algemene ontwikkeling cursus
 
 
Verbeter je algemene ontwikkeling met de cursus van het NTI.
In de cursus Algemene ontwikkeling van het NTI ga je aan de slag met de Nederlandse taal en je rekenvaardigheden. Eveneens verbeter je je kennis op het gebied van cultuurgeschiedenis en wereldgodsdiensten. Wanneer je de cursus Algemene ontwikkeling van het NTI succesvol hebt afgerond, is je algemene kennis flink bijgespijkerd.
CVO Centrum voor volwassenenonderwijs Vrij Technisch Instituut.
Er is geen maximum leeftijdsgrens om aan een cursus deel te nemen. Het is nooit te vroeg of te laat om te leren. Of het nu voor je job, hobby of algemene ontwikkeling is, bijleren loont altijd. Jongere of senior?
Permanente vorming KU Leuven KULAK.
Er zijn zelftoetsen na iedere leereenheid. Dus studeren in alle vrijheid voor uw werk, uw persoonlijke ontwikkeling of uit eigen interesse. U kan kiezen voor het volgen van een cursus losse of een volledige opleiding. Het Eekhoutcentrum is een uniek samenwerkingsverband dat nascholing voor directies, CLB-verantwoordelijken en leerkrachten uit de basisschool, het secundair onderwijs en de hogescholen organiseert en verzorgt. Wetenschappelijk onderzoek, de initiƫle lerarenopleiding, de inservice-training en de navorming gaan hand in hand en vullen elkaar mooi aan. Universiteit Derde Leeftijd. UDL Kortrijk heeft tot doel bij te dragen tot de verrijking van de kennis en het inzicht van personen van de derde leeftijd door enerzijds het inrichten van lessenreeksen, zowel van algemene aard als betreffende bijzondere onderwerpen, en anderzijds van studiereizen.
Volksuniversiteit Wikipedia.
Dat kan zijn een vreemde taal leren, een nieuwe hobby beginnen of alleen maar inzicht vergroten en algemene ontwikkeling bevorderen. De cursussen van een volksuniversiteit zijn als aanvulling bedoeld en eventuele getuigschriften ervan hebben geen wettelijk karakter, maar zijn nuttig als referentie bij het solliciteren naar een baan of het opnemen van vrijwilligerswerk. Op de volksuniversiteit werkt men veel met kleinere groepen; een tiental cursisten kan voldoende zijn om een cursus te laten plaatsvinden, waardoor de interactie tussen docent en cursisten groter is.
Algemene ontwikkelingThuisstudieGedrag en MaatschappijPsychologieOpleidingStudiemarathon.
Home Opleidingen Studies Algemene ontwikkeling thuisstudie of opleiding. Waar is deze opleiding/cursus of thuisstudie Algemene ontwikkeling te volgen? Deze Algemene ontwikkeling wordt u aangeboden door NTI. Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige masteropleiding.
LOI WET.
Gratis cursussen Afstandsonderwijs Universiteit Antwerpen.
De Open Universiteit biedt volledig gratis, voor zelfstudie gemaakt, leermateriaal aan. Door dit initiatief kan een breed publiek kennis maken met hoger onderwijs en eenvoudig gratis en via internet leerervaringen opdoen. Het zelfstudiemateriaal kan je vluchtig bekijken, maar ook intensief lezen of zelfs systematisch bestuderen.
bol.com Handboek Algemene ontwikkeling, M. Vogt 9789036616461 Boeken.
Hoort Gustav Klimt bij de kunstinrichting Jugendstil of kubisme? Wie graag naar kennisquizzen kijkt op tv, weet hoe leuk het is om een brede algemene ontwikkeling te bezitten. Valt de score tegen? Vergroot je kennis dan op een speelse manier met dit boek honderden quizvragen.

Contacteer ons

Op zoek naar algemene ontwikkeling cursus?