cursus channelen
 
 
Contact met je Gids: Lichtwezens, leren channelen de Roosde Roos.
Tijdens de cursus is er veel gelegenheid je te oefenen in het channelen om een goede basis te verkrijgen. Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken. Na de cursus kun je je verder verdiepen door middel van de 5 meditaties en channel oefeningen die je mee naar huis krijgt.
cursus Leren Channelen Cirkel van Liefde.
Deze korte twee daagse cursus leert u om vertrouwd te raken met uw eigen manier van channelen. Channelen, mediumschap of intuitie we hebben het allemaal. We gebruiken het allemaal op onze eigen manier. Het is er al, naar mijn mening bij iedereen.
Yoga Yoga Communication Communication Susanna Susanna Willis. Willis.
H oewel leiding ontvangen van spirituele gidsen en begeleiders misschien het meest bekende aspect van Channeling is, laat deze cursus je vooral oefenen in het aanboren en channelen van je eigen intuïtieve kennis en wijsheid. M editatie, invocaties en inwijding worden gebruikt in de opleiding maar het grootste deel van de cursus zal bestaan uit praktische oefeningen om je kanaal fijn te leren afstemmen.
Channelen en Vertrouwen.
Wat ik probeer te zeggen dat channelen niet enkel channelen is, het is ook belangrijk dat je bewust bezig bent met jezelf ontwikkeling, naast het channelen, heel je leven door. Irene jul 17, 2012 at 1551.: @Annemarie, helemaal mee eens, channelen zonder aandacht te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling lijkt me geen goed idee.
Online Cursus Channelen Intuïtie Irene Langeveld.
Gratis Mini Cursus Hooggevoeligheid. Selecteer een pagina. Online Cursus Channelen Intuïtie. De online cursus Channelen Intuitie is vervangen door mijn nieuwe online cursus Open Je Intuitie. Klik hier voor meer informatie over Open Je Intuitie! Wil jij zelf leren channelen?
Lichtwezens, leren channelen Sirion.
Hierdoor ontwikkel je een goede basis om te channelen. Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken. Na de cursus kun je je thuis verder verdiepen door middel van de meditaties en channeloefeningen die je als cursusmateriaal ontvangt.
VortexHealing Nederland Goddelijke energieheling in de traditie van Merlijn De Basistraining.
Omdat iedere cursus VortexHealing, zoals eerder beschreven, een stap is in eigen unieke ontwakingsproces is het moeilijk te beschrijven wat tijdens een training allemaal gebeurt en wat je ervaring zal zijn. Dit kunnen we er wel over zeggen.: In de Basis VortexHealing Training onderga je een enorme licht-versnelling, een bewustzijnsverdieping die je energie systeem evolueert en je in staat stelt om met de VortexHealing te kunnen werken. De belangrijkste transmissie overdracht van bewustzijn tijdens de Basistraining is het Vortexwiel, dat te voorschijn komt in het hart. Dit is je energetische brug van en naar Goddelijke energie en bewustzijn. Na het volgen van de Basistraining kun je.: Een of alle 49 vormen van VortexHealing energie channelen doorgeven.
bol.com Leren channelen, Vitataal 9789460150531 Boeken.
Religie, Spiritualiteit Filosofie. een cursus in boekvorm. 4.3 van de 5. E-mail deze pagina. Inkijkexemplaar Bekijk video. Uitgever: Uitgeverij Akasha. Channelen is het laten doorstromen van energie in de vorm van woorden, beelden, geluiden en kleuren. Vervolgens ontstaat hieruit een concreet eindproduct, bijvoorbeeld informatie of een boodschap.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus channelen