cursus Amsterdam
 
 
De 10 beste cursussen en workshops in Amsterdam.
Goedkope Hotels in Amsterdam. Boetiek Hotel in Amsterdam. Hotel met Bubbelbad in Amsterdam. Hotel met Balkon in Amsterdam. Luxe Wellness Hotels in Amsterdam. Hotel met Ontbijt in Amsterdam. Thema Hotel in Amsterdam. Suite Hotel in Amsterdam. Moderne Hotels in Amsterdam.
CREA Het cultureel studentencentrum van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam Cursussen.
Wie zich inschrijft voor een CREA cursus, verbindt zich daarmee aan de CREA cursusvoorwaarden. Lees ze dus eerst goed door. CREA voorjaarsfolder 2018. Bekijk hier digitaal de CREA voorjaarsfolder. Wat doet CREA? Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Vacatures bij CREA. 2018 Copyright CREA. Nieuwe Achtergracht 170. 1018 WV Amsterdam.
Volksuniversiteit Amsterdam.
Argumenteren kun je leren. Volksuniversiteit Amsterdam biedt dit seizoen een korte cursus retorica om bij alle geweld van media. Je eigen website bouwen, een foto bewerken of rekenen met Excel? Stap in de digitale wereld met een van onze cursussen.
Workshop Amsterdam al vanaf 1450! Mokum Events 10 jaar ervaring.
Van de Cursus Plat Amsterdams tot een groepsuitje in Amsterdam, onze workshops zijn geheel op maat te organiseren. Ook als je jouw workshop onderdeel wilt laten uitmaken van een langer verblijf in Amsterdam. Kies uit ons enorme aanbod workshops voor je dagje uit in Amsterdam.
Cursussen en workshops Overig onderwijs Vrije Universiteit Amsterdam.
De cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, maar studenten betalen minder dan niet-studenten. HOVO Amsterdam biedt jaarlijks zo'n' 100 cursussen en collegereeksen aan op het gebied van kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis, exacte vakken en meer. De cursussen zijn van een algemeen academisch niveau en zijn toegankelijk voor iedereen vanaf vijftig jaar.
Workshops en cursussen in Amsterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Beelden Van Steen. Beeldhouwbegeleiding, workshops beeldhouwen in steen in het buitenatelier op Zeeburgereiland, aan de rand van Amsterdam. Haken met gebruikte plastic tasjes! In het atelier van de Haak-In is het mogelijk om een cursus Haken met plastic tasjes te volgen.
Cursuslocatie Amsterdam Cursus WordPress.
Cursus WordPress Amsterdam Pand020 Haarlemmerweg 10A 1014 BE Amsterdam. Cursus WordPress op maat. On-site support overal in Amsterdam. De cursussen kunnen volledig op maat gegeven worden in onze cursusruimte of op iedere locatie in Amsterdam of omgeving. Zowel voor groepen als individuen.
Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Amsterdam Springest.
group Incompany training. Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Amsterdam. Populaire opleidingen en cursussen in Amsterdam. Hier vind je een overzicht van de populairste cursussen en trainingen in Amsterdam. Cursus Omgaan met Agressie. Opleiding Juridisch Medewerker. Cursus Commercieel Medewerker. Cursus Persoonlijke Groei.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus Amsterdam