healing rotterdam
 
 
Helende energetische massages en andere healingen Rotterdam Nirbhaya.nl.
Shamans Love Massage voor vrouwen. Nirbhaya Healing Chakra. Regressie en reïncarnatietherapie. Op zoek naar massage met healing en/of coaching? Dan ben je aan het juiste adres. Kijk lekker rond. het begint al bij binnenkomst en de ontvangst met thee. Welke massages bied ik aan?
Dé Holistische Praktijk in Rotterdam: ENERGY HIGH.
bel voor meer informatie. ENERGY HIGH, dé holistische praktijk in Rotterdam waar alles draait om jouw welzijn én het verhogen verbeteren van jouw levensenergie door alternatieve geneeswijzen. Aandacht en liefde dragen bij tot jouw herstel! paramedisch natuurgeneeskundig therapeut werkend volgens de 5 natuurgerichte principes. energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding psyche. Alternatieve complementaire geneeswijzen energetische behandelingen. Ervaar de helende werking op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau door alternatieve geneeswijzen én energetische therapieën zoals Janosh energetische therapie, Quantum healing en Reiki.
Reading en Healing Gelukscoach Rotterdam.
Boek direct een Reading en Healing door het contactformulier in te vullen. Reading en healing combinatie 60 min 50 euro. Roos Reading 30 min 30 euro. Annuleringsvoorwaarden Reading en Healing.: Je kunt een reading en healing zonder kosten annuleren tot 24 uur voor de geplande datum.

Wie ben ik. bijeenkomst 1 grondingsoefening. bijeenkomst 2 ons hartsverlangen. bijeenkomst 3 contact met de aarde, de kosmos en ons hart. bijeenkomst 4 verbinding met de levenskracht energie. bijeenkomst 5 Manifesteren. 3.4 extra toevoeging. Healing praktijk Marielle. 3051 SE Rotterdam.
Opleidingscentrum Intuïtieve Ontwikkeling Anna van Leeuwen.
Welkom op de internetpagina van het opleidingscentrum van Anna van Leeuwen. Op deze pagina kunt u allerhande informatie vinden over het aanbod van ons opleidingscentrum. Tevens is er ook de mogelijkheid om u meteen aan te melden voor een opleiding of cursus.
Reconnective Healing The Reconnection Reconnective Healing kan jou helpen!
Geraakt door wat Reconnective healing en The Reconnection hebben gedaan voor haar gezondheid en ontwikkeling besloot zij zich in te zetten voor dit werk. Sinds 2007 heeft zij een praktijk in Almere en Rotterdam die zich richt op Reconnective Healing, The Reconnection en trainingswerk om anderen dit werk te leren.
Energiehealing vlakbij Rotterdam Massabia.
Het opende een nieuwe wereld voor mij. Daarna wilde ik meer manieren leren om met energie te werken. Ik ontving diverse inwijdingen en volgde vele cursussen en trainingen en behaalde mijn hbo-diploma's' medische basiskennis en holistisch health coach. Sinds 2004 verdiep ik mij in energie healing op elk niveau.
Home Intuitief.
Bekijk: Gratis workshops intuitie en healing op de open dag van Djoj., Bekijk: Open middag Intuitieve ontwikkeling in de Open Hof Rdam Ommoord. Met mini workshops, reading en healing. Lees meer over onze werkmethoden. Contact of vragen? of bel 0184-421429 / 06 53364113, Peter de Winter. Wij zijn Intuitieve Opleidingen Rotterdam.

Contacteer ons

Op zoek naar healing rotterdam?