cursus engelen
 
 
Engelencursus theangelacademy.
Tijdens de cursus leer je tekens vragen aan de engelen, deze ook krijgen én begrijpen. Wat betekenen je dromen en wat als je regelmatig dezelfde cijfers tegenkomt. Wat heb jij nu sterker ontwikkelt? Is dat je heldervoelendheid, je helderhorendheid, helderruikend of, helderziendheid.
Engelenhartje: engelentherapie en healing door Els Vanhollebeke.
Heb ook de cursus Level 1 en 2 van Aura-Soma gevolgd. Twee jaar geleden heb ik een opleiding gevolgd voor de Aura-Soma Chakra Balance massage, enig in de streek! Van oktober 2014 tot juni 2016 volgde ik een 2 jarige opleiding voor Persoonlijkheidscoach aan de Europese Academie te Gent.
Cursus Helen met Engelen.
In deze cursus leer je hoe je de Engelen kunt vragen om jou te helpen healen en om ten aller tijden in je eigen kracht te blijven staan en je eigen energie te behouden. Daarnaast leer je hoe de Engelen jou kunnen helpen jouw angsten te verminderen of weg te nemen.
Workschop Engelen.
Het is ideaal voor diegenen die geen IET training hebben gehad maar toch graag Engelen willen ontmoeten en hun energie willen ervaren. Ook is deze workshop geschikt voor IET studenten die bij hun IET sessies gebruik willen maken van de speciale helende gaven van de specifieke Engelen.
CURSUS ENGELEN."
CURSUS ENGELEN en EDELSTENEN, hun ressonantie van trilling op elkaar, verweven met elkaar, de vruchten van Moeder Aarde en de Hogere Spirituele Wezens, Verbinding van Hemel en Aarde. Boordevol onvoorwaardelijke liefde wachtend op onze toenadering tot hen om hen in ons leven toe te laten.
Maak zelf contact met je engelen doe een cursus of boek een consult bij Annelies Hoornik.
Leer dit in een cursus van 25, dag. Praktiserend Engelen Expert. Wil je je certificeren tot Praktiserend Engelen Expert om een goed kwaliteitsniveau op het gebied van engelen werk in Nederland aan te kunnen bieden, dan kan dat op twee niveaus.
Cursus IET Engelenhealing The Horse Listener.
Inhoud van de cursus: IET basis niveau. we leren een hartverbinding te maken met de Engelenwereld ervaar de Engel in jezelf. inwijding: afstemming op de IET energiestraal van de Engelen. IET krachtpunten leren om zo transformatie op diep celniveau te gaan ervaren.
Engelencursus.
Engelen zijn pure Liefde.Daarom is het zo bevrijdend om bewust met ze af te stemmen! Door een stuk begeleiding worden we tijdens een cursus makkelijk op golflengte gebracht. Iedereen heeft Engelen bij zich en het is heerlijk echt te gaan voelen hoe geliefd je bent.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus engelen?