Cursus channeling
 
 
Deelnemers Spirituele-agenda.nl.
Levenscoach; organiseert Spirituele Reizen, Workshops, Consulten en Behandelingen die je helpen je persoonlijke en spirituele groei te versnellen. Reiki cursus, Reiki behandeling, Haarlem, spiritualiteit, tarot, intuitieve ontwikkeling, mediumschap, voetreflex, NEI herapie, Engelen, Shambhala. Transformatie-Channeling Code individueel, Transformatie-Avonden, gericht op ontwaken.groep."
Channelen en Vertrouwen.
Alles wat niet stimulerend, positief en liefdevol is, is geen channeling! Verbreek dan direct de verbinding, vraag hulp aan je engelen om je energieveld te zuiveren, grond en visualiseer een douche van wit licht in en om je energieveld die alles wat niet van jou is, meeneemt.
bol.com Contact met je gids, Sanaya Roman 9789020270198 Boeken.
Dit boek is te beschouwen als cursus en handboek om te leren channelen. De auteurs vertellen dat hun innerlijk waargenomen gidsen Orin en DaBen het initiatief tot deze cursus hebben genomen en dat ze de inhoud via de auteurs hebben doorgegeven. Channeling staat in deze Nieuwe Tijd sterk in de belangstelling.
Channeling cursus Maancirkel.
Ieder mens is ontstaan uit het Licht en daardoor woont het Oorsprongslicht in elk van ons, in onze diepste kern van stilte en innerlijke vrede. By maan cirkel 2017-05-29T0939410000: January 30th, 2017 Channeling cursus, Helingopleidingen en inwijdingen, Persoonlijke groei en meditatie, Uncategorized Comments Off on De Lichtwereld spreekt.
Veronique Van Moortel Meditatie: het pad van Ziel.
Aan de hand van meditaties, healingsoefeningen soms individueel, soms met 2 en channeling van elke straal leer je om de opbouwende aspecten van elke straal te integreren in je dagelijks leven en om onbewuste beperkende patronen en karaktertrekken te transformeren.
Annie Fens.
Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen en levenscoaching. Visie en missie. Voetreflexzonetherapie optioneel in combinatie met Tenen" Lezen" en Reading. Reiki en Quantum-Touch. EFT Emotional Freedom Techniques. Spirituele Intutieve Ontwikkelingscursus. Spirituele Wellness Beurzen. De 4 vragen die je leven veranderen Byron Katie.
Gratis healing, e-learning, channeling, satsang.
Kort fragment channeling, healing Rust" in je hoofd en je Lemurische oorsprong komen binnen, schouder en rugklachten nemen af." Dit is een kort fragment uit de channeling, healing Rust" in je hoofd en je Lemurische oorsprong komen binnen, schouder en rugklachten nemen af.
cursus Leren Channelen Cirkel van Liefde.
De cursus wordt gehouden op Texel, het waddeneiland dat garant staat voor rust en ruimte. Als er tijd is en het weer het toelaat zullen we ook een heerlijke strandwandeling maken. Er is geen vooropleiding nodig voor deelname aan deze cursus een dosis enthousiasme wordt zeer op prijs gesteld.

Contacteer ons

Resultaten voor Cursus channeling