Cursus channeling
 
 
Intuïtieve Ontwikkeling Open mind.
Als je al ondervonden hebt dat je niet alles aan het toeval kan toevertrouwen en je wil daar iets meer over weten, dan is dit iets voor jou. Weet je al veel over intuïtie, paranormale gaven, channeling, en andere esoterische technieken, dan valt hier heel wat extra op te snuiven, want weet dat in een omgeving met veel paranormale energie, jouw energie gewoon extra vrijgemaakt en versterkt wordt.
Lichtwezens, leren channelen Sirion.
Hierdoor ontwikkel je een goede basis om te channelen. Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken. Na de cursus kun je je thuis verder verdiepen door middel van de meditaties en channeloefeningen die je als cursusmateriaal ontvangt.
Thuiscursus Parapsychologie.
Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist, we beginnen bij de basis. Jouw opleiding bevat de volgende onderwerpen.: Telepathie en helderziendheid. Contact met de doden: dromen en ingevingen. Leven na de dood. Channeling, toeval en synchroniteit. Droomonderzoek en precognitie. De wondere wereld van het tijdreizen.
De Kleine Bron.
Cursus Grondige cursus: leren werken met symbolische betekenissen van gebeurtenissen Adriaan van Zelst Zoersel. Cursus Her-ken jezelf en de stappen die nu goed voor je zijn Margot Dorren Antwerpen. Lezing Wat zijn de diepere spirituele, esoterische oorzaken van stress in onze tijd?
intuitieve ontwikkeling.
Op maandag 7 maart 2016 start mijn nieuwe cursus een Spirituele Basistraining van zes avonden van 19.30 22.00 uur, waarin je je intuïtie en je energetisch bewustzijn verder ontwikkelt. Veel mensen zijn hooggevoelig, paranormaal of sterk intuïtief, maar weten er niet mee om te gaan of lopen vast.
Channeling Kanaal voor het Witte Licht.
Een channeling is een hulpmiddel, een informatiebron om door middel van inzicht steeds meer tot heelheid te kunnen komen in het eigen Zijn. De informatie die via de channeling wordt doorgegeven komt uit de Bron van Universele Liefde, Licht en Wijsheid.
bol.com Leren channelen, Vitataal 9789460150531 Boeken.
Religie, Spiritualiteit Filosofie. een cursus in boekvorm. 4.3 van de 5. E-mail deze pagina. Inkijkexemplaar Bekijk video. Uitgever: Uitgeverij Akasha. Channelen is het laten doorstromen van energie in de vorm van woorden, beelden, geluiden en kleuren. Vervolgens ontstaat hieruit een concreet eindproduct, bijvoorbeeld informatie of een boodschap.
Channeling cursus Maancirkel.
Ieder mens is ontstaan uit het Licht en daardoor woont het Oorsprongslicht in elk van ons, in onze diepste kern van stilte en innerlijke vrede. By maan cirkel 2017-05-29T0939410000: January 30th, 2017 Channeling cursus, Helingopleidingen en inwijdingen, Persoonlijke groei en meditatie, Uncategorized Comments Off on De Lichtwereld spreekt.

Contacteer ons

Op zoek naar Cursus channeling?