cursus Amsterdam
 
 
BHV cursus Amsterdam NIBHV.
Vandaar dat de BHV opleidingen van SBN in de regio Amsterdam druk bezocht worden. In de regio Amsterdam organiseert SBN haar trainingen bij verscheidene vergaderlocaties, zoals Amsterdam Art Center, BCN Amsterdam Arena of het Van der Valk Hotel Schiphol A4. Het is afhankelijk voor welke cursus u inschrijft bij welke locatie u terecht komt.
1-Daagse Cursus Time Management Amsterdam TimeManagement.net.
Tijdens de 1-daagse cursus time management Amsterdam gaan we als volgt te werk.: Een cursus time management is niet per definitie langdurig of slaapverwekkend, dit zul je tijdens onze 1-daagse cursus ondervinden. De cursus is gevuld met zinvolle en praktische tips en technieken.
Volg een cursus BHV bij CheckYourSafety in Amsterdam.
Een cursus BHV op je eigen locatie. Door heel Nederland mogelijk. btw, 1 jaar geldig. Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw organisatie. BHV op locatie. Wil je een training op je eigen locatie? Ook dit is bij CheckYourSafety mogelijk. Hier zijn wel minimaal 6 deelnemers voor nodig. Vraag nu een offerte aan. Onderwerp VCA Check App. BHV op locatie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte. Volg ons op. CheckYourSafety richt zich op het verhogen van de veiligheid op de werkplek, door het organiseren van veiligheidscursussen: BHV, EHBO en VCA. Ook helpen we bedrijven bij hun VCA-certificering, stellen we Bedrijfsnoodplannen en RIE op en hebben we de VCA Check App ontwikkeld om de verplichte veiligheidsprotocollen LMRA, TRA en VGWM snel en gemakkelijk digitaal te doorlopen en te documenteren. 1101 AG, Amsterdam.
Cursus fotografie voor beginners en gevorderden in Amsterdam-Noord Hester den Boer.
Na de cursus weet je beter wat je aan het doen bent en ook wat de mogelijkheden van je spiegelreflex camera zijn. Vier lessen worden klassikaal gegeven op maandag of dinsdagavond. Tijdens deze lessen behandelen we de theorie en bespreken we opdrachten die thuis zijn gemaakt. Ook bespreken we fotos die je zijn opgevallen in kranten en tijdschriften. Wat maakt een foto interessant? Een van de lessen vindt plaats op een zondagmiddag. We gaan dan samen naar een mooie locatie om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Tijdens de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: sluitertijd / diafragma / iso / witbalans / compositie / belichting /fotobewerking. III Dinsdagavond 19.45-21.30 19 en 26 maart, 2 april en Let op! maandagavond 8 april en zondagmiddag 7 april 12.00-14.00. IV Dinsdagavond 19.45-21.30 16, 23, 30 april, 7 mei en zaterdagochtend 4 mei 10.00-12.00. V Dinsdagavond 19.45-21.30 18, 25 juni, 2, 9 juli en zondagmiddag 7 juli 12.00-14.00. 1031 GD Amsterdam.
Workshops en cursussen in Amsterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Laser Game Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze schitterende locatie kunt gratis parkeren en genieten van een hapje en/ of drankje. In een atelier in de Amsterdamse Jordaan geef ik les in het goudsmeden. Met een groep van maximaal vier personen is er veel tijd voor individuele aandacht. De lessen worden gegeven op don. In deze cursus leer je de basisprincipes van de zeefdruktechniek zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt Tijdens deze cursus werk je met een eigen ontwerp of bestaand beeldmateriaal.
VCAPoort.
Tweedaagse cursus VCA Basis. Tweedaagse cursus VCA VOL. 1043 AN, Amsterdam. KVK nummer: 53868560. VCApoort is onderdeel van. Opleidingscentrum Westpoort B.V. Ons review gemiddelde: 8.9 van de 10 bij een totaal van 1667 reviews. VCA Portugees, cursus examen. VCA Bulgaars, cursus examen.
Volg een cursus IVN.
Volg een cursus. Heb je interesse in de stadsnatuur en wil je graag je natuurkennis bijspijkeren? IVN Amsterdam verzorgt kortlopende natuurcursussen rond diverse themas. Met dit gevarieerde cursusaanbod bieden we je de mogelijkheid om je kennis over natuur en duurzaamheid uit te breiden.
Welkom bij de Zondagsschilders! De Zondagsschilders Amateurkunst vereniging Amsterdam. Kom je creativiteit ontdekken!
De Zondagsschilders Amsterdam is het creatieve centrum in Amsterdam. Je kunt bij ons kennismaken met de verschillende kunstvormen of je verder verdiepen en ontwikkelen als amateurkunstenaar. Bij de Zondagsschilders kun je jaarcursussen volgen en/of je inschrijven voor korte cursussen en workshops. Dus twijfel niet langer en maak gebruik van jouw proefles! Aanmelden: 020 6243933. Fotoimpressie van de cursussen. Zoeken op deze website. KOM KENNIS MAKEN MET DE ZONDAGSSCHILDERS! Om kennis te maken met vereniging De Zondagsschilders zijn bijvoorbeeld de kortlopende cursussen of Workshops heel geschikt. Een korte cursus bestaat uit / 5 lessen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus Amsterdam