kleuren op canvas.
Evenement 24-06-17: Cursus: Engelen Tarot kaart reading Spirituele-agenda.nl.
Deze Engelen Tarot kaart reading is voor iedereen die geinteresseerd is in kaart reading. De cursustijden zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur en is inclusief koffie, thee en water. De cursus wordt gegeven in een kleine groep voor optimale aandacht en begeleiding.
Engelen IET.
Engelen IET maart mei 2019 Delen. Docent: Ingeborg TM Sergeant. HELEN MET ENGELEN. Integrated Energy Therapy IET is een bijzonder praktische manier om met engelen te werken. I edereen kan IET leren, ook mensen die niet met energiewerk bezig zijn.
Cursussen Aurora Coaching / Engelen Academie.
op welke manier kunnen de engelen ons ondersteunen. op welke manier scherm ik mij af omdat ik hooggevoelig ben. hoe ga ik om met voeding en milieu als ik hooggevoelig ben. hoe ga ik beter om met beperkende overtuigingen. hoe kan ik mijn vertrouwen versterken. waarom ervaren we zoveel negatieve energie en agressie. wat is de rol van de dieren en wat willen ze ons vertellen. Hennie deelt graag haar kennis, ervaring en inzichten. Immers, we zijn allemaal student van het leven en levenslang student. Mail via contact als je je aan wilt melden. Hennie neemt daarna contact met je op om de datum voor de eerstvolgende cursus of keukentafelmiddag door te geven.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus engelen?