chakra healing rotterdam
 
 
Chakra-therapie Gopala.
We noemen dit healing. Deze behandelingen werken zeer krachtig. Ze worden alleen toegepast indien nodig. Zij werken ook helend naar de energetische oorzaak van een klacht. Er zijn verschillende chakra-behandelingen. Afhankelijk van uw klacht of hulpvraag wordt in overleg gekozen voor een behandeling. Ook zou je eens een uitgebreide chakra-analyse kunnen laten maken. Hierbij wordt dan gekeken welk chakra niet goed werkt en op welk niveau, want daar zit ook nog verschil in. Een chakra kan chronisch geblokkeerd zijn of acuut, op fysiek, psychisch of onbewust niveau. Hoe jij in elkaar zit wordt dan een beetje energetisch in kaart gebracht, erg leuk en leerzaam. Voorbeelden chakrabehandelingen en uitleg.: Deze behandeling zorgt ervoor dat je wat laconieker naar de dingen kunt kijken en alles wat makkelijker kunt relativeren. Deze behandeling werkt zeer krachtig en voor langere tijd. Alle hoofd en nevenchakras worden eens lekker opgeladen. Je voelt je weer als nieuw na deze behandeling. spreekt eigenlijk voor zich. Diverse behandelingen om oude blokkades vrij te maken en aan te helen. 3036 PG Rotterdam.
Healing Massages Rotterdam Chandani New Age.
Healing Massages Rotterdam. Programma Healing Massage. In de New Age Winkel Rotterdam worden er regelmatig Aura en Chakra Healing, Reiki behandelingen en Klankschaal healingen gegeven. Ook Magnetiseren, Hotstone en Kruidenstempel Massages zijn mogelijk. Bijna elke dag nodigen wij iemand uit om in een aparte ruimte bij de winkel om consulten te geven.
Reiki Helende Behandeling in Rotterdam Energy High.
Bovendien kan Reiki ruimtes zuiveren van ongewenste en lage energieën en gegeven worden aan dieren en planten. In diverse vooraanstaande ziekenhuizen in de Verenigde Staten wordt Reiki toegepast. Je bent van harte welkom in de praktijk in Rotterdam om een R eiki behandeling te ervaren en te voelen wat het voor je doet!
Chakra Healing klankstaven NewAgeWinkel.nl.
Dagelijks zijn er Kaartlegsters, Mediums en Paragnosten te gast in onze winkel te Rotterdam Wilt u langskomen voor een consult? bel eerst even met 010-4520853 of kijk op www.chandani.nl. Wij zijn aangesloten bij.: Chakra Healing klankstaven Average 5.0 / 5 Based on 2 ratings and 2 customers advices.
Chakra Yoga Cees Diele Agenda Activiteit Centrum Djoj Rotterdam.
Chakra Yoga is een van mijn specialiteiten, kom en ervaar. Er zijn vele mogelijkheden. Over de trainer. Cees Diele Eenvoudig Yoga. Overzicht van activiteiten. Anders Avondje Uit. Beleef je lijf festival! Agenda van deze maand. Festival Evenement Expo. Floating by Djoj. Jin Shin Jyutsu. Martial arts vechtkunst. Mindful Coachen opleiding. Muziek Zingen Mantra. Ouders vs Kinderen. Singles Connecting People. Thema dagen avonden. Training en opleiding. Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen.
Intuïtieve Ontwikkeling Deel 1 Opleidingscentrum Intuïtieve en Emotionele Ontwikkeling.
Daarna is een vervolg mogelijk en je kunt zelfs doorstromen naar de Healing en de Reading Opleiding. De kosten zijn 25 Euro per les. Rotterdampas 10% korting. Gemakkelijke kleding is fijn voor je. Het is mogelijk om een CD te bestellen van deze cursus. Deze duurt 76 minuten en kost slechts 10 euro. Graag zo snel mogelijk telefonisch bij Anna van Leeuwen, Dinkel 22, 3068HB Rotterdam Zevenkamp; tel: 010-4203924 antwoord apparaat of per e-mail: annavl@hetnet.nl.
Holistische therapie Rotterdam Gail Kersout It's' Just Therapy.
Ik werk vanuit een holistisch, transpersoonlijke visie en mijn manier van werken is eclectisch, gebaseerd op Sacred Soul-centered Psychology. Ik heb een fijne locatie in Rotterdam en nu ook bij het TAC in Amsterdam, waar ik praktijk voer Praktijk Therapeia Psyche' is onderdeel van GAEA Centre for the Healing Arts WellBeing.
Helende energetische massages en andere healingen Rotterdam Nirbhaya.nl.
Shamanic Dream Massage. Regressie en reïncarnatietherapie. Nirbhaya Healing Chakra. Op zoek naar massage met healing en/of coaching? Dan ben je aan het juiste adres. Kijk lekker rond. het begint al bij binnenkomst en de ontvangst met thee. Welke massages bied ik aan?

Contacteer ons

Op zoek naar chakra healing rotterdam?