cursus channelen
 
 
Leren channelen Standaard Boekhandel.
Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken. Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen? Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken. Uitgeverij Akasha Ondertitel.: een cursus in boekvorm Extra.: Leren channelen Gewicht.: 297 gr Uitvoering.:
Contact met je Gids: Lichtwezens, leren channelen de Roosde Roos.
Tijdens de cursus is er veel gelegenheid je te oefenen in het channelen om een goede basis te verkrijgen. Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken. Na de cursus kun je je verder verdiepen door middel van de 5 meditaties en channel oefeningen die je mee naar huis krijgt.
Cursussen.
Deze cursus is er voor mensen die een verbale verbinding hebben met hun gids en die willen leren om nieuwe informatie te ontvangen en hun verbinding met hun gids te versterken. Je zult leren channelen om te helen: je innerlijk kind, emoties.,
Online Cursus Channelen Intuïtie Irene Langeveld.
Gratis Mini Cursus Hooggevoeligheid. Selecteer een pagina. Online Cursus Channelen Intuïtie. De online cursus Channelen Intuitie is vervangen door mijn nieuwe online cursus Open Je Intuitie. Klik hier voor meer informatie over Open Je Intuitie! Wil jij zelf leren channelen?
cursus Leren Channelen Cirkel van Liefde.
Deze korte twee daagse cursus leert u om vertrouwd te raken met uw eigen manier van channelen. Channelen, mediumschap of intuitie we hebben het allemaal. We gebruiken het allemaal op onze eigen manier. Het is er al, naar mijn mening bij iedereen.
VortexHealing Nederland Goddelijke energieheling in de traditie van Merlijn De Basistraining.
Omdat iedere cursus VortexHealing, zoals eerder beschreven, een stap is in eigen unieke ontwakingsproces is het moeilijk te beschrijven wat tijdens een training allemaal gebeurt en wat je ervaring zal zijn. Dit kunnen we er wel over zeggen.: In de Basis VortexHealing Training onderga je een enorme licht-versnelling, een bewustzijnsverdieping die je energie systeem evolueert en je in staat stelt om met de VortexHealing te kunnen werken. De belangrijkste transmissie overdracht van bewustzijn tijdens de Basistraining is het Vortexwiel, dat te voorschijn komt in het hart. Dit is je energetische brug van en naar Goddelijke energie en bewustzijn. Na het volgen van de Basistraining kun je.: Een of alle 49 vormen van VortexHealing energie channelen doorgeven.
bol.com Contact met je gids, Sanaya Roman 9789020270198 Boeken.
Daarna vertellen de auteurs over hun waargenomen gidsen, Orin en DaBen, die het initiatief tot deze cursus hebben genomen en de inhoud hebben doorgegeven en vervolgens komen de hoofdstukken aan bod: introductie, openen om te channelen, verhalen over het je openen om te channelen en dit verder ontwikkelen.
Spirituele agenda Netsamen.
In voor een spirituele date? Zoeken naar anderen. Ontmoet gelijkgestemden en doe inspiratie op. Start je eigen club en organiseer activiteiten. Bekijk ons aanbod van bewuste vakanties. Beheer al jouw persoonlijke zaken! Mijn profiel bezocht. Leden login loginnaam wachtwoord inloggen.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus channelen