cursus outlook
 
 
Online Cursus: E-mailen met Outlook.com SeniorWeb.
Benodigdheden Voor deze cursus hebt u een computer of laptop met internetverbinding nodig. In deze cursus beschrijven we Outlook.com met het nieuwe uiterlijk, beschikbaar sinds september 2017. Lees eventueel in het nieuwsbericht Microsoft vernieuwt Outlook.com hoe u overstapt op deze nieuwe versie mocht u hier nog niet over beschikken.
Outlook @ MS Office.
Personal information manager e-mail, agenda, contactpersonen, taken, notities in het MS Office pakket. Zoek in Engelstalige sites over MS Outlook. Deze online cursus behandelt in 31 lessen de belangrijkste functies van Outlook, zoals e-mail, kalender, contactpersonen, taken, notities en het logboek.
Uw mailbox op orde? Volg onze cursus Outlook gebruiken!
Toch is het waar! Leer de finesses van Outlook en reken op een fikse tijdswinst. Schrijf u dus nu in voor onze cursus Outlook: hoe beheer ik efficiƫnt mijn e-mails. U leert tijdens onze cursus Outlook te gebruiken op de meest doeltreffende manier.
Cursus Outlook.
Voor medewerkers van bedrijven die hun kennis van Outlook willen uitbreiden om zo sneller, overzichtelijker en rendabeler te werken. Als deelnemer aan deze cursus heb je de opleiding Orde in Outlook gevolgd of beschik je over voldoende voorkennis van Outlook.
Outlook SYNTRA Bedrijfstrainingen.
U bevindt zich hier.: Home Opleidingen Outlook. Outlook is voornamelijk bekend als het meest gebruikte programma voor het versturen en ontvangen van email-berichten. Met Outlook kan je echter veel meer: je agenda beheren, contactpersonen bijhouden, to do-lijsten opmaken, vergaderingen organiseren, taken delegeren en opvolgen.
Gratis Cursus Outlook 2016 Gratis Cursus.
In deze gratis cursus Outlook 2016 komt alles aan bod. Deze basiscursus is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben in het werken met Outlook, maar ook degenen die al eens met een oudere versie aan de slag zijn geweest zullen van deze basiscursus veel opsteken.
Cursus Outlook Microsoft ECT Professionele IT-cursussen vanaf 250.
bel 03 239 54 67. Home Opleidingen Cursus Outlook Microsoft. Cursus Outlook Microsoft. Microsoft Outlook laat toe om uw elektronische post te beheren. U kan e-mails versturen en ontvangen, met nieuwsgroepen werken en een adresboek bijhouden. Microsoft Outlook wordt vaak samen met Internet Explorer gebruikt.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus outlook?