cursus portugees
 
 
Gratis cursus Portugees.
Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen! Ben jij op zoek naar cursus Portugees? Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met cursus Portugees te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! Gratis online talen leren.
Portugees Volksuniversiteit.
Stel dan gerust al uw vragen aan een docent Portugees tijdens een open dag. Cursus Portugees instapvoorwaarden. U heeft al een jaar Portugees gehad op de Volksuniversiteit Utrecht, of hebt elders voldoende Portugees geleerd om op een hoger niveau in te stromen.
Overzicht Portugees Universitair Centrum voor Talenonderwijs Universiteit Gent.
Universitair Centrum voor Talenonderwijs. Cursusnaam ERK 1 Aantal lesuren Periode Uren / week Voor wie? Boek bij Prijscategorie Begintest. Intensief Portugees voor beginners: Vamos lá! 5 x 3. Praktisch Portugees 1. 1 x 25., Praktisch Portugees 2. 1 x 25.,
Thuisstudie Portugees Voor Gevorderden.
Portugees voor gevorderden. Wil je je kennis van de Portugese taal vergroten? Bekijk dan eens onze cursus Portugees voor gevorderden. Aan bod komt o.a. nieuwe woordenschat en grammatica, uitdrukkingen en zegswijzen, Portugese artikels en teksten, uitvoerige conversaties voeren, specifieke situaties benoemen, gedetailleerde productinformatie geven, en nuttige zakelijke termen.
Cursus Portugees Braziliaans voor beginners De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Over de cursus. Over de cursus Portugees Braziliaans voor beginners. In deze praktische zelfstudiecursus in eenvoudig Engels doe je uitgebreide kennis op van de Braziliaans Portugese taal. Het grootste land waar Portugees wordt gesproken is niet Portugal maar Brazilië. In dit reusachtige land is het Portugees voor bijna 200 miljoen mensen de moedertaal is.
Taallessen volgen in het portugees.
ONLINE OFFERTE OF RESERVATIE. in het portugees. Op taalreis vertrekken. Kies de bestemming van je dromen. Kies de formule die het best bij je past. Droom je ervan om een nieuwe taal te leren of wil je graag je kennis van het Engels, Frans, Spaans, Chinees of nog een andere taal bijschaven? Al meer dan 20 jaar lang biedt WEP kwaliteitsvolle taallessen aan in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partnerscholen. Onze aanpak is eenvoudig: wij zoeken de beste talenscholen in elk land om je zo een programma voor te stellen dat perfect inspeelt op je behoeften en wensen. Wat is er beter om snel een taal te leren dan de leerkracht vlak voor je neus? Met onze formule privélessen" geniet je van een cursus op maat, volledig aangepast aan jouw verwachtingen en niveau.
CVO Kempen Portugees.
En waarom je beperken tot deze twee landen? Het aantal Portugeestaligen op de wereld wordt geschat op 240 miljoen, verdeeld over vier continenten en daarmee is het Portugees een van de meest gesproken talen ter wereld. Met de cursus Portugees leer je je op een leuke manier in alledaagse situaties prima redden.
Cursus Portugees? EBC is expert voor Taalcursus Portugees!
Of u nu een cursus Portugees wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Portugees echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Portugees kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw instapniveau. We stellen graag de juiste cursus Portugees voor u samen.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus portugees?