cursus portugees
 
 
Gratis cursus Portugees.
Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen! Ben jij op zoek naar cursus Portugees? Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met cursus Portugees te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! Gratis online talen leren.
Portugees Volksuniversiteit.
Stel dan gerust al uw vragen aan een docent Portugees tijdens een open dag. Cursus Portugees instapvoorwaarden. U heeft al een jaar Portugees gehad op de Volksuniversiteit Utrecht, of hebt elders voldoende Portugees geleerd om op een hoger niveau in te stromen.
Overzicht Portugees Universitair Centrum voor Talenonderwijs Universiteit Gent.
Universitair Centrum voor Talenonderwijs. Cursusnaam ERK 1 Aantal lesuren Periode Uren / week Voor wie? Boek bij Prijscategorie Begintest. Intensief Portugees voor beginners: Vamos lá! 5 x 3. Praktisch Portugees 1. 1 x 25., Praktisch Portugees 2. 1 x 25.,
Portugees online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Portugees leren voor beginners met book 2 van 50" languages." Portugees leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book 2 is de effectieve manier om Portugees te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Portugees leren!
Portugees Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Voertaal doeltaal: de taal die de deelnemers willen leren is zoveel mogelijk de taal die tijdens de lessen wordt gebruikt: Braziliaans Portugees. Wanneer nodig is de instructietaal Nederlands of Engels, afhankelijk van de groepssamenstelling. De cursus staat open voor Nederlandstaligen en anderstaligen.
Taallessen volgen in het portugees.
ONLINE OFFERTE OF RESERVATIE. in het portugees. Op taalreis vertrekken. Kies de bestemming van je dromen. Kies de formule die het best bij je past. Droom je ervan om een nieuwe taal te leren of wil je graag je kennis van het Engels, Frans, Spaans, Chinees of nog een andere taal bijschaven? Al meer dan 20 jaar lang biedt WEP kwaliteitsvolle taallessen aan in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partnerscholen. Onze aanpak is eenvoudig: wij zoeken de beste talenscholen in elk land om je zo een programma voor te stellen dat perfect inspeelt op je behoeften en wensen. Wat is er beter om snel een taal te leren dan de leerkracht vlak voor je neus? Met onze formule privélessen" geniet je van een cursus op maat, volledig aangepast aan jouw verwachtingen en niveau.
CVO Kempen Portugees.
En waarom je beperken tot deze twee landen? Het aantal Portugeestaligen op de wereld wordt geschat op 240 miljoen, verdeeld over vier continenten en daarmee is het Portugees een van de meest gesproken talen ter wereld. Met de cursus Portugees leer je je op een leuke manier in alledaagse situaties prima redden.
Portugees Volksuniversiteit Amsterdam.
Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Portugees in groepsverband. Tijdens een cursus Portugees komen onder andere lees en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Portugees die bij je past.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus portugees