cursus portugees
 
 
Portugees Volksuniversiteit Amsterdam.
Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Portugees in groepsverband. Tijdens een cursus Portugees komen onder andere lees en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Portugees die bij je past.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Portugees leren? Online cursus Portugees als thuisstudie NHA.
Dat verschil is echter minimaal en beperkt zich tot een aantal typische woorden en uitdrukkingen. Cursus Portugees voor gevorderden. Je hebt de cursus Portugees voor beginners afgerond of je basiskennis Portugees is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten?
Gratis cursus Portugees.
Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen! Ben jij op zoek naar cursus Portugees? Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met cursus Portugees te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! Gratis online talen leren.
Portugees Volksuniversiteit.
Stel dan gerust al uw vragen aan een docent Portugees tijdens een open dag. Cursus Portugees instapvoorwaarden. U heeft al een jaar Portugees gehad op de Volksuniversiteit Utrecht, of hebt elders voldoende Portugees geleerd om op een hoger niveau in te stromen.
Portugees: overzicht van de opleidingen Volwassenenonderwijs Kisp.
Het resultaat van deze test wijst je uiteindelijke niveau uit, waarna je kan aansluiten bij de cursus van jouw level. Schrijf je ter plaatse in op de campus, dan kan je onmiddellijk een niveautest afleggen. Zo weet je meteen in welk niveau je kan starten en welk moment je zal les volgen. Uniek bij ons: handboek inbegrepen. De kostprijs van het handboek is in de prijs inbegrepen. Zo zijn er geen onverwachte extra kosten meer na je inschrijving! Via ons leerplatform kan je bovendien gratis extra oefeningen maken. Portugees 1 Começamos. Portugees 2 Falamos. Portugees 3 Descobrimos. Portugees 4 Comunicamos. Portugees 5 Viajamos. Portugees 6 Provamos.
Portugees online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Portugees leren voor beginners met book 2 van 50" languages." Portugees leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book 2 is de effectieve manier om Portugees te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Portugees leren!
Cursus Portugees Braziliaans voor beginners De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Over de cursus. Over de cursus Portugees Braziliaans voor beginners. In deze praktische zelfstudiecursus in eenvoudig Engels doe je uitgebreide kennis op van de Braziliaans Portugese taal. Het grootste land waar Portugees wordt gesproken is niet Portugal maar Brazilië. In dit reusachtige land is het Portugees voor bijna 200 miljoen mensen de moedertaal is.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus portugees