Cursus spreken
 
 
Cursus spreken in het openbaar succesvol spreken en overtuigend presenteren kan iedereen leren.
De cursus spreken daagt u uit! De enthousiaste reacties van meer dan 1000 deelnemers laten zien dat de trainingen succesvol zijn. We werken aan houding, adem, stemexpressie, beweging, interactie en overtuiging. Het gaat hierbij niet om trucjes, maar om inzicht door eigen ervaring.
Cursus zelfverzekerd presenteren Onderwijsadvies Training Universiteit Utrecht.
Cursus slim studeren. Workshop smart study techniques in English. Cursus zelfverzekerd presenteren. Introductieworkshop onderzoeken en schrijven. Cursus onderzoeksopzet maken. Cursus wetenschappelijk schrijven. Cursus timemanagement en studeren. Workshop kennismaken met timemanagement. Workshop thesis schrijven zonder stress. Workshop sneller lezen meer onthouden dyslexie.
Jan Vaessen.
Een bespreking van deze lezing vanuit de theorie van de cursus Spreken in het openbaar staat op mijn weblog onder de titel TEDtalks en levenskunst. Je kunt je hier aanmelden voor de cursus Spreken in het openbaar 1 door het aanmeldingsformulier van je voorkeurslocatie.
Spreken in het openbaar lastig? Volg de spreekangst workshop! Robin Stevens.
Vind je spreken in het openbaar lastig? Angst voor spreken in het openbaar is een aangeleerde angst. Je brein wil je beschermen tegen gevaarlijke situaties. Dit betekent dat je het dus ook af kan leren. We hanteren daarvoor eenvoudige, maar krachtige technieken.
Cursus Frans spreken in Epe Veluweland.
De cursus voor beginners is bedoeld voor mensen die nog nooit Frans hebben gehad en de cursus voor half gevorderden is voor mensen die al wat basiskennis hebben en het Frans op willen halen.Er is aandacht voor het spreken en verstaan van het Frans aan de hand van praktische onderwerpen.
Chinees cursus online. Leer Basis Chinees spreken.
Chinese for Europeans zal u toelaten om essentiƫle zinnen in de zakelijke communicatie te leren en het begrijpen van culturele verschillen, die ontstaan tijdens de commerciƫle samenwerking. De cursus is speciaal ontworpen voor de vertegenwoordigers van de Middelgrote en Kleine Bedrijven MKB's.
Makkelijkspreken.nl Beter leren spreken / spreken in het openbaar / beter presenteren.
Bij onze vereniging leer je beter spreken! Met kracht, overtuiging en de juiste houding. We gebruiken daarvoor het concept van Toastmasters, een internationaal programma voor het verbeteren van leiderschaps en communicatievaardigheden. Het is geen school, training of cursus met docenten, trainers of collegezalen.
Training effectief presenteren / spreken in het openbaar.
Spreken in het openbaar: training en coaching. In deze training ervaart u dat u met meer gemak en met meer resultaat kunt spreken in het openbaar. U leert de sterke en voor verbetering vatbare punten kennen van uw eigen spreekstijl.

Contacteer ons

Zoeken naar Cursus spreken