Cursus channeling
 
 
Vragen en antwoorden over channelen? Maancirkel.
En die enkelvoudige woorden kunnen ook geladen zijn met betekenis en inzicht. Bij een goede channeling inspireren de woorden. We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat iemand tegen ons een woord, een zin zegde, die lang, zeer lang, bleef hangen. Dat ene woord, die ene zin dragen we jaren mee, inspireert ons jaren. Inspiratie kan ook met weinig woorden zeer diep raken. Het heeft geen belang hoe lang je spreekt, wel dat je diep verbonden bent. We beginnen in de cursus te channelen voor anderen eerder dan voor onszelf omdat we bij het leven van anderen minder betrokken zijn.
X@vier Channeling HART Zet je HARTpoort open voor 2017 B1 B-ONE-Coaching.
Inschrijvingsformulier: per inschrijving apart formulier invullen aub. Ja, ik wil meer weten over volgende X@vier Channeling Zet je HARTpoort open voor 2017 B1 Ja, ik schrijf me in voor de: X@vier Channeling Zet je HARTpoort open voor 2017 B1 sessie vrijdag 16/12/16 om 19h00 te Edegem Ja, ik schrijf me in voor de: X@vier Channeling Zet je HARTpoort open voor 2017 B1 sessie zaterdag 17/12/16 om 09h00 te Edegem Ja, ik schrijf me in voor de: X@vier Channeling Zet je HARTpoort open voor 2017 B1 sessie zaterdag 17/12/16 om 14h00 te Edegem Ja, ik schrijf me in voor de: X@vier Channeling Zet je HARTpoort open voor 2017 B1 sessie zondag 18/12/16 om 09h00 te Edegem Ja, ik schrijf me in voor de: X@vier Channeling Zet je HARTpoort open voor 2017 B1 sessie zondag 18/12/16 om 14h00 te Edegem.
Channeling.
BELTANE CEREMONIE 6 MEI 2018. NIEUW NIEUW NIEUW IN HET APHRODITE'S' BEAUTY CONCEPT THE" ESSENCE OF LOVE." Voor meer info, klik hier. NIEUW DESIGN VOOR OESTRE 2018. Voor meer info, klik hier. NIEUWE CURSUS APHRODITE START OP 8 SEPTEMBER 2018.
Cursussen healen/channelen.
Ervaringen cursus I. Ervaringen cursus II. Je moet iets begrijpen. De mensen die op jullie workshops komen, zijn er niet voor niets. Dat weet je. Lichtwereld Zie: Introductie workshops. Het doel is om het licht in jezelf te vinden. en jezelf vanuit die pure kern van liefde te manifesteren.
Online Cursus Channelen Intuïtie Irene Langeveld.
De cursus bestaat uit verschillende meditaties, een video presentatie en een artikel, in totaal bijna twee uur aan materiaal. De meditaties zijn te downloaden als mp3-bestanden en je kunt ze dus blijven gebruiken op je computer of mp3-speler. Je krijgt de cursus in drie delen toegestuurd via e-mail, met steeds een week tussenruimte.
Master your Channeling: Long Term 4 weekenden Zennergi.
Deze cursus zal gegeven worden door sjamaan Elliott Rivera en is bedoeld voor mensen die graag hun channeling gave en hun energieveld willen versterken, steviger in het leven willen staan of zichzelf willen afschermen van invloeden als o.a. negatieve spirits, negatieve energie of negatieve gevoelens en lager/hoger vibrerende spirits willen leren herkennen.
Lichtwezens, leren channelen Sirion.
Hierdoor ontwikkel je een goede basis om te channelen. Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken. Na de cursus kun je je thuis verder verdiepen door middel van de meditaties en channeloefeningen die je als cursusmateriaal ontvangt.
Channeling cursus Maancirkel.
Ieder mens is ontstaan uit het Licht en daardoor woont het Oorsprongslicht in elk van ons, in onze diepste kern van stilte en innerlijke vrede. By maan cirkel 2017-05-29T0939410000: January 30th, 2017 Channeling cursus, Helingopleidingen en inwijdingen, Persoonlijke groei en meditatie, Uncategorized Comments Off on De Lichtwereld spreekt.

Contacteer ons

Resultaten voor Cursus channeling