cursus portugees
 
 
Portugese les cursus Portugees Brugge SNT Brugge.
Elke SNT cursus Portugees is opgesplitst in 2 semesters van elk 15 weken. De cursussen Portugees worden gegeven in het Europees Portugees zoals gesproken in Portugal. Omdat het Braziliaans Portugees, de Braziliaanse variant van het Portugees, de meest gesproken versie van het Portugees is, wordt ook aandacht besteed aan de onderlinge verschillen qua uitspraak en woordenschat.
De cursus Portugees voor beginners volg je bij het NTI.
Ook het reusachtige Zuid-Amerikaanse land Brazilië waar Portugees de voertaal is, wint in economisch opzicht voor West-Europa steeds meer belang. Reden genoeg om te starten met de praktijkgerichte cursus Portugees voor beginners! Na afloop van de cursus Portugees zijn je spreek en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1.500 Portugese woorden.
Idiomas Taalcursus Portugees.
Portugees leren doe je met plezier met deze cursus Portugees voor beginners op PC DVD-rom. Zoals de naam al zegt is deze cursus geschikt voor absolute beginners en mensen met een kleine basiskennis. Na het afwerken van deze cursus kan je je al goed behelpen in het Portugees.
Cursussen Portugees gratis Leren Portugees.
Waar zijn de toiletten, alstublieft? Onde é a casa de banho por favor? Feliz ano novo! Hoe gaat het? Het gaat goed, dank je. Bom dia Vou bem, obrigado. Spreek je Portugees? Tu falas português? Nee, ik spreek geen Portugees.
Portugees Encora.
Hou je van Portugal met zijn rijke geschiedenis, zijn prachtige steden, pittoreske dorpen, ongerepte natuur, zonnige stranden? Wil je Portugees leren onder begeleiding van een team deskundige en enthousiaste lesgevers? Om een cursus Portugees te volgen zit je bij Encora op het goede adres!
Gratis cursus Portugees.
Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen! Ben jij op zoek naar cursus Portugees? Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met cursus Portugees te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! Gratis online talen leren.
Cursus Portugees als thuisstudie? Portugees leren online NHA.
Cursus Portugees voor gevorderden. Je hebt de cursus Portugees voor beginners afgerond of je basiskennis Portugees is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten? NHA biedt je de mogelijkheid om je talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus portugees