cursus PowerPoint
 
 
Cursus PowerPoint, leer de mooiste presentaties maken LOI.
De PowerPoint cursus van de LOI gaat onder meer in op het toevoegen van filmpjes aan een presentatie en leert je hoe je kunt werken met themas. Tijdens de LOI-cursus PowerPoint doe je niet alleen de juiste kennis op; je brengt je kennis ook meteen in de praktijk!
Cursus PowerPoint Presentatie Brugge SNT Brugge.
Een verjaardagsfeest kan je opvrolijken met fotos, anekdotes, geluidsfragmenten. Tijdens een quizavond gebruik je een presentatie voor de vragenronde en laat je nadien dezelfde presentatie lopen met de antwoorden erbij. In de cursus PowerPoint 2016 leer je alles over de opmaak van een presentatie en het aantrekkelijk voorstellen van informatie.
Wilt u een cursus PowerPoint volgen?
Wat haalt u uit deze cursus PowerPoint? Heeft u onze cursus PowerPoint achter de rug? Dan gaat u moeiteloos aan de slag. Een presentatie opmaken en er tekst, tabellen, diagrammen en afbeeldingen in verwerken? Uw uiteindelijke diavoorstelling presenteren en afdrukken?
cursus PowerPoint 2016 Diamodel 1.
cursus Office 2016. cursus Office 2013. Nieuw in Excel 2013. Nieuw in Word 2013. Nieuw in PowerPoint 2013. cursus Office 2010. Nieuw in Excel 2010. cursus Office 2007. cursus Paint Shop Pro. X en X2. Sociale Netwerk sites. Internet Explorer 9.
Gratis Cursus Powerpoint Gratis Cursus.
Les 6 Eenvoudige Formules. Les 7 Werkblad Basics. Les 8 Document Afdrukken. Les 9 Excel Formules. Gratis cursus Powerpoint. Gratis cursus Powerpoint. Gratis cursus Powerpoint. Leer alles met de opleiding gratis cursus Powerpoint. Leer efficiƫnt om hoofdingen, inhoudstafels en word sjablonen te maken.
cursus PowerPoint 2016 Kennismaken met PowerPoint 2016 1.
Deze cursus is eigenlijk voor iedereen die PowerPoint 2016 wil gebruiken en gebruikt. Zowel voor deze die nog nooit met PowerPoint hebben gewerkt, deze die ooit wel eens met een versie van PowerPoint hebben gewerkt, en deze die gewend zijn met PowerPoint te werken.
Cursus PowerPoint BestBuro.
Je kunt je inschrijving kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de opleiding, daarna zijn wij genoodzaakt om de helft van het tarief aan te rekenen. Schrijf je in voor deze cursus PowerPoint, pimp je dia's' en maak indruk met je presentaties!
Cursus Powerpoint deel 1: introduktie YouTube.
ComputerAvonturen 47037, views. Hoe maak ik een simpele PowerPoint en voeg ik er verschillende dingen in toe. jarne schaeken 11551, views. Presentatie maken met PowerPoint Online Cursus Powerpoint Duration: 439. Soofos 6069, views. hoe maak je een powerpoint Duration: 110.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus PowerPoint