Utrecht cursus
 
 
Alpha-cursus Nieuwe Kerk Utrecht.
De open avond is een introductie-avond waarin meer informatie wordt gegeven over wat de cursus inhoudt. Deze is vrijblijvend en iedereen is dan dus ook welkom! Dus ben je nieuwsgierig, geïnteresseerd of twijfel je nog: bij de open avond ben je sowieso van harte welkom! Waar kun je ons vinden? Bollenhofsestraat 138a, in Utrecht.
VCP-cursus SportUtrecht.
Sporten in Utrecht. Toppers bij jou op school. Wat is Toppers? Wat komt de topper doen? Wie en hoe meedoen? Toppers en Fotoworkshop. Word ook een Topper! Sport op Maat. Contact en route. VvA/Raad van Toezicht. Het SportUtrecht Sportveld. SportUtrecht Business Netwerk. SportUtrecht Topsport Experts. Projecten per speerpunt. De vitale vereniging. Sport doet Meer! Sport en Regenboog. Leerlijn Sportief Vermogen. Info per thema. U bent hier U bent hier. Home Voor Sportvereniging Projecten per speerpunt Gezondheid veiligheid Veilig sportklimaat. SportUtrecht biedt jaarlijks de cursus voor Vertrouwenscontactpersonen VCP's' aan.
Sportcentrum Olympos Sportaanbod cursussen Alle cursussen.
Inschrijven / afmelden voor een cursus? Wil je je online voor een cursus inschrijven? Klik dan in onderstaande lijst op de cursus van je keuze. Vervolgens kun je de cursus in de tabel onderaan de pagina gratis in je winkelwagen doen.
Gilde Utrecht Stadswandeling, rondleiding, cursus, lezing en taal.
GU Nieuws aug 2017. Ieder zijn waarde. Over Gilde Utrecht. Gilde Utrecht is een vrijwilligersorganisatie van meer dan 200 ervaren mensen die hun kennis, kunde en vaardigheden in dienst stellen van de samenleving. De mensen staan bij Gilde Utrecht centraal.
KLU Cursussen Kunstgeschiedenis.
KLU Cursussen Kunstgeschiedenis, lezingen, reizen, excursies. KLU organiseert cursussen op het gebied van de kunstgeschiedenis in Utrecht, Gorcum, Vianen, Amersfoort en Driebergen. In onze populairste cursus kunstgeschiedenis Inleiding Kunstgeschiedenis leert u de belangrijkste stijlen en periodes herkennen. U kunt deze cursus volgen op verschillende locaties, maar ook online!
Workshops in Utrecht Cursussen-en-workshops.nl.
Om het doek tot echt schilderij te maken ga je het mooi maken stukjes stof, kralen, lintjes, etc. Cursus boetseren utrecht. Atelier Monique Sleegers Utrecht. De cursus Boetseren is een veelzijdig cursus voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt aan de hand van een opdracht gewerkt, maar er is ook ruimte om vrij te werken.
Cursus spaans van Instituto Cervantes van Utrecht.
Meest gestelde vragen. Het Instituut Cervantes in Utrecht bevindt zich midden in het centrum van de stad. De studenten die bij ons een cursus Spaans volgen krijgen de kans om de verschillende culturen uit Spanje en Latijns-Amerika te leren kennen en ontdekken.
BHV cursus Utrecht Peper Brandveiligheidstrainingen.
BHV cursus Utrecht? U kunt een BHV cursus volgen in Utrecht. Bekijk de agenda voor een datum bij u in de buurt en schrijf u snel in voor een BHV cursus. Stel u vraag via WhatsApp. Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen.:

Contacteer ons

Zoeken naar Utrecht cursus