cursus Chakra-Aurahealing
 
 
Psychodynamica intuïtieve ontwikkeling, energiewerk, therapie, aura, chakra, healing, reading, bewustwording, harmonie Centrum GEA.
Psychodynamica is voor mij een allesomvattende cursus. De eerste 2 jaren zijn uitstekend als persoonlijke vorming en ontwikkeling van innerlijke waarneming. Het 3 de en 4 de jaar zijn een verdere uitdieping van de eerste jaren en vooral gericht naar het therapeutisch werken met anderen.
Chakra cursus? Volg de cursus Chakra en aurahealing!
Daarnaast krijgt u uitgebreid uitleg over hoe u een eigen praktijk opzet. Cursus chakrahealing: wat kunt u ermee? Voltooit u deze cursus over chakra en aurahealing dan beschikt u over een zeer gedegen kennis van de menselijke energiehuishouding, de werking van de aura en de chakras en alles wat daarmee te maken heeft.
Aura chakra healing Vind een Therapeut.be.
Chakra's' of een aura zijn energievelden in en rond het lichaam. Verstoringen en blokkades kunnen zich vastzetten of een invloed hebben op onze aura of chakras. Aura of chakra heling haalt verstoorde energie weg en brengt het lichaam, de geest en de energie├źn in en rond ons terug in balans.
Chakra Aura healing Mintaka.
Deze blokkades in de energiehuishouding verminderen onze levenskracht en onze mogelijkheid tot bewustzijn, hetgeen uiteindelijk tot neerslachtigheid of een gevoel van het" wil maar niet lukken" kan leiden. Een chakra healing richt zich op het activeren, openen, uitbalanceren en reinigen van de chakra's.
Cursus Aura en Chakrahealing De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
Cursus Aura en Chakrahealing. Deze cursus aura en chakra healing is een perfect voor mensen die met healing werk willen starten of reeds bezig zijn. In deze 7 delige kwaliteitsvolle cursus aura en chakrahealing, komen verschillende thema's' aan bod, die er voor zorgen, dat je na deze cursus, zelf een volledige aura en chakrahealing kan doen.
Aurahealing Chakrahealing opleiding Auratouch.
Je leert echt healen. Sjamanisme en meer. Start eens per jaar. Betaling in termijnen. Aurahealing opleiding auratouch energetisch healing home. 4.8 96.77% stem: 31. Deze site gebruikt cookies om een juiste werking te garanderen. Door verder te gaan ga je akkoord!
Veronique Van Moortel Opleiding aura chakra reading healing Veronique Van Moortel.
Data van de lopende cursus, het 2e jaar: 2017: 5.9, 19.9, 3.10, 10.10, 14.11, 28.11, 12.12, 19.12 2018: 2.1, 16.1, 30.1, 13.2, 27.2, 27.3, 10.4, 24.4, 8.5, 22.5, 5.6, 19.6, 26.6. Het 2e jaar is uitsluitend voor die mensen die het 1e jaar gevolgd hebben of een stagejaar willen doen.
Aurahealing opleiding Auratouch Energetisch healer.
Duur cursus / opleiding.: 18-24 maanden, beroepsopleiding. niet formeel, beroepsonderwijs. shin-do cursus, reiki 1 alleen advies. zelfstandig aura en chakrahealer. lesdagen en 3 uur/wk. Kosten gemiddeld per jaar.: 1645, jaar 1 iets hoger door aanbetaling, jaar 2 lager. 3290, vrij van btw.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus Chakra-Aurahealing