cursus PowerPoint
 
 
Cursus PowerPoint Presentatie Brugge SNT Brugge.
Tijdens een quizavond gebruik je een presentatie voor de vragenronde en laat je nadien dezelfde presentatie lopen met de antwoorden erbij. In de cursus PowerPoint 2016 leer je alles over de opmaak van een presentatie en het aantrekkelijk voorstellen van informatie.
Cursus PowerPoint volgen?
Enorm" veel geleerd over PowerPoint." Als" Grafisch Vormgever was PowerPoint natuurlijk niet nieuw voor me, maar tijdens de PowerPoint cursus bij PPT Solutions heb ik toch enorm veel bij geleerd. En nu aan de slag met het maken van mooie PowerPoint presentaties en slides, want al doende leert men."
gratis cursus PowerPoint 2016.
Deze cursus PowerPoint 2016 wordt U geheel gratis aangeboden. Wens je de bestanden uit deze cursus te ontvangen, klik hier. Kennismaken met PowerPoint 2016 1. Voor wie is deze cursus? Wat is PowerPoint? Kennismaken met PowerPoint 2016 2. De werkbalk Snelle" toegang."
Cursus PowerPoint.
In deze basiscursus PowerPoint 2007 voor beginners en gevorderden leer je onder andere: presentaties maken, tekstopmaak instellen, animaties toevoegen en dit alles aantrekkelijk presenteren. Deze cursus sluit je af met een toets. Slaag je voor deze toets, dan ontvang je een certificaat.
PowerPoint online cursus voor kids.
PowerPoint online cursus voor kids. Picto ontwikkelt op dit moment een cursus PowerPoint voor kinderen. Leerkrachten die PowerPoint nog niet beheersen, zouden hiervan ook gebruik kunnen maken. Er zijn inmiddels 7 lessen. Je kunt de filmpjes als snelkoppeling op het bureaublad zetten bij kinderen, of in MOO plaatsen bij de groepen 67, en 8, voor de scholen die al zijn omgezet naar een Heutink-netwerk.
Cursus PowerPoint in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Amsterdam.
Er is een Powerpoint cursus op twee niveaus.: Een basis cursus PowerPoint van een hele dag voor de beginnende PowerPoint gebruiker. Een opfris cursus PowerPoint van een dagdeel voor de PowerPoint gebruiker die de nieuwste mogelijkheden van Office-365 wil leren.
Cursus powerpoint.
Wil je je werknemers, zakenpartners, familie of vrienden op de hoogte brengen van resultaten, een nieuw project, een opendeurdag, jouw laatste reiservaring, een evenement, Dat kan met een grafisch presentatieprogramma. Het voordeel van PowerPoint is dat deze tool zeer dynamisch is.
Je eerste multimedia-stappen zet je in het antwerpen.be-centrum! Digipolis.
Maar ook in de vrije tijd bieden ze interessante mogelijkheden. In enkele lessen leer je de basis van werken met Word voor tekstverwerking: brieven, wenskaarten, menus etc, Excel voor het werken met lijsten en formules of Powerpoint presentaties, wenskaarten, foto-reeksen etc. Cursus Word 3 lessen van 3 uur.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus PowerPoint