cursus outlook
 
 
Microsoft Outlook cursus: maatwerk voor het beste resultaat AVK.
Een Outlook cursus op maat kan ook worden samengesteld op basis van een thema. Hieronder enkele voorbeelden van thema-cursussen die wij hebben verzorgd.: Outlook cursus voor beginners. Outlook cursus voor gevorderden. Outlook cursus voor directie secretaressen. Outlook als CRM cursus klanten beheer systeem.
GetCertified Opleidingen Cursus Microsoft Office Outlook.
Microsoft Outlook is een programma voor e-mail, het bijhouden van contactpersonen, agendabeheer en taakplanning. In deze cursus behandelen we alle onderdelen van dit veelzijdige programma. Niet alleen voor nieuwe gebruikers, maar ook voor mensen die Outlook nog alleen voor het verzenden en ontvangen van e-mail gebruiken.
Cursus Outlook Computeach Computeropleidingen.
De cursus is voor iedereen die Outlook wil inzetten als persoonlijke time-management tool. Werkt u al met Outlook dan zit deze cursus vol met tips die de uitvoering van uw werk efficiënter zal maken. Er wordt gewerkt in ieders eigen tempo.
Vormingscentrum t Dakhuus Tel: 03/633 16 96. Inschrijving.
Geen nood, want alle functies die we behandelen zit ook vervat in Outlook 2010. Op het einde van de lessenreeks staan we wel even stil bij de vernieuwingen in versie 2013 t.o.v. Goede kennis van Windows is een absolute must! Vragen of suggesties? Stuur ons gerust een mailtje: info@dakhuus.org. van 13.30 tot 16.45u. van 19.00 tot 22.15u. OC voor werknemers: voor deze cursussen kunnen geen opleidingscheques worden aangevraagd. KMO portefeuille: voor deze cursussen kan je als werkgever tot 50% korting krijgen via KMO Portefeuille. Bijdrage minus 500, voor wie betaalt t.l. 1 maand vóór start van de cursus niet geldig op werklozenprijs.
Outlook @ MS Office.
Personal information manager e-mail, agenda, contactpersonen, taken, notities in het MS Office pakket. Zoek in Engelstalige sites over MS Outlook. Deze online cursus behandelt in 31 lessen de belangrijkste functies van Outlook, zoals e-mail, kalender, contactpersonen, taken, notities en het logboek.
Cursus Outlook Amsterdam.
Taken van Outlook: overzicht maken van de uit te voeren taken en Notities. Klik voor meer informatie. computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl; cursussen.
Cursus Outlook volgen? Haal het beste uit je mailbox, met Kafeïne!
Mails versturen, collegas uitnodigen voor een vergadering of afspraken inplannen? Het kan met 1 eenvoudig programma, Microsoft Outlook. Benieuwd naar wat de toepassing nog meer voor je kan betekenen op de werkvloer? Volg onze cursus Outlook! Maak kennis met de Outlook mogelijkheden.
Workshop Haal het maximum uit Outlook Voka.
Een optimaal gebruik van de andere functies agenda, tasks. kan tot een serieuze tijdsbesparing leiden. Tijdens deze cursus krijg je tips tricks om weer met plezier jouw inbox te openen en op het einde van de dag met voldoening Outlook kan afsluiten.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus outlook?